Ááá szerintem ez te is tudod, 1-2 havonta visszatérő golddigger, csak most jobb fotókat csinált, így kevésbé felismerhető. :)
Én ezt írtam róla anno: 'Meneküljetek! Fordított szolgáltató, nála te fogsz szopni, szerencsére negyedszerre egyből leesett, hogy vele már megjártam a farkak útját, úgyhogy az ajtót sem kellett átlépni. Egyébként lefogyott, és baromi jól néz ki, de keress vissza a korábbi neveire pl Lina 21! Az külön vicces, hogy visszatért az első helyére, ahol volt szerencsétlenségem találkozni vele.'
Amúgy volt szerencsém is két igazi igazi csodához mostanában (sajnos egyik sem hirdet most):
Lia 22 egy szuper tini, én nem gondoltam volna, hogy egy poszttini csaj ilyen bf-et tud kínálni, Daniellával szemben csak annyival maradt el, hogy vagy 10 perccel tovább tartott odaérni. :D
Szonja 19: szintén tini, de ő nagyon. Kicsit lelkiismeretfurdalásom is lett, mikor megláttam, de a szupercukisága gyorsan feloldotta a dilemmát, úgy kaptuk szét egymást, mintha egy londonba emigrált 8-10 éves barát extrákkal kapcsolat épp csak hazajött volna.. :)