*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Kitti 30) ***
Szerintem meg írd meg, a fórum arra való. Hogy tudjuk azt, hogy mire számítsunk. Persze a managerek és a hirdetők véleménye nem számít, de nekünk, keresgélőknek jó lenne az eszmecsere...
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Kitti 30) ***
Szerintem meg írd meg, a fórum arra való. Hogy tudjuk azt, hogy mire számítsunk. Persze a managerek és a hirdetők véleménye nem számít, de nekünk, keresgélőknek jó lenne az eszmecsere...
Sziasztok! A Komlói út környékén tudtok ajánlani valakit?
Fernada/Fernadá: alacsony, romantikus leányzó bitang testel, szilikon cicikkel,viszont brutálisan rossz hozzáállással. Kézimunka közben a falat nézi. Szexben csak egy póz.Francia? Nem lehet annak nevezni.
Debrecenben a Fényesben van mostanság valaki? Privátban is jöhet.
staffi · Őstag · Ma voltam a városba meglátogattam egy hölgy ismerősemet ami igen jol sikerült🙂😉 Utánna volt egy kis szabad időm még, gondoltam meglátogatom a Claudia31. Hivtam is beszéltem is vele, de teknikai okok miatt most nem jött össze a találkozó! Utánna vettem észre, hogy a Viki24 átjött Debrecenből Nyiregyre, hívtam egyből sikerült is vele megbeszélnem, hogy fél órát tud fogadni mert utánna megy vissza Debibe! Randi lebeszélve házszám leadva, oda érek hivom mondja egy házzal visszább kell jönni, a kis rafkos csajszi gondoltam egyből magamba! Bejutás könnyen ment, az a hölgy fogadott aki a képeken van! Elküldött zuhanyozni, étlap jó, *** moderálva ***! A lány kedves aranyos, sőt olyan kis "huncut csábos pillantásokat vetett rám" csak néztem! Higéniára nagyon figyel. Naturfarncia alapba, kölcsönös francia is," puci szép kis husos", cici pont jó.. kicsit leharcolt állapotba érkeztem hozzá igy nem voltam teljesen friss :) Megbeszéltem vele ha jön akkor újra felkeresem már egy óra hosszára. Állitólag a héten délután négytől itt lesz minden nap! Van egy jó kis barátom itt aki minden jót elmondott már a Vikiről és ma teljesen meggyőződtem róla, hogy nem túlzott amikor dicsérte a hölgyet! Ugy érzem ebből a lányból 3-4 látogatás után sokkal többet is ki lehet hozzni, csak egy kicsit össze kell csiszolódni vele :)
Gabo30 · Kvázi-tag · Én még 2 névvel bővíteném a listát,Anna 31,Zsófi 36.. :)
Fejezd már be a lejárató kampányt 😅 nem unod még? Érdekes csak neked volt problémád velem pedig hónapok óta járok le... vannak még rajtam kívül egy páran szóval menj máshoz és nyugodj meg! További szép napot 😌
De legalább önbizalma van!:))
tudnék itt valakiről egy elég érdekes történetet megírni....mindenkinek tanulságos lenne. a szemtelenségnek is van határa....egyenlőre csak ennyi...én nem vagyok senki szolgája....
Sziasztok Paris22-röl irnék.A cím egyeztetés nem volt zökkenő mentes,de amit csinál azt jól csinálja,szereti a szexet és a franciája is jó.BÁTRAN ajánlom mindenkinek aki elszeretne menni hozzá.
Valaki tudna nekem ajánlani megbízható lányt szolnok környékén?
Egy törékeny virágszál....
Pédé · Tag · Tegnap este kártam Jennynél (27).A képekhez képest az arca kicsit más, gondolom a smink miatt, de abszolút szép arcú és felismergetó. Alkatra nekem nahyon bejön. Nem csontsovány a képekhez képest van rajta 1-2 kg plussz, de jól áll neki, a cicik szép formásak, nekem alkatra nahyon bejött.
Bár itt a natúr francia alapként szerepel(testre élvezéssel), ennek ellenére személyesen csak gumival csinálta. Így is kellemes volt, jó a franciája, de gumi nélkül azért mégis csak jobb.... Egy órára mentem, de a második kör annyira nem akart összejönni, hogy bő gél óra múlva már mentem hazafelé.
Első körben csak francia volt, így lett végem.
Kis pihi után újabb gumis francia, aztán misszioniárusba folytattuk. Nekem kicsit gépies, monoton volt a nyögdécselése, nem is ment igazán.
Amikor már a csuklóm kezdte feladni, mondta, hogy feküdjek hanyatt, azt hittem lovagol egy kicsit, de inkább megpróbálta ismét szájjal, aztán kézzel kiverni, de érwztem, hogy ez így nem fog menni.
Bár, egyikünk sem volt túl kommunatív,sok volt a nagy hallgatás, de ettől függetlenül kedves és zényleg csinos csaj.
Lehet, hogy más többet tud kihozni belőle, én mindenesetre nem hiszem, hogy megyek még hozzá....
Lac82 · Újonc · Ez így igaz, én nem tudnék bele kötni még a sorrendbe sem... ;))
Hali,
Nemrégiben voltam Evelin (28) masszőznél. Telefonos egyeztetés könnyen ment, 20 perc múlva találkozó a Kölcsey Központhoz közel eső "vízi jármű" utcában. Kedves hölgy, de a fotókhoz szerintem kevéssé hasonlít, sportosnak sem nevezhető, nagydarab "fehér"személy, némi beütéssel. A kezdeti masszázs elég gyenge, csak simogatás, a levezetésnek beígért francia a helyszínen derül ki hogy óvszerben történik. Innen üzenem neki, hogy sokkal nagyobb beleéléssel kéne csinálni a dolgokat! Nem leszek visszajáró!
Üdv: Pali60
staffi · Őstag · Jázmin 38:"Teljesen csinos lány vagyok a városotokba.... Nem tudom de nekem mondjuk aki csinos lány az : Ramika, Adél, Zara, Lola25, a Gaby-Dóra, Ivett 32,Claudia.... Tudom, hogy mindenkinek más az izlése... de nekem ezek a csinos lányok🙂
"Bea 29" valakinek valami infó róla? >)
Sziasztok!
Kényszerfranciára kit tudnátok ajánlani a városban?
Milf napot tartok. Zsani 36... fotókhoz képest plusz 5 kg,de jó elosztásban. Lakás szuper tiszta, hölgy 40 körüli romantikus alkat...francia csak gumival de jó így is, szex is ok,de az látszik hogy ipari szolgáltató (ennyit adsz- ezt kapod).. szóval 5-ös listán egy gyenge 3...aztán lehet hogy másnak jobb volt.
A Cintia 35 nevű hölgyel történt katasztrofális randevú után dühömben elmentem Liza 20-hoz.A fotókon szuper testűhöz....és a képek nem csalnak a csaj élőben is szuperül néz ki, arcra inkább dögös, a feneke annyira gyönyörű...szex is jó bár egy masszázs ágyon kell megoldani mert a hagyományos nagyon nyikorog.