Sziasztok! Debrecenben Maya (21) Fruzsi(25) Lotti (21) valaki valami infot irna nekem róluk? Nem muszáj itt lehet privibe is. Elöre is köszi
Sziasztok! Debrecenben Maya (21) Fruzsi(25) Lotti (21) valaki valami infot irna nekem róluk? Nem muszáj itt lehet privibe is. Elöre is köszi
Ez a Maja 32 nem azonos a tavaly Tilda néven hirdető hölggyel? A tavalyi Böszi út is stimmel.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Valoban azonos és egy lányrol van szó.Voltam nála én is és megtapasztaltam a csodás franciáját.
Én hanyagolnám. Túl gyakran cserél nevet, ami már alapjában rosszat sugall :)
Sziasztok!
Sajnos tegnap meglatogattam Leilat , tobb neven is hirdeti magat pl. a masik oldalon Stella 24 !! Gondoltam nem kamu !!!
Hibaztam, mar az elejen fura volt, hogy keresi a kapukodot meg ilyen hulye dumak, mar csak azert is kivartam!
Felmenten , persze hogy nem
o nyitott ajtot!! Mondtom neki a kepeken nem igy nezel ki, erre o de en vagyok az csak reg frissitettem a kepem!! 😂😂😂
Persze ott nem nevettem!!! Ott hagytam!!
Vigyazzatok mert szerintem tobben is vannak, hirtelen tul sok lett az atutazo fiatal!!!!!!!
Udv mindenkinek!!!
Sziasztok! Legutóbbi időszakban volt szerencsém meglátogatni 3 csodálatos hölgyet. Szofi(42) . MilfSheron(39) . Adél(43) Mindhárom hölgytől elégedetten távoztam! :) További kellemes estét kívánok!
Sziasztok.Zalaegerszegen keresnék ügyes kezű Masszőr Hölgyet.Tud Valaki ajánlani???
Gabo30 · Kvázi-tag · Hát igen elérni és egyeztetni vele időpontot,, eddig még nem sikerült.😁
Adélka 19:
Bekerült a top hirdetők közé. Fiatal, csinos, szép arcú es tudja is mit csinál. A mélytorok elképesztő, pedig átlagon felüli méretem van elmondása szerint is, ami a másik bejáraton való bejutásnál sem volt probléma. Közben kívántam meg amint háttal nekem ült rajtam a kívánkozó pop**ját amit teljesen korrekt rózsaszál ellenében már engedett is. Nem tudom hány pózban volt szerencsém, alulról, felülről, elölről, hátulról, oldalról de mind Imádtam. Egyik kedvenc a sok közül amikor én vagyok felül 69-ben es szó szerint megdu***m a száját miközben megkóstolom odalent. Közben mosolyog, nyögdécsel nincs ellenvetés semmivel kapcsolatban.
Időpontot nagyon nehezen tudtam vele egyeztetni. Vagyis elérni volt egy örökkévalóság, viszont amint sok sok nap után felvette zökkenőmentesen ment.
Hajrá, vigyázni rá!
Sziasztok Xéna vagyok, minden nap várom kedves vendégeímet, Nyíregyháza Sostóhegyen egy kellemes kikapcsólódásra akár párokat is fogadok. Minden nap éjfélig, de ha később szeretnél jönni az is megoldható előre egyeztetés után.... minden jót mindenkinek, sziasztok :)
Jani2 · Újonc · Sikerült eljutnom Aliz 21-hez,
Legutóbbi látogatásomkor még az egyetemhez közel rendelt, ez változott. Jelenleg a pláza közelében található.
Maga a környezet szép (lenne) ha nem csak egy fél szoba méretű kis helyről lenne szó egy szét hajtható kis ággyal, ugyanakkor negatívum még a zuhany lehetősége nem biztosított a lakótársra hivatkozva.
Ezt leszámítva maga a produkció hozza a régi elvárt színvonalat.
Összességében még mindig az ajánlott kategóriában van de biztos hogy nem lenne benne a helyi top 10 listámban.
Gyanús, nagyon gyanús...
Sokszor estem már pofára, félek úgyhogy meg sem próbálom.
Ugyanaz a telefonszám: Réka20, Rebeka21 és más oldalon Zsófi18.
A megadott adatok hasonlóak, de nem teljesen azonosak. Kíváncsi lettem volna, de inkább elengedem a dolgot.
Ha esetleg valakinek összejön a randi, cáfoljon már meg a pozitív élménnyel pls! :)
Carmen 32 Nyíregyházán mit lehet tudni róla? Elég jó az étlap,és szeretnék egy új csajszit felpróbálni. Ui: keresek olyan hírdetőt aki végig lovagol! Nem mondja 1 perc után,hogy fáj a lábam! És nem aranyáron dolgozik! Köszönöm szépen!
Sziasztok! Kit /kiket tudnátok ajánlani egy felejthetetlen éjszakához akik megbízhatók ? Lány párok is jöhetnek ha vannak erre fele.
Sziasztok! Kit /kiket tudnátok ajánlani egy felejthetetlen éjszakához akik megbízhatók ? Lány párok is jöhetnek ha vannak erre fele.:D
Sziasztok. Beatrice-röl tud vki valami infót? Ma elvileg össze futok vele...
staffi · Őstag · Nem akarok itt okoskodni ebbe a megyébe, de..... nem rég volt szerencsém a Vanessza 26-hoz aki nálatok hirdet, kedves, csinos, aranyos szóval nekem nagy élmény volt... :) Remélem azért hamarosan visszatér Nyiregyre :)
Tupac · Újonc · Bocs,Rebi-re gondoltam..
Tupac · Újonc · Gondolom a masszázs keretein belül kaptál meg mindent.."azt" nem..
Egyszer voltam,valóban tiszta, kedves és jól maszíroz..
BlackMan88 · Újonc ·
Laura tényleg cuki, ma én is meglátogattam :)
A képek nem adják vissza, élőben sokkal jobb!
A haja sötétebb, az arca nekem nagyon bejött!
Hozzáállása kifogásolhatatlan, semmi nyafi, egy kis tünemény! :)
Nekem azt mondta h jövő héten még Nyíregyen lesz!
Asszem lett egy új kedvencem! :)