Szerintem tuti szolgáltató. +10 év. Érezni hogy tapasztalt, meg rutinos. Kedves aranyos, cuki.
Szerintem tuti szolgáltató. +10 év. Érezni hogy tapasztalt, meg rutinos. Kedves aranyos, cuki.
Sziasztok Pécsen hirdető Szandra 41 nél volt már valaki, tapasztalatok?
Üdv! Érdeklődnék hogy Fanni(20) ról lenne valakinek véleménye?
Ááá szerintem ez te is tudod, 1-2 havonta visszatérő golddigger, csak most jobb fotókat csinált, így kevésbé felismerhető. :)
Én ezt írtam róla anno: 'Meneküljetek! Fordított szolgáltató, nála te fogsz szopni, szerencsére negyedszerre egyből leesett, hogy vele már megjártam a farkak útját, úgyhogy az ajtót sem kellett átlépni. Egyébként lefogyott, és baromi jól néz ki, de keress vissza a korábbi neveire pl Lina 21! Az külön vicces, hogy visszatért az első helyére, ahol volt szerencsétlenségem találkozni vele.'
Amúgy volt szerencsém is két igazi igazi csodához mostanában (sajnos egyik sem hirdet most):
Lia 22 egy szuper tini, én nem gondoltam volna, hogy egy poszttini csaj ilyen bf-et tud kínálni, Daniellával szemben csak annyival maradt el, hogy vagy 10 perccel tovább tartott odaérni. :D
Szonja 19: szintén tini, de ő nagyon. Kicsit lelkiismeretfurdalásom is lett, mikor megláttam, de a szupercukisága gyorsan feloldotta a dilemmát, úgy kaptuk szét egymást, mintha egy londonba emigrált 8-10 éves barát extrákkal kapcsolat épp csak hazajött volna.. :)
Én régen voltam hozzá, kedves aranyos nő volt... képei lehetnének hűebb is a valósághoz, semmi nyafogás nem volt részéről, szolgáltatása átlagos, lehuzás nincs! :)
Sziasztok! Stadion környékén kik rendelnek? Köszönöm
Sziasztok. Nyíregyháza Lara 45 nél járt már valaki? Mit lehet róla tudni? Köszönöm
Mondjuk hirtelen nem tudom melyik Dórára gondolsz aki pozitív irányba változott anno.. meg.... :)
Na ezt én is érdekesnek találom és figyelemmel követem! Remélem egyszer csak eljön már az a nagy Ő csaj akit mindenki kedvel és alaposan megcsinál majd!
Kendra!
Sziasztok!
Érdekelne,hogy volt már valaki pécsen Kendránál?
Mik a tapasztalatok,tényleg úgy néz ki mint a képeken?
Hát kutyából nem lesz szalonna, vagy csak nagyon ritkán (lásd Dóra), de azért kívánom, hogy érezd jól magad vele és kiváncsian várom majd a tapasztalataidat.
Te vagy itt az egyik legjobb barátom Vén Szatyor😉🙂 Szerettem mindig a kihívásokat.... ezért is bevállalom és meglátogatom a Lia24, még ha jót is akarsz nekem! Mint írtam, le írom ha jólesz, ha nem lesz jo akkor is... :)
Nagyon szép csaj és a telefonban is nagyon kedves. Éppen ezért ha meglátogatod olyan szopásban lesz részed, amire nem tudsz felkészülni. Ezt írtam róla 2 éve:
"Luca24 ( Jelenleg nem hirdet ) - Ha odáig fejlődne a technológia, hogy lehetne emlékeket szelektíven törölni, akkor az lenne az első, hogy kitöröljem az elmémből a Lucánál történt letogatásomat. Nem megyek vissza többé hozzá, de még a helyet is nagy ívben elkerülöm."
A Carmennel én is így vagyok! Beszéltem már vele nem rossz az étlap. De hirdetett ő régen más néven is,csak arra nem emlékszem,hogy mi volt. Akkor nem igazán ajánlották. Nekem a vonzalom benne,hogy római lány.
Black frayday nem lesz a lanyoknal?:)
Sziasztok
Saját tapasztalatok alapján kit ajánlotok a mostani hirdetők közül?
Öreg vagyok tesztpilótának, azt meghagyom a fiataloknak.
Carmenben van valami, ami vonzalmat kelt, de óvatosságra ad okot, hogy nincs róla egy beszámoló sem!
Pár napja beszéltem a Lia24 szolgáltatóval... régebben is volt itt, most vissza tért pár hete... váltottam is vele üzenetet amibe azt mondta "Új hely, új életkedv" valamelyik nap hívtam Pécsen hírdetett, érdeklődtem. tőle várható-e, hogy vissza tér Nyiregyre..? Teloba nagyon kedves volt, semmi unott hang... ezek után még kiváncsibb lettem rá, és várom, hogy ujra Nyiregyen hírdessen tuti meglátogatom és megbis fogom írni a tapasztalataimat.. :) Lia24 remélem mielőbb találkozunk😉🙂
Nem hogy bevállalnád már a Carmen-t. Engem is érdekelne,csak nincs most rá kapacitásom! :-)
Sziasztok!
Péntek és Szombat este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi