Ooo akkor lehet kihagyjuk most
Ooo akkor lehet kihagyjuk most
Persze,hogy állom! Még el is viszlek! :-)
Sziasztok! Volt kb.2 hónappal ezelőtt itt egy hirdető Ginger24. Valaki tudna valamit mondani,írni róla?
Helló makktársak. A Tina23-ról az igazi nagy Brazilos seggű csajnál nem volt még senki? Nem hiszem el,hogy nem kíváncsi rá senki,milyen vele hátulról. :-) Szívesen olvasnék hozzászólásokat. :-)
Régen jókat írtak róla. 10 éve! Mondjuk a képei is akkor készültek, legjobb esetben. Akkor popsi volt az apalban.......
Sziasztok Almáról valakinek tapasztalat?
Fernada most Pamela 24...más...Amanda 34 Milf kategóriában mindenképpen ajánlott. Francia tudása a legjobb nekem. Lakás tiszta, szex is jó.
Tupac · Újonc ·
Kedves 1/2 6..
Azt én is leírtam hogy a 30-as korosztály tapasztaltabb, ezt aláírom, többségük igen komoly teljesítmënyt, szolgáltatást nyújt. Cindy jól néz ki, nem próbáltam, de rajta van a "bakancslistámon", Dominika passz, de hogy Mercedesznél 5 percet bírtam az biztos, az ajtóból goooo a rózsák nálam maradtak... 😀
dohos szuterén a helyszín, fürdeni nem kell,és szegény csajszi azt sem tudja melyik bolygón van, tele kék-zöld foltokkal.. .. 30 helyett pedig lazán 40 +..
"Örülök, hogy neked bejött" 😀😀
Mindenkinek mâs.... de ez a jó, hogy megosztjuk, azért vagyunk itt..
staffi · Őstag · Letti25, Lia24 régi ismerősök csak új köntösben😉😉 hát.... :(
Én már megfogadtam,h 30 év alatti nőhöz nem megyek,kivéve,ha jót olvasok róla.
Próbáld ki Cindyt, Mercedest, vagy Dominikát,bennük nem fogsz csalódni,igazi szolgáltatók.
Sziasztok kanok! Nyíregyházán kit ajánlanátok aki szeret és tud is lovagolni?Köszönöm
Természetesen azt! :D
Itt az oldalon Sofia (25), *** moderálva *** névvel hirdető lány egy átverés, a telefonban megbeszélt dolgok felét sem nyújtja a valóságban. A lakásban többen vannak, és hiába van fürdő, inkább nem vettem igénybe. Standrad futószalagos lány, aki élményt keres az ne válassza őt.
Szolnok megyéből kit tudnátok nekem ajánlani?
Kedves Látogatók/Hirdetőnk!
Kérjük ezt a vitát ne ebben a topicban folytassák. Erre van megfelelő rész a fórumban
Mi az hogy normális? Te vésed kőbe? Amit az emberek 70%-a tesz vagy szeret? Vagy 51%-a? Amit 20%-a tesz vagy szeret az már nem normális? Hihetetlen szűklátókörűség ennek a szónak már a a felvetése is itt. Minden normális, ami mindkét (vagy akár három, négy, stb.) partnernek jó vagy OK. Amit Te nem szeretsz, szeretheti más. Mégha "normális" vagy (szerinted) nem normális nő/férfi is.
Sziasztok helyet keresek Székesfehérvár környékén aki tud segiteni irjon .puszi
A természetes intim rész azt jelenti, hogy borotválatlan?
Bizony-bizony!!!
Pedig sok pasi szeret ujjazni!