Ha szereted a teltebb hölgyeket nyugodtan mehetsz hozzá!
Ha szereted a teltebb hölgyeket nyugodtan mehetsz hozzá!
Sziasztok!
Debreceni Lénuska29 igazán bőbeszédű az adatlapján.
Kíváncsi lennék személyes tapasztalatra, a leírtak illetve a képek fedik-e a valóságot?
Válasz akár privátban is 😉
Sziasztok! Egy kis infót szeretnék kérni Csilla 37-ről anno Szofival rendelt egy lakásban a Sinai Miklós utcán.
Köszi az infót. Állítólag ő lehet a képeken, csak vagy 10 évvel korábbi fotók, vagy a másiok verzió, hogy kölcsön vette, mint ahogyan teszik nagyon sokan!
Jó estét mindenkinek!
Nem tudom kinek vicces ez hogy hív állandóan és csak halózik a telefonba, szórakozik az emberrel, el se megy a megbeszélt címre, időpontra, de már elég unalmas mert már csinálják valakik ezt egy jó ideje.
Mi a furcsa ebben neked?
Helló Mindenkinek!
Néhány napja voltam Lina (22)-nél vagy annál aki az ő képeit használja. Sajnos a telefonszám alapján mentem, nem közvetlenül előtte néztem meg a képeit. Így utólag felmerül némi kétség. Kb. 30 körüli nő fogadott, a hirdetésben leírt vékony alkat helyett inkább vastag, a melle sem volt nagy, már az alkatához viszonyítva. Maradtam. Kedves volt és igyekezett, de alig jött össze a dolog. Ahhoz képest a fél óra (alap+extra) elég *** moderálva ***. A Firestation közelében rendel. Nem leszek visszajáró!!!
Udv. Szandi 20-rol valakinek valami infoja esetleg? Azt mar tudom hogy abban a feszekben van ahol kis helyen sok ember is elfer. A telojat nem ő kezeli hanem a madam. Hirdeti a popsit is. Valami info? Korrekt? Nem ora nezos? Nem atveros? Valaszokat elore is koszi.
Igen, aki most Debrecenben hírdet.
aki most Debrecenben hirdet?
Anna24: a leirtakat én is megerősítem. Az egyik legszebb csaj. Teljesen úgy néz ki, mint a képeken, amik mind művészi képek. Ritka, amikor azt kapja az ember gyakorlatban is, mint a képen. Arcra is az átlagnál szebb, szerintem 99 férfi 100-ból szépnek mondaná. Ajánlom én is. Hozzáállása átlaghoz képest kiemelkedő.
... én már nem késtem le... :)
Anna 24 : Nah ez az etalon. Péntekig marad. Nekem sajnos ez nem fog összejönni a héten. :-(
Debiben látogattam meg. Csinos, bombacsaj. Fehérneműben, illatosan fogadott. Lágy zene és fények. Nagyon normális kiscsaj!
Nekem ugyebár nagy elvárásaim vannak. Annyit kértem Tőle, hogy hadd élvezkedjek a testével és ne aggódjon, semmi olyan nem lesz, ami kellemetlen. Így is volt, kellemesen nyaltam (bárhol), nagyon finoman ujjaztam. Az NF nagyon kellemes volt, utána lovaglás, majd NFVSZ. Kellemes beszélgetés.
Szinte már szerelmesen távoztam.
Sziasztok! Ts Barbierol valakinek tapasztalat? Privátban. Köszönöm
Ha már quality check... VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Zoé 20:
Összességében kellemes találkozó volt! Én voltam az első aznap nála, nemsokkal előtte kelt ahogy mentem. El lehet vele beszélgetni, igaziból aktus közben is mivel nem tudja élvezni, teljes mértékben munkának tekinti amit csinál. Ettől függetlenül nem nyafog, francia kellemes, aktus ahogy szeretnéd, kivéve, hogy ő van felül mert azt nem szeretni. Hát én sem szeretek felül lenni, így oldalról dug***tam miközben elbeszélgettünk. Végül csak misszonáriusban fejeztük be. Smink nélkül is szép lány, vékonyka testalkatú, tenyérbe illő mellekkel, nagyon kellemesen szűk pun***val! Én végig élveztem bár tény, hogy hiányzott legalább a látszata, hogy ő is! :D Na de azért mentem, hogy egy fiatal csinos lánynak betegyem és elélvezzek, ez sikerült is így végül pozitívan konstatálom a projectet! :D LEgközelebb popsi miatt meglátogatom még, ebben még kezdő elmondása szerint.
Barbi 26
Valakinek valami személyes tapasztalat esetleg?
Akár privátban is.
Köszönöm!
Múlt héten munkából kifolyólag a városotokban jártam megint, tavaly nagyon kellemes emlékeket szereztem amikor egy annó hirdető Zoé 18 nevű lányt meglátogattam, gondoltam megint messze vagyok otthonról, nem lát rám senki, nézzünk megint egyet. Már meló közben elkezdtem volna leszervezni az esti programot, de sajnos a masszázs rovatban kinézett 25 éves lány mindig elutasította a hívásomat, a keresztnevére már nem emlékszem. Biztos nagyon elfoglalt volt, isteni dögös fotói voltak fent a hirdetésben, sajnáltam is. Na mondom kell egy B terv, kinéztem magamnak Zoé 20-at.
Szokásos kör, több lépésben kapom meg a címet, körút, könnyen odataláltam. Rend volt nála, nem volt kupi, mint amiket eddig láttam és kb ennyi volt a jó tulajdonság. Rózsák száma átlagos, első ránézésre hiányoltam a sminket róla, sebaj tanulok ebből is, majd legközelebb felhívom majd a figyelmét a vendéglátómnak, hogy rajzoljon valami arcot magának, mert így nem az igazi.
Végig rohant, háromszor szóltam rá nagyon kedvesen, hogy ne cibálja, végül feladtam, úgy láttam hogy nem ért hozzá, vagy nem is akarja komolyan csinálni.
Közben 3 percenként csörögtt a telefonja, oldalra nyúlt és kinyomta, mondanom se kell, hogy elég illúzió romboló volt.
Aztán amikor végeztünk, de még a kifizetett órából még volt bőven, akkor mondtam ,hogy akkor a hirdetésben írt masszázs dolgot kipróbálnám, mondta, hogy azt ő nem bírja sokáig.
Valami hátsimogatást ott leművelt, közben félkézzel üzenetet írt a telefonján, és mondta hogy már a következő ügyfél itt vár a ház előtt, szolidan jelezve, hogy elhúzhatnék már.
Én nem is erőltettem ezt a dolgot, de gondoltam billentyűzetet ragadok hogy elmeséljem nektek, milyen a Zoé 20 nevű lány.
Az a "baj" hogy ezekre a fiatal feszes husú csajokra porcosodik a gyík nálam, de ha ilyen hanyag szolgáltatást fognak nyújtani, akkor én simán átnyargalok a negyvenes gyengéd milfekre, aztán majd nézhetnek a kislányok mint a kiszántott egér...
Ez a helyzet srácok. Üdv.
Szerintem tuti szolgáltató. +10 év. Érezni hogy tapasztalt, meg rutinos. Kedves aranyos, cuki.
Sziasztok Pécsen hirdető Szandra 41 nél volt már valaki, tapasztalatok?
Üdv! Érdeklődnék hogy Fanni(20) ról lenne valakinek véleménye?