Tina 28. Arca szép, alakja jó ( pici pici van azért...)szex nagyon jó, francia is. Lakás tiszta. Jó élmény a csaj.
Tina 28. Arca szép, alakja jó ( pici pici van azért...)szex nagyon jó, francia is. Lakás tiszta. Jó élmény a csaj.
Üdv Urak!
Fanni(29) Nyiregyháza?
Esetleg Carmen(32) és Brigi?
Nem hiszem el, hogy senki nem volt náluk!!!
Szia!
Voltam többször nála!
Intelligens, korrekt, finom!
Lehet vele beszélgetni, idővel nem foglalkozik, végig rád figyel!
Nagyon finom natur franciska, lovacska és kutyus!
Csalódás kizárva!
Szia. Én járok Szandránál. Nagyon kedves nő! Igazi Milf kategória. Szereti és élvezi a szexet,nagyon jó hátulról csinálni vele! Az a kedvence amúgy is! Annyi hogy nincs szájba élvezés! De natúr francia van! Én nekem bejön mint szolgáltató és mint egy jó kis Milf nő! Remélem nem okozok csalódást senkinek aki elmegy hozzá! Ez az én véleményem.
Én szerettem volna, de nem veszi fel a telefont. Próbálom minden héten, de hiába.
Szisztok! Volt már valaki Szandránál (51)? Véleményt kérhetek róla?
arra gondolsz amikor a blek frájdéj előtt egy műszaki cikket megkapsz 200.000 forintért, majd a jeles napra átcímkézik 250.000-re és a sok hülye rohan, hogy megvegye? Majd az "akció" után ugyanúgy 200 ezer lesz :)
ehhez a műfajhoz kell a pénztárca
A kedves holgyek is csinalhatnanak egy kis balck fraiday hetet:) a rozsaszalak tekinteteben:) lenne hirtelen akkora forgalmuk hogy nem gyoznek magukat jegelni:)
Dominika (27)
Láttam már egy párszor a hirdetését de csak most sikerült eljutni hozzá.
A forum közelében rendel , szóval a helyszín eléggé forgalmas.
Magas szőke szépség, formás kerek popsival, szép mellekell , olyan mint a képeken , csak a haja lett kicsit rövidebb.
Ez a csaj témyleg szeret szopni , dugni ez látszik is a műsoron.
Rozsacsokor normál ! Erősen ajánlott!
Ma voltam nála, ő van a képeken! Élőben is nagyon szép és csinos!
A szolgáltatás is nagyon jó volt semmi nyafi, kedves és barátságos.
Nagyon ajánlom mert ritka az ilyen szép lány akinek még a szolgáltatása is jó!
Rövid időre ujra itt van Timcsi ajánlom mindenkinek :)
Sziasztok! Brigi 32 Nyíregyháza. Volt valaki nála?
Szia mindenkinek! Tudna valaki infót adni debrecenben hírdető lányról, Kira19? Előre is köszönöm.
Szia. Azon kívül hogy nagyon tisztaságmániás,olyan mint a képeken. De nekem egyalkalmas kaland volt. Szerintem van nála jobb szolgáltatás ilyen korosztályban és testalkatban!
Sziasztok!
Debreceni Bia 29?
Tud valaki valami infót?
Privátban is nyugodtan, csak az igazat 😉
Köszi!
Ha minőségi szolgáltatást szeretnél látogasd meg Alexa32-t.
Vigyázz rá!
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a debreceni 22 éves Kimberlivel?
Köszönöm!
NYÍREGYHÁZÁN KIT AJÁNLOTOK AKI KICSI CICIS, FESZES POSIS, NYAFI MENTES?
CSAK MAGYAR TETKÓ MENTES JÓ.
Sziasztok Timicsi 29, valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata jelenleg Pécsett hirdet.
staffi · Őstag · Adélka Virágként reinkarnálódott újra 🤔😊😊