Én egyszer voltam nála, megosztottam a tapasztalatom. Ennyi a történet. ;)
Én egyszer voltam nála, megosztottam a tapasztalatom. Ennyi a történet. ;)
haban · Tag · Megerősítem makkrársam véleményét. Általam ismert debreceni lányokból Ő rendelkezik a legszebb természetes intimrésszel. Úgy a szolgáltatás minta a logisztika tökéletes nemtudom elképzelni hogy miken kellene még javítani. Egyedüli lány akinél már többször voltam. Aki vonzódik a természetes intim részhez ajánlani tudom.
Sziasztok, Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstóról és elérhető vagy míg a hírdetésemet fent látjátok a hosszú hétvége alatt is éjjel nappal elérhető vagyok viberen is.... További kellemes estét mindenkinek... Sziasztok ☺💋
Sziasztok ez egy nagy hazugság amit a Roxy részéhez írt. Szerintem egy normális embernek nem lenne szándéka egy nőbe nyulkalni.
Sziasztok!
Debrecen jól frekventált környékén luxus lakásomba keresek barátnőket. Magára és környezetére igényes hölgyek jelentkezését várom.
A lakás teljeskörűen felszerelt, gépiesített, 3szobás, amerikai konyhás, jakuzzis.
Érdeklődj bátran!
Sziasztok!
November 4-én Hétfőtől elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Helló. Jázmin 23 - nál jártam. A csaj úgy néz ki mint a képeken . Megérkeztem kopogtatok nyílik az ajtó és 2 lány fogad jázmin és a kicsit idősebb barátnője. (olyan kicsi az apartman hogy 1 embernek is kevés nem hogy 2 hírdetőnek) belépek ajtó zárul jázmin kedves, ám a barátnőt is tukmálja rám. Legyen 2 lányos.... Ha tudom be se jelentkezem. Szoba 2 heverő egymás után a falnak fordítva ajtó nincs csak egy elhúzható roló. Fürdési lehetőség nincs. ( telefonban: közös fürdés, kölcsönös francia, natúr francia) jázmin szép jó alakú csajszi így 1 órát kértem extrába popóval. Rozsaszálak előre odaadva. Vetkőzzek le ő úgyis csak ledobja a köntöst és kész is. Kértem kölcsönöst azt mondja nem vállalja. Natúr franciát nem is említettem mert még félig állt fel már gumi rajta volt. Kezdett szopni, én feküdtem ő az ágy mellett állt. Próbáltam puncihoz popsihoz nyúlni de láttam húzózkodik. Azt mondta hideg a kezem. 1 perc szopi után kérdezi hogy akarom. Legyen popsiba, kutyusba fel az ágyra 1 csepp síkosító . Mondanom se kell se tágítás se síkosító, nem is ment be. Mondtam forduljon misszionáriusba próbáljuk meg. 1 próba, úgy sem tegyem a punciba (az mondjuk jó szűk) de oda se síkosító . Betettem azt idegességemben el is mentem. Kint a csaj telózik bent meg jázmin közben SMS meg hívást is bonyolít. Levette a gumit majd 1 perc múlva kérdezi hogy fog e menni még 1x. Ez kB 10-15 perc volt. Mondja hogy legyek a barátnővel is de neki is fizessek még fél órát. Így öltöztem és jöttem el.
staffi · Őstag · Kedves* Aranyos* Ilyen hamar megváltozott előnyére..?? 😉
Lorát most már mindenképp meg fogom látogatni, ha csak fele olyan jó a szolgáltatás mint a helyesírása, akkor már megéri.
Semmilyen külső mellett sem lehet elmenni az ilyen futószalag hozzáállás mellett. Ha nem járnak vendégek az ilyen lányokhoz, akkor a szolgáltatók többsége nem így fog hozzáállni - illetve aki így áll hozzá, hamar letűnik. Nem egy ilyet otthagytam már az elején, és az ajándékot sem hagytam ott neki a semmiért.
