Vivien21nel volt már valaki? Ady városban hirdet és megmozgatta a fantáziám csak az ilyen kommentelesi lehetőséget letilto lányoknak inkább utána szoktam kérdezni :D
Vivien21nel volt már valaki? Ady városban hirdet és megmozgatta a fantáziám csak az ilyen kommentelesi lehetőséget letilto lányoknak inkább utána szoktam kérdezni :D
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ez töccik megérdemli ha átt b*szott💪👌,várja csak a vendégeket😂 ..Pedig tervezetem hogy meglátogatom, de már felejtős!
Sziasztok!
Hétfőn nem leszek elérhető!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Nyíregyházán hirdető Lora 22 leányzóról szeretnék infot, kedvező véleményt még nem olvastam, de nagyon rosszat sem - kérdés megér egy patront vagy erősen kerülendő? Előre is köszönöm!
Régebben Aniko volt a Vasvári Pálon akkor Anikó 26 ként hírdetett akkoriban az eggyik legjobb volt. Emlékszem azzal a Pati32vel hirdetett aki most is hirdet de akkor még Regina 24 ként volt elérhető!! Micsoda csinos szép lány volt akkor a Pati... 😍 Vissza térve az elejére az a baj, hogy az Anikó pont forditva volt... elsőnek a Vasvárin, utánna Ferenckörut aztán Állomás környéke (Árpád ut) volt.... Sajnos igy hirtelen nem ugrik be név nélkül pedig szívesen segitenék neked!! 😊
staffi · Őstag · Valamelyik nap amikor voltam a Sehike22 - nél, utánna gondoltam eggyet mondom felhívom Adélkát, nem mintha annyira vágynék rá de gondoltam felhívom már, márha felveszi... hívtam vagy nyolcszor de semmi, aztán hívom kinyomja, hivom kinyomja, vagy 6szor egymás után hívom kinyomja... 🤔😊😊 Hangsúlyozom Adélka jo szolgáltato, szép, csinos, de engem pl.. kétszer átvágott elsőnek nem is irtam ide ki mert mondom van olyan, higy valaki elalszik, másodjára ő mondta menjek tízre addigra fel kell tuti persze, hogy nem volt elérhető amikor hivtam a háztól, kivolt kapcsolva a telo... Szerintem. elsőnek én irtam róla ide, mert valoba jo volt amit nyujtott, sőt adtam neki tanácsokat mire vigyázzon, (fürdő tiszta legyen mindig, törölköző legyen stb...) erre kétszer átcsesz, de másodjára annyit nem mond hogy bocsi neharagudj.... de azota is mint hallottam. pár embert becsapott, van aki irta is a hirdetése alá, hogy az ajtonál közölte vele, hogy nem tudja mégse fogadni! Közbe én már viszonoztam neki párszor a kedvességét mert a lefoglalt időpontokra a haverjaim elfelejtettek elmenni...
🙂😏 Ahoz képest mennyi haveromnak be ajánlottam, hogy keresse fel a lányt mert tényleg nagyon jo, ahoz képest hát.. pont engem vágott át..... Mégegyszer leirom Adélka szolgáltatása 10/10, nem lehúzni akarom, de mások idejével játszani, ugy, hogy a legkisebb megbánást se tanusitja, amiatt mert a megbeszélt időpontba nem bír felébredni.... hát.... nem. tudom.... kár érte nagyon!!!! Nem csak a pozitív infot kell elviselni hanem a negatívat is tudni kell kezelni és tanulni belőlle, hogy még jobb szolgáltato legyen az adott hölgy!!
Öngól! Gratulálok hozzá! 😂
Helló! Tudtok ajánlani olyan lányt aki a tóciban dolgozik? Köszönöm!
Sziasztok,
a masszorokrol soha nem esik egy szo sem, es a velemenyek mezot is b@szik mindenki kitolteni, aki mar jart naluk. Esetleg van valakinek valami tapasztalata a kovetkezo holgyekkel: Kyra, Molly vagy Victoria Masszazs?
