Tudtok ajánlani vkit első popó élményre?
Tudtok ajánlani vkit első popó élményre?
MA próbálkoztam több helyen de zátonyra futottam!
Vki fel se vette (Zsani), vki már a telefonba unszimpatikus volt (Bianka, régen szofi) olyan is van aki csak ünnep után lesz.
Lia (régen Korina) pedig nálam tiltólistás lett, nagyon flegma és futószalag effektus, extra rózsákkal tüzdelve.
Nem értem h akkor miért aktív a hirdetésük? Ez nagyon félrevezető és káros.
Kellemest mindenkinek!
Mia. vékony, Magas lány, apró mellekkel. Hozzáállása kiemelkedő.Lakas átlagos panel. Francia, szex szuper.
Kedves Ismerőseim! Új vállalkozásba kezdek! 🎄
Családi karácsonyi ebédekre felbérelhettek és elmegyek helyettetek:
- Összeveszni valamelyik családtaggal: 7500ft/óra
- Csak ülni, mosolyogni és enni: 3500ft/óra
- Iskolával, munkával és szerelmi témával kapcsolatos kínos kérdésekre válaszolni : 6000ft/ rossz kifogás
- Karácsonyi ajándék zsé átvétel "Jaj nem kellett volna!” felkiáltással: a kapott pénzből való 45%-os részesedés!
Hívjatok bizalommal!
😁😁😁😁😁
Kellemes ünnepeket ❤
Kedves Ismerőseim! Új vállalkozásba kezdek! 🎄
Családi karácsonyi ebédekre felbérelhettek és elmegyek helyettetek:
- Összeveszni valamelyik családtaggal: 7500ft/óra
- Csak ülni, mosolyogni és enni: 3500ft/óra
- Iskolával, munkával és szerelmi témával kapcsolatos kínos kérdésekre válaszolni : 6000ft/ rossz kifogás
- Karácsonyi ajándék pénz átvétel "Jaj nem kellett volna!” felkiáltással: a kapott pénzből való 45%-os részesedés!
Hívjatok bizalommal!
😁😁😁😁😁
Kellemes ünnepeket ❤
Sziasztok TINA 46 rol kérnék infókat. Nem hiszem el hogy senki nem volt nála
Első popó élményre kit ajánlotok Pécsett?
Aki van 50 is valójában?
Erika 38 hova tűnt?
Sziasztok a most hirdető Lia, és Linett érdekelne , tudtok róla infót mondani. Előre is köszi.pacsi
Sziasztok. Lia 27-ről valakinek van infó?? Köszi
Én az írásaid alapján ilyennek gondoltalak, nem is vártam mást tőled😉😊De annak örülök, hogy nállam egy sokkal intelligensebb emberrel síkerül beszélnem! Hali😊😉
Sziasztok!
Mai napon reggel 8:00-tól 20:00-ig elérhető vagyok!
Majd 27-e Péntek és 28-a Szombat reggel 8:00-tól 20:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot, Kellemes hétvégét!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Köszönöm szépen.Puszi
Köszönöm a kedves szavakat 👏 ettől függetlenül szép hétvégét es kellemes ünnepeket :)
Viktoria 25
Ez elég reklamszerure sikerült. Főleg hogy kB 1 napja van a városba, ezt mindenképp be kellett írni gyorsan.
Üdv,
Alá tudom támasztani, tömören összefoglalva brutál a hölgy.
Zafira, a sokszorosan tetovált. Szép arcú, jó alakú, szexben aktív, nyelvtudása kiemelkedő. Lakás átlagos panel. Nem tudok semmi roszat mondani, nagyon jó szexpartner.
Kedves vendégek! Mai nappal kiveszem az ünnepi szabadságot . :) legközelebb Dec. 27.-én leszek elérhető !! Kellemes Karácsonyt Kívánok mindenkinek! Puszi! Zsófi
Olvasgatva a visszajelzéseket, Ékszer Viki is felkerült a bakancslistámra. Nem könnyű elkapni, de végül is nem lehetetlen. Mások is írták előttem, hogy alkatra nem nádszál, de nem vészes. Nagy (de tényleg nagy) szilikon cicik! Én a vékonyabb lányokat kedvelem, de nem bántam meg, hogy meglátogattam. Viki tényleg szereti amit csinál, és jó is benne! A teljes figyelme a vendégé, csokor sincs elszállva. Lehet szerencsés is voltam, de úgy éreztem, megvolt közöttünk a kémia is. Jó élmény volt, ajánlott kategória!