Mit hogyne? :)
Hali! *** moderálva ***
*** moderálva ***után Roxyhoz mentem fel, aki szívesen fogadott, igaz csak egy fél órára. Bár tényleg mutatós csaj és nagyon kedves is, *** moderálva *** a seggét se ujjazhattam. Volt egy kis uncsi szopi, aztán egy laza anál, ami mondjuk jó volt. Végén a spriccnél azt hittem odateszi magát, de semmi, egy konyhai törlőbe folyt bele az egész. Részemről ez is csak egy sima ürítés volt, *** moderálva ***.
Ha már így belejöttem írok még pár tapasztalatot.
Alexa: Sajnos a szopóművésznő Alexa ritkán érhető el, nekem eddig jó élményeim voltam Vele. Bár testileg nekem annyira nem jön be, de kedves. Szeret alpárian beszélni szex közben, jól szopik, herékkel is eljátszik. Segget is nyal extrában. Baszni is lehet keményen, újdonságként közben kérte, hogy fenekeljem el. Nah ez új dolog volt nekem és meg is tetszett. Sajnos mint írtam, nagyon ritkán érhető el. *** moderálva ***
Méri 30: vagy ki, lehet nem is ez a neve. Göndörke mélytorkozó csajszi. Nah az tényleg letorkozta, nem úgy mint a husis Nonóka, aki olyan DT-t ígért, aztán alig tudta bekapni. *** moderálva ***
Bella 21: Kállósemjénben egy korrekt családi házban fogadott, de nem volt egyedül, voltak a házban. Csinos basznivaló kislány. Nah gondoltam fasza lesz, de nem. Semmit nem engedett, *** moderálva ***. Tiltólistás.
Elkacsingattam Debrecen és Miskolc felé is. Miskolcon érdemes Tinához menni, igazi nimfomán csaj. Minden korrekt volt, anál, orál, DT, ujjazás. *** moderálva ***
Mezőkövesden Beababy40 is rendben volt. Bár a hasa nagyon ereszkedett volt, de a családi háznak szolgáló helyszín príma volt. Bea seggét élvezésig ujjaztam, utána szó szerint szétkúrtam, simán szétspriccoltam az egész testén. *** moderálva *** volt, remegő térdekkel távoztam.
Debiben voltam Anitabellini -nél is, az is korrekt volt, *** moderálva *** is.
Lehet, hogy nekem sok az elvárásom (ujjazás, arcra, vagy NFVSZ, anál) de korrekt szolgáltató alig van itt Szabolcsban. Rengeteg a hazudozó c.csaj, akik semmire se jók. Amilyen felhozatal meg van, arról jobb nem beszélni. Még Gaby/Dóri páros kimaradt, azokra még rárepülök.
Köszi, hogy elolvastátok. Bye!
Sziasztok! Győri Lannáról vélemény? Volt már valaki nála? Szokott máshol is lenni?
Jó látni, hogy ennyire optimistán állsz a dolgokhoz és a lehető legjobb szolgáltatást próbálod nyújtani a vengedeidnek! :)
Nagyon köszönöm a jókívánságodat! Én is a legjobbakat kívánom Neked!
U.i.: kis kijavitasnak, hogy csókolózással kezdtünk, nem NF-val :)
staffi · Őstag · Hát hogyne.... 😂😂😂😂
Sziasztok!
29-én azaz Kedden nem leszek elérhető!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Szia!
Ha jól láttam a tavasszal és nyáron Pesten hirdetett, most ránéztem, de nem láttam a hirdetését
Sziasztok! Egészen véletlenül nem tudja valaki,hogy a régen nagy barkacsbolt mellett rendelő Dundikával mivan? Visszatér e valaha, vagy csak jól van-e?
Pál-Pusztai · Őstag · Kicsit csendes a város, vagy nem osztja meg senki a tapasztalatait? :)
Kedves Moniqe sajnos ez egy zsákba macska .Mk társak közül nem mindenki tudja kifizetni a magasabb rózsa szálakat.A drágább szolgáltato nem biztos, hogy minőséget képvisel.A puding próbálja az evés,de ha tuti volna drágább szolgáltato akkor biztos azt választanánk.