Trixi szögre akasztotta a bugyit?
Trixi szögre akasztotta a bugyit?
Én is mennék hetente 1-2x ha nem csak havonta egyszer hirdetne 1 napig!
Privatban ment az üzenet.
Ha ilyen összevissza hirdetsz, nem is lesz kialakult vendégköröd.
Én pl. mennék mint a huzat.
Sziasztok, esetleg valaki járt már Kata 38 éves gyönyörűségnél? Szeretném meglátogatni de egyenlőre visszatart hogy sehol nem láttam róla véleményt. Akár masszázs akár együttlét vélemény is érdekel. Köszi aki segitene.
Trixi 21-el mi zu? Tud valaki róla valamit?
Sziasztok!
Kit ajánlanátok a fiatalabb korosztályból?
Sziasztok!
Szombaton reggel 8:00-tól elérhető vagyok este 18:00-ig!
Szép délutánt és kellemes estét Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok! Csak puncinyalásra keresek hölgyet Tatabányán. Válaszát mindenkinek előre is köszönöm. További szép napot kivánok!
MINDENKI CSAK TANGÁSKÉPP FÚJ HOGY LEHET A CÉRNÁT SZERETNI CSÚNYA A TANGA FÚJ
Karola... szőke, tetovált, karcsú, jó alakú lány.. jó hozzáállással.Megerte meglátogatni.
Régebben voltam Kamilla Masszázs (45)-nél. A nő aki fogadott megfelel a képeknek, de talán néhány évvel több. A hirdetésben az szerepel, hogy szex kizárva, mégis felajánlja a kézi levezetést és némi simogatást plusz pénzért. A masszázs is csak inkább simogatás, a kézi levezetés is gyenge, az igyekezett egy nagy nulla. Nem érte meg az árát, nem leszek visszajáró!
Nagyon gyenge a felhozatal itt, a legtöbb szolgáltató a pénzre megy. Maradok a régi bringánál, azt hajtom, az már bevált, az esetek 95%-ban tuti. Ha nem jön össze (főképp az én hibámból) akkor meg még jobb, mert akkor kifulladásig hajtom! :-))) Jó vadászatot mindenkinek!
Kedves kolega :)
Sajna a helyzet komoly... vannak olyanok, akik test módosítás címszóval tovább mennek a tetkónál meg a szemöldök piercing-nél. A téma elég súlyos mélységeket rejt, öncsonkítást beleértve... (ha gyenge a gyomrod, ne keress rá a Genital modification and mutilation képtalálatokra. Én rosszul vagyok az ilyesmitől.) Itt a nuniárus lány arra gondolt, hogy a feltöltéses, gyöngyberakásos, péniszkarikás stb versenyzők ne is keressék. :)
Sziasztok zalaegerszegen a néger hölgynél volt már valaki tapasztalat esetleg? Koszi a válaszokat
Kimberly 19. Nagyon szép aprócska szőke lány, gyönyörű arc, jó lábak, (látszik picit hasán hogy szült) tetkók mindenhol. Minden gumival, francia jó így is, szexben is jó, de még a kezében volt az árboc, mikor már fogadta a következő hívást...erre mit lehet mