Kedves Don Juan! Nem egy lepukkant lakásról beszélünk és én nem siettetek senkit...Az, hogy te két perc alatt eldurransz nem az én hibám. A legnagyobb problémád szerintem az, hogy nincs minden megengedve amit csak szeretnél!
Kedves Don Juan! Nem egy lepukkant lakásról beszélünk és én nem siettetek senkit...Az, hogy te két perc alatt eldurransz nem az én hibám. A legnagyobb problémád szerintem az, hogy nincs minden megengedve amit csak szeretnél!
Kedves Nyíregyháza! Január 12-e Éjfélig leszek elérhető kedves kis városotokban! Ez idő alatt szeretettel várlak, felejthetetlen fél órás, órás időeltöltessel.. Hívj bátran Csókjaim Fahéj :-)
Szia Jani2. Nincs ezzel semmi probléma,csak annyi,hogy a te fél órád az 30 perc! Miért a te kifizetett idődön akar időt spórolni? Nem kellene szorosan az időt beosztanija a hölgynek,mert így nagyon is csak azt érezheti az ember fia,hogy csak egy futószallag effektus van! Nem akarok megbántani senkit de már 10-12 ezer egy félóra ami lassan csak 15-20 perc. Mégegyszer írom! Nem Dóra piszkálása!!! Tényleg egy jó csajszi ez tény! Csak ne érezze már az ember a sietést és a letudást! Bocsánat ha megbántottam valamelyik itt hirdető hölgyet!
Sziasztok!
Sok új lány van most, van valakinek tapasztalata?
Ha már a valós képek szóba kerülnek! Az alábbi hirdetésnek vajon mennyi lehet a valóságtartalma?
2012 es keltezés!! Sem a leányzó kora sem a képek (piros ruhásak )nem változtak azóta!!
Hosszú idő után sikerült eljutnom a kiszemelt Dórához, sajnos barátnőjével nem találkoztam pedig kíváncsi lettem volna rá is. Lakás szép és rendezett, könnyen megközelíthető panel.
Dóra kifejezetten kedves természetű (már-már túlzottan is), képekhez hűen egy gyönyörű lány. Pici negatívumkén éltem meg hogy éreztem benne a sürgetést / letudási vágyat de nem azért mert unta, szimplán megcsúszott időben így én is később jutottam csak fel a lakásba és gondolom időre szeretett volna velem végezni ami az én időm rovására ment sajnos, ettől függetlenül egy pozitív élmény volt és valószínűleg még felkeresem a közeljövőben :)
Az én sorrendem:
1. Lana 28
2. Gabi 32
3. Réka 30
Folytatom ...
Nagyon sok lány a saját egészségere se figyel nemhogy a vendégekére, ami már sokszor a telefonhivasbol kiderul.
A hirdetök többsége utcai harcos is amivel konkrétan semmi baj mert ha nem tetszik mar megyek is tovabb..
Diszkrécio, na ezt sokan tanulhatnák, kamera, stricik, kollenagnök felváltva a lakásban stb stb...
Az oldal fejlesztöinek ... lehetne egy olyan funkcio hogy ...tól,ig az ezen meg ezen a helyen megtaláltok, gyönyöru lanyok minöségi/biztonságos SOS szervizzel autoban halálra keresnék magukat
Helló! Maráról van tapasztalat?
Hónapokkal ezelött megirtam Milf Sheron képei nem valósak.
Night Club ott tuti lesz.. Striptiz😊🙏🏻,, való igaz jó sok menü azt mire oda érsz felesem igaz 😁
Teljesen egyet értek Pacal kollegával,én kb 7éve veszem igénybe ezt a szolgáltatást.Az elmúlt kb 2-3 évben iszonyatosan romlott a lányok hozzá állása.*** moderálva ***.Most látszik ,hogy mennyire hiányzik Gróf Kurátor aki kritikusan megirta a lányokról a hozzá állásukat."Romákat nem fogadok" A hirdetők tisztelet a kívételn azok.Pár évvel ezelőtt 150-160 hirdető között alig volt.Természetesen nem vagyok Roma ellenes ,ha jó szolgáltató.A lányok hirdesei sokszor nevetségesek pl.kiló-kor leirásakor.A hirdetésbe foglalt dolgokat nem tartják be. Maradok tisztelettel a női nem iránt
Bianka 19.Fiatal,szép ,gyönyörű teste van és nagyon jó szolgáltató,,intelligens uraknak ajánlom. A hely ahol dolgozik minden igényt kielégít.
Sziasztok!!
Már csak 2 napig (01.07-01.08.)vagyok elérhető Debrecenben, legközelebb február elejétől tudtok újra meglátogatni!
Várom sok szerettetel minden kedves régi és új vendégem hívását. :)
Puszi, Sheron
Üdvözletem,
Remélem tudtok segíteni. Olyan hölgyet keresnék, aki az alap szolgáltatása mellett előjáték gyanánt vállal striptease-t is. Láttam én több hirdetőnél is extraként, de őszintén szólva ez vagy csak azért szerepel ott, hogy hosszabb legyen a lista vagy személyesen nagyon kiabrandíto a mutatvány. Tudom, hogy nem táncos lányok vannak itt első sorban, de ha esetleg valakinek volt jó tapasztalata és tudna valakit ajánlani azt szívesen fogadom.
