Sziasztok! Mrs. Ryta (38)-ról (jelenleg Nyíregyháza) valakinek tapasztalat? Info jöhet privátban.
Sziasztok! Mrs. Ryta (38)-ról (jelenleg Nyíregyháza) valakinek tapasztalat? Info jöhet privátban.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Info kéne a kis csajrol mert szimpi.Az infot privátba.
Kimberly22 van valakinek informácio?
Én meg csak azért is elmegyek hozzád!! :) Igen is kiváncsi vagyok rád, mivel nekem. volt olyan tapasztalatom más lánnyal, hogy amikor voltam hozzá nem volt túl jó, később csak nem hagyott a kiv@ncsiság,vissza tértem és teljesen pozitív irányba változott.... szoval ha hirdetni fogsz meglátogatlak "inkognitoba" 😊😊😉
szia Lia 24 nél voltál ?? már képei alapján vonzo :)
3 henna hirdet debrecenben mind 3 ugyanaz nem ?
Üdv vL hirdetö izabelárol valaki tud valamit?
Ugyanilyen érzéssel távotam tölle én is Nekem is egyszeri látogatás volt.
Sajnos, ahogy a hirdetők száma megnőtt, úgy a minőség is csappant!
Talán 3 megbizható, korrekt Hölgyet tudnék emliteni. A többi éveket hazudik, ápolatlan, lehúzós dakota, megbizhatatlan! Volt idő, amikor 20-25 hirdetés volt, de 80% barmikor vállalható!
NE ALLITS VALOTLAN DOLGOKAT!! NYILVÁN HA NEM HANGOSAN BESZELTEL VOLNA A LAKASBAN AMIT DIREKTKERTEM NEM CSAK FEL ORAT HAGYTAM VOLNA HOGY MARADJ! A MÁSIK NEM EGY SZEXBABA VAGYOK AKIT EROSZAKKAL GYURHETSZERDEMES ELGONDOLKOZNOD
Tisztelt Makktársaim
A héten voltam Pécsen Jennifer 24-nél, két hirdetése is van. Hát nem az ami aki ott van. A képei kb 2 évesek erősen retusáltak, és vagy egy 10-el nehezebb is. Kérlek titeket vegyétek figyelembe ha szeretnétek a *** moderálva *** csajjal találkozni.
Egyre több olyan szolgáltató látogat el városunkba,akirők jó beszámolók vannak,de itt a felét se teljesítik! Elértünk odáig,hogy sok rózsáért szinte semmit se kapunk! Lassan egy cici simogatás,nyalogatás is már extraként számolandó! Hol vannak a régi jó szolgáltatók,szolgáltatások,akik még élvezték is ha egy pasi kényezteti őket!! Hmmm
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Valakinek van véleménye erről a hőlgyről?Az infot privátba ha lehet.Köszi.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Nekem is rossz véleményem van róla akkor Ancsika néven hirdetett és a Tocó völgyben rendelt.1x voltam nála de elég is volt.Távozáskor úgy éreztem megint ki......tam az ablakon 15 ropit.
Nándi · Őstag · Ezért kár volt regisztrálnod!
Ezt a Szintia 21-et csak dugjátok mint a lopott biciklit, de senki nem írna róla vmit😎
Szisztok. Nyíregyháza LARÁRÓL kérnék infót. Koszonom
Sziasztok! A Carmen(32) érdekelne. Köszönöm!
Szia érdeklődnék mere felé rendel mert mosranában csak csalódtam Zalában de tennék egy próbát ha jó a környék
Ma meglátogattam Tírzát, csodálatos élmény volt, igazi Milf.
Nem nyafog, teszi a dolgát.