Ezzel csak magadat minősíted!
Félhat írt rólad nem én!
karcsi30 · Újonc ·
Ezzel csak magadat minősíted!
Félhat írt rólad nem én!
Te Karcsika figyelj már ide! Nem voltál nálam szóval ne irogass rólam mert senki nem veszi be! Vagy bánt , h nem jutottál be hozzam?
karcsi30 · Újonc · Figyeled?
Sajnos több jót nem tudok mondani róla,a fiatalokra jellemző flegma hozzá állás.
Jenni (41)-től pozitív élményekkel távoztam. Kedves, aranyos és ápolt volt. A valóságban kicsit teltebb, de nem vészes. Bátran ajánlom.
Kaposváron Jenni (41)-től pozitív élményekkel távoztam. Kedves, aranyos és ápolt volt. A valóságban kicsit teltebb, de nem vészes. Bátran ajánlom.
Jenny (27) vagy Laura (24)-ről valakinek van-e megosztani való tapasztalata? Nem találtam hirtelen egyik hölgyről sem semmit.
Sziasztok!
Nyíregyháza apróban hirdető Barbi, csak házhoz vagy panzióba hölggyel kapcsolatban van esetleg valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Kedves Uraim, ma az utolsó napom Zalaegerszegen. Le ne maradjatok. :)
Maya (25):
Állomás környékén, kissé lepukkant kégliben sztem *** moderálva *** melozik.
Képek retusáltak,a valóságban egy kissé teltebb római leányzó fogad,aki ráadásul siet,semmi kedvesség, legyél letudva és mehetsz alapon dolgozik.
Részemről nem ajánlott kategória.
Sziasztok!
Szombaton is elérhető vagyok reggel 8:00-tól 18:00-ig!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Üdv:Volt szerencsém Emili 21 hez. Maga a lány olyan mint a képeken csak sajnos *** moderálva *** szabadidővel rendelkezik, *** moderálva *** nagyon kezdő,sajnos de ki tudja még lehet belőle Valaki :)
Sziasztok!
Claudya Xxx (27) jelenleg Debrecenben tartózkodik, aki már volt nála tudna nekem egy kis infót, véleményt szolgáltatni róla?
A válaszokat privátban várom. Köszönöm!
Ehhez képest ki van írva, hogy "fogadlak nálam". Bírom az ilyen hirdetőket...
Amanda, Aletta, Evian, Jenny. Hmm, melyiket válasszam?
Lora(34) erotikus masszőzt látogattam meg par héttel ezelőtt és ezzel kapcsolatban osztanam meg véleményemet veletek:
Kapcsolatfelvétel könnyen ment, telefonban kedvesen tájékoztatott programjáról. 1 orara mentem el hozza ugyanazon nap. Ujepitesu panelházban fogadott. Lakás, szoba teljesen rendben van.
A hölgy arcra teljesen átlagos, vékony, szalkas alkatu. Egyuttletunk alatt kedves volt egyébként, végig jól elbeszelgettunk, minden keresemet gond nélkül teljesitette, negativum hogy kicsit körülményes, a törékeny szó tökéletesen igaz rá és hogy túl sok BF sincsen.
Csokolozassal kezdtük, több percig tuti csináltuk, kellemes, gyengéd, leginkább nyelves volt végig. Utána NF folytatasnak, nem volt rossz, viszont túl sok beleelest nem fedeztem fel sajnos, kb félig kapta be az ezredest, szemkontaktus sem volt. Itt hamar végem lett.
Ezutan masszazs következett egy jo darabig. Nem masszoz, ez érződött azért.
Ezt kovetoen kezembe, számba ( :D) vettem a csodás kebleit, a szilikon cicik nagyon jol állnak neki. Kebelszexet nem igazan szereti, tehat ez nem volt.
Aztán 69-ben folytattuk, finom, kellemes puncija van, de élvezetet nem véltem felfedezni itt sem részéről. Ja és tükör nala is van.
itt lett végem 2. Alkalommal. Ezután zuhi, puszi és távozás.
Osszessegeben egyszer érdemes volt Lorahoz elmenni, de visszatero vendége nem lennék a (már említett) szinte teljesen hiányzó BF miatt.
Sziasztok.voltam Sopronban Dominikánál,brutál a kiscsaj nagyon megcsinált,elérni ugyan kicsit nehéz volt de kárpótolt az együttlét.órát nem nézte,képek stimmelnek! Amilyen pici olyan nagyon érti a dolgát. csak ajánlani tudom,tessék rá vigyázni,mert még én is vissza térek hozzá.imádom a száját,a testét,a lényét! csók kicsilány.
Én Mirtill el szoptam meg.
Technika a abszolút elfekvő típus bennem nelvezz el. Mivel Sárváron vagyunk *** moderálva ***
Elbasztam a p*nzem szó szerint.
Köszönöm szépen az észrevételeket és hogy rám is időt fordítottál ezzel a szép véleményezéssel! Igazából, hogy miért itt hírdetek szerintem az én magánügyem. Senkire nem tartozik, hogy ki miért itt hírdet. Nincs feltüntetve, hogy "csak masszázzsal" nem lehet hirdetést létrehozni. Viszont nem árulok zsákbamacskát. Ha figyelmesen végig olvasod a leírásom észreveheted, hogy nem csak szexet, de erotikát sem vállalok. Telefonba ha esetleg erre megerősítést is kér valaki szívesen adok őszinte választ! Egyébként nem csak én hírdetek ezen az oldalon CSAK masszázst!
További szép estét kívánok! :)
Ugyanez volt a problémám vele.
Na akkor tisztázzuk ezt kedves felhat😂 szép neved van! Haha
eloszoris nem kicsi a mellem 75/B de ez a képeken is látszik! Másodszor ha én valakivel úgy viselkedek ahogy azt te írtad annak valami oka van! Illett volna le írni azt is, h mivel sikerült ki váltani ezt belőlem , persze ha így volt!