Volt szerencsém Victoria 24 hez idézőjelben szerencse A képek nem teljesen fedik a valóságot már nem olyan karcsú mint a képeken túl pörgős franciát kevésbé szereti csinálni inkább gyorsan le tud Ja gumi fel legyél rajta túl minél hamarabb és jöjjön a következő kell a pénz Ez abszolút nem korrekt célod eléred de ez gépies
Jani2 · Újonc ·
Kiegészítésképp, most hogy kicsit lenyugodtam és átgondoltam leírom az elfelejtett gondolataim :D
Volt vele egy másik lány is, kicsit elbeszélgettünk ő is itt dolgozó hölgyemény, fekete haj, tetoválás de a nevét elfelejtettem megkérdezni. Mindenesetre mind a ketten szimpatikusak voltak nekem.
Jani2 · Újonc ·
Ma sikerült meglátogatnom Black Domina nevezetű hölgyeményt, mint a nevéből sejthetitek nem általános szexre mentem hozzá.
Jelenleg állomás közelében rendel de mondta költözni fog tovább (városon belül) Elmondása szerint jövő héttől másik város (talán Debrecen) de fog még visszatérni
Nos ami mindenkit érdekel, a hölgy a kevés kép ellenére sem egy csúnya lány, sőt számomra kifejezetten ideál lenne, talán az arca volt a kedvencem. Hozzáállása már nem igazán hozta a vártakat, észrevehető kicsit a letudási vágy, a keze elzsibbadt meg miegymás, csináljam magamnak stb. Mindemellett a szolgáltatás ellenértéke átlagosnak mondható maybe kicsit a Pestiekhez hasonló.
Összességében, aki szeretne egy kedves szép lánnyal olyasmit kipróbálni amit nem mindenki vállal szerintem egy jó lehetőség. Valószínüleg még felkeresem ha erre jár.
Emily 21 máshol *** moderálva *** 20....szép, magas, kissé romantikus lányzó. Időpontot megbeszéljük ott vagyok...francia telefonban még gumi nélkül, élőben csak gumival, hátulról nem szereti, előlről fáj a a hasa. Azt szereti ha ő van felül, azt jól is csinálja. Szóval gyenge szex egy szép lánnyal.
Timcsicica: MILF kategória igazi töltött galamb( a jó értelemben) nagy mellek, vastag de gusztusos combok, kerek fenék. Próbál barátságos lenni, de legalább 10 percel a 30 minutum lejárta előtt szólt hogy lejárt az idő. Ez elég negatív.Francia átlagos.
Sziasztok!
Gyorben keresek amator vagy kezdo lanyt, holgyet.
Tudnatok segiteni? Koszonom.
De bizony ugyanaz, már 'Tilda korában' is ilyen keble volt. Vékony csaj szilikon cikkel. Nem túl nagy implantátumok, csak látványos (és feszes, kemény) félgömbök. 😁 Ahogy most is. Amúgy ügyes és bájos leányzó, és tényleg baromi karcsú, a derekát szinte átértem a kezemmel. Nekem nagyon bejött külsőre de ez ugyebár szubjektív. A szolgáltatására sem volt panaszom, kellemes órát töltöttem vele, a masszázst is inkább kellemes simogatásnak éreztem, de hát aki szakszerű és profi masszázsra vágyik, az ne itt nézelődjön, mert itt elég kevesen tudnak jó alaposan átgyúrni... Tisztelet a kivételnek.
slimjohn · Újonc · Maja (32) vendége ugyan nem voltam, de Tildánál megfordultam tavaly. Tildának apró mellei vannak. Ennyit nem nőhetett a legutóbbi itt léte óta. Tehát - szerintem - nem azonos a két lány.
Alízka Sopron de csak kéreti magát telefonba nem mondja csak személyesen olyan segge van pfuuu brutál
Alízka csak ajánlani tudom pedig nem panaszkodom elcagyoj latva dologgal de ez a csaj egy csoda egy ora folyamatos
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok eddig nem írtam de roppant dühös vagyok.A nevezezett hölgy Alízka SopronbanVoltam már nála nagyon rendben volt vele minden annak ellenére hogy nagy szerszámmal rendelkezem órás program kíváló volt😍😍 De most nem tudom mi történt vele írtam neki whatsapon viberen sajnos azért mert még dolgozom🤫🤫De🤫🤫álaszra se méltat nem értem a hölgyet akor minek van internetes dolgai😝😝😝Remélem egyszer még jól megdughatom nagyon finom
Van valakinek pozítiv tapasztalata?
Popo kedvelő hölgyet keresek!
Ötlet?
Alexánál voltam annyira nem jött be!