Uraim,a héten Pécsett,hívjatok ;-)
Uraim,a héten Pécsett,hívjatok ;-)
Én aznap elkaptam, mikor megérkezett a városba. Most már Pécsen van, utazgatós csajszi.
Valósak a képek, max 5 kiló plusz van rajta, de az semmi ilyen magas csajon. Oltári csinos és gyönyörű csaj. Én sajnos nem voltam toppon, lehet azért állt úgy hozzám, mint egy futószalaghoz, de ilyen külső mellett e mellett simán el lehet menni. Hagyta magát jól megpakolni ez a lényeg. Soha nem voltam még ilyen jó nővel és lehet nem is leszek életemben. Rózsák száma normál.
Szerintem már lelépett a városból mire te hívtad a számot és eleve ott se volt, csak próbáltak behúzni.
Szerdán azaz 23-án nem leszek elérhető!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Cintia 35. Jó lakás, hölgy kinézetre ok., de a hozzáállása katasztrófa."Legyünk túl rajta!" Megbántam hogy kipróbáltam.
Üdv!
Az alábbi hölgyekről van valami infotok, voltatok már náluk? :)
Jennifer 36
Szilvi 25
Amanda 34
Réka 30
Zsani 36
Írjatok, akár privátban is.
Köszönöm :)
Júlia 46: Hétvégén jártam nála. Szexi ruhában fogadott. Fotók megeggyeztek a valósággal! Hozzáállás hibátlan, nem nyafog azt csinálta amit kértem. Franciája kellemes! Nem nézte az időt és nem sűrgetett. Mindenféle képpen ajánlott kategória!!
Sziasztok. Ez most nem egy vélemény lesz, hanem egy kérdés. Nyíregyházán rendelt egy 35+ kissé telt hölgy, szolisbarna bőr aki ezen az oldalon hirdetett. Valaki tudja esetleg hogy most rendel el?
zandras · Tag · Létezik!!! Csak nem itt!
Örülök,hogy neked bejött.
Én 40 perc után otthagytam.........
LambertGyula · Újonc · Van infó Jennyről, Ironcorc kolléga állítólag volt nála, és pozitív az élménye.
Üdv Makktársak! Debrecenben hirdető Carmen 23-ról és Petra 20-ról van valakinek infója? Előre is köszönöm.
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat :) ill mondatokat :). Számomra nagy öröm a pozitív hozzá szólásod és külön köszönet a kitartásodért is cserében :)
Valóban nem könnyű telón elérni, tudom és sajnálom nagyon. :((.. De mivel már tudsz mindenről, ezért számodra tiszta a kép miért is nehéz kapcsolatba lépni velem :) néha..
Valóban nem vagyok egy egyszerű eset, de ahogy a mondás is tartja...a jó dolgokra várni kell és kitartónak kell lenni :) Köszönök mégegyszer is nagyon mindent :)
Sok puszik..
Dominika.
Ui.
Ha lesz időd kedved... Szeretettel várlak :) ismét egy felejthetetlen együttlétre :)
Sziasztok!
A félreértések elkerülése miatt, én nem a Deák tér mellett dolgozom, hanem a Lövérek környékén...
Nem tudom mi az oka annak, hogy Sopronban most már minden 2. lányt Rebekának hívnak, anno azért választottam ezt a nevet mert Rebeka nem volt az oldalon! Úgy döntöttem maradok masszázsvarázs.
A második kedves véleményt (ami ha jól értelmezem akkor rólam szólt) pedig köszönöm szépen! 😘
Rebeka (az eredeti) ☺️
Debrecenbe a legjobb! 😉
Szia! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést és köszönöm, hogy hiszel bennem.☺️ Nagyon igyekszem! Persze én sem vagyok tökéletes és nem tudok megfelelni mindenkinek.. szép napot puszi!
Holnap én is körbejárom imádott városomat, Győrt:) aki tud, csatlakozhat:)
Tupac · Újonc · Nadin23..
Nem akarom a vitát eldönteni.. Voltam nála, nem rég..
A hölgy valóban hibátlan testtel,( a cicik abszolút arányosak a testalkatával,) szép pofival van megáldva.
A randi megbeszélése korrektül zajlott, a megbeszéltek szerint fogadott. A helyszín, tiszta a célnak megfelelő.
Szép fehérneműben fogad, a látvány káprázatos..
A szolgáltatás: nem egy vehemens, igazi csábító, nem erre született, de látszik rajta az igyekezet, szeretne megfelelni, jó, készséges lenni.
Fiatal, még nem érzi hogy ez egy szolgáltatás, amiben harc van, a többiekkel, ës a maximumot kell hozni. Hogy 100% - ban megfeleljen mindenkinek, olyan nincs. De ha folytatja, rutint szerez, a kisújjába lesz, mire vâgysz..
Ezt én inkább a 30+ korosztálynál érzem, bár sokan ki vannak addigra égve, de 2 mozdulatával a mennyekbe repít egy 30+-os..De mi vâgyunk a fiatalkákra, ott a kegtöbb esetben nincs még meg a megfelelő tapasztalat..
Kedves kollégák, látogassuk őket, tanítgassuk, és vigyázzunk rájuk, most még a gyönyörü ropogós teste van, amit imádunk, de ha rutint szerez....😀
Értékes lányok, mint Nadin 23 is..
Jenny 27. Nem tudom létezik-e a lány, nekem átverés szaga van a dolognak, ha tévedek majd megcáfol olyan aki személyesen találkozott vele.
Felhívtam, hogy mikor tud fogadni, mondja, hogy akár indulhatok is mert nincs senki és nincsenek is bejelentkezve. A temetőtől a Kassai-ig pár perc alatt odaértem, hívom a ház elől, mondja pár percet várjak már rá. Oké, ez elő szokott fordulni, kérdezem, megcsörgetsz ha mehetek? " Hát lehet, hogy egy fél órát is várnod kell mert vannak nálam, de a barátnőm szabad!" Itt már kezdett átbaszás szaga lenni a dolognak. Mondom, akkor megvárlak mert én téged néztelek ki. "Hát de lehet, hogy több mint 1 órát is várnod kell!" és közben lelkesen ajánlgatja Alexa nevű barátnőjét!
Ez számomra a korrektség és tisztelet teljes hiánya! Ha valaki bejutott hozzá, és tényleg hozzá, akkor irigylem, de én még csak felhívni sem fogom soha többet!
Sziasztok! Fanni 29-röl van infótok megbízható? Minden infót köszönök!
Te minősíted magad mivel nem voltál nálam és úgy írsz rólam véleményt ! Ennyi szervusz