Léna 24. Karcsú szőkeség, nagyon barátságos, cserfes lány.Francia jó, szexben szuper a csaj, lakás átlagos, viszont a fürdőszoba az nagyon lerobbant.
Léna 24. Karcsú szőkeség, nagyon barátságos, cserfes lány.Francia jó, szexben szuper a csaj, lakás átlagos, viszont a fürdőszoba az nagyon lerobbant.
Sziasztok!
Honey (42)-vel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
Üdvözletem!
Nyíregyházán keresek társakat többes szexre, a terv valami hasonló lenne:
Ketten vagy többen meglátogatnánk egy szimpatikus hirdetőt aki vevő lenne a dologra és kizárólag HETERO alapon jól éreznénk magunkat :)
Helló Mindenkinek!
Most látom Bianka 27-masszázsból Norena 27 masszázs lett........... Elég volt hozzá egy enyhén negatív bejegyzés.......................
Ma este 21-05 óráig Szombathelyen Tali?Hely ok.Anyagiaktol mentesen.
Nyiregyen felhivom a hirdető csajt kérdem mennyi az annyi..?? *** moderálva *** 🤔🤔😒😒🙄😯😯😯 Atya isten, simán bele röhögtem a telefonba....
Sziasztok
Olyan holgyet tudnatok e nekem ajanlani akinek nagy csikloja v-am ?
Annabella 20. Lakás ok, lány karcsú, cicik szépek, hozzáállás jó, francia is, egy negatívum hogy hátulról nem szereti ( fél hogy lukat téveszt a vendég) ettől eltekintve odateszi magát.
Sziasztok!
Szandra (34)-ről vélemény? Van róla valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
November 5-én kedden reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Szandra (34)-ről vélemény? Van róla valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Emily21-ről tud valaki mondani véleményt?!
Előre is köszi!
+1 Cindynek. Ha van rá igénye az embernek elég profi kis masszázst is ad, közben dumálni is lehet vele. Az orgazmust olyan szépen eljátssza hogy majdnem magam is elhiszem milyen bika vagyok :)
Bella 21
Tegnap voltam nála, voltak vele a házban, engem ez is zavart.
De volt ami jobban, semmit nem enged alig lehet hozza érni, nagyon kerülendő szerintem, a rózsák is jóval drágábbak de nem az baj csak nem a semmiért.
Végülis elmentem Amandahoz nala mar voltam ajánlott.
Szia. Na ez jó kérdés. Én is érdeklődtem már utána,de nem jártam sikerrel. Ha véletlenül megtudsz valamit,írd meg légyszíves.
Nikinel volt valaki Nyíregyházán?
a korábbi írásomhoz csak annyit,rendeződött a dolog,sajnos nem éppen kellemesen... Nem írok nevet. legyen neki is,nekem is tanulság. volt jó is...volt kellemetlen is. okulunk belőle.
nem írom meg akkor sem,ha Győrben lenne ő.
Ja, de megd*gni hagyta!
Jó választás!
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Gabriellával?