Tisztelt "Kollégák"!
Egyszerűen felháborítónak tartom azt ami itt folyik kicsiny városunkban. Régóta igénybeveszem az itt meghírdetett szolgáltatásokat. De ami az utóbbi időben megy az valami minősíthetetlen.
Szélhámos semmirevaló hírdetők tömkelege. Az ország második legnagyobb városában ilyen szolgáltatók? Egyszerűen felháborító! Megtörtént eseteket írok le nektek. Tapasztalat illetve elrettetntés céljából. Nagyon vigyázzatok!
-Hiredtő már a nevére nem emlékszem sajnos pedig el kellett volna mentenem. Normálisnak kinéző csajszi normális árakkal. Elmegyek időpontra panzióba . Eddig minden rendben. Majd elkéri a megbeszélt összeget. Aztán szól hogy jön mindjárt elmegy lemosdani. Na akkor láttam utoljára. Egyszerűen eltávozott engem otthagyott a szobába és azt se mondta viszlát! Ez konkrétan büncselekmény! És ez csak 1.
-A másik, ami rendszeres mindennapos. Hirdető szép csinos kivánatos képekkel. Elmész és a valóság köszönőviszonyban sincsenek egymással. Még ha csak pár kilóról lenne szó! De nem! Még csak nem is az a csaj!
-Írja Roma származású urakat nem fogadok. Csak épp azt felejti elmondani , hogy ő is roma (amivel semmi bajom nincs) csak bűn ronda !
-Aztán , elmész fogad egy csaj akinek semmi köze nincs a valósághoz. Kérdezem én hogy te ki vagy? Azt mondja a barátnője sajnos nem ért rá mert épp a dugóban áll vagy köhög vagy megfázott vagy megjött neki nem tudom. De én jó leszek????? Mondom nem !
-Aztán odamegyek megbeszélt időpontra erre azt mondja majd gyere vissza egy óra múlva! (szerinte én ráérek várni meg jönni menni)
-Ha esetleg meg összejön valami akkor menet közben találja ki, hogy fáj a feje nincs kedve, fáj, meg mittudomén oda ne nyúljak. Holott a telefonba benne volt az árba!!!!
Összefoglalásképpen, egyszerűen szánalmas az egész. Az összes normális hírdető eltünt a városból! De akivel beszéltem azt mondta , hogy nem csak a pénz miatt megy el. Veletek is gond van kedves "kollégák" Kedves szolgáltatók szedjétek magatokat össze mert ennek nem lesz jó vége. 1 alkalom és vagy bejön vagy nem? Vagy mire számítotok? Még azoknak a hitelét is lerontjátok akik még normálisak és becsületesek. És az oldal is törekedjen arra , hogy valamilyen szinten ellelnőrizze legalább a hírdetőket. Mert ezzel saját magukkal is kitolnak.
Legközelebb név szerint felsorolom azokat a hírdetőket akik csalnak hazudnak vagy megtévesztik az embereket. Sajnos van tapasztalatom. Itt is tudnék kapásból jópárat akiknek a képei semmilyen formában nem felelnek meg a valóságnak.
Tisztelettel: Egy régi tag akinek már nagyon elege van!
Lili27:
Pontosan így! Én 4-5 pózt próbáltam vele, a csípőjét minden esetben elképesztően tudta tekerni. Mintha egy esti buliról vittem volna haza, teljesen Baratnő feeling...amit én egyébként nem keresek, de nála nagyon kellemesen csalódtam.
Sziasztok!
Apróhirdetésben, Mónikát kinek sikerült eddig elérnie?
Mik a tapasztalatok? (Hiába hívom sosem veszi fel)
Köszi!
Judy 35. Magas hölgy. Jó alakú, arc átlagos. Jót írtak róla. Szerintem: van popó, ez jó, bírja is. Normál szex egy pózban csak. Francia jó, viszont siettet. Lakás egy lerobbant panel. Összkép vegyes...
Ivett32: régen készükök meglátogatni valamiért nem jött össze mindig úgy alakul de most sikerült:) nem bántam meg! Csinos nekem pont az ilyen test jön be arcra is szép! Hozzáállása korrekt rendesen csókol nem szájrapuszi, franciára jól reagál és ő is jól tudja adni:) 3 pózt is kipróbáltam vele azt kell mondjam egy jó szolgáltató!
Lili27: aki szereti a vékony kissebb alkatú lányokat annak tetszeni fog:) popsi kis formás pont tenyérbevaló:) franciát kifejezettten jól csinállja néz közben ügyes:) lovaglást kértem tőle igen jól mozgott tekerte a csípőt rendesen a végén kértem gyorsan na akkor oda tette magát:) utána kis beszélgetés és elégedetten jöttem el tőle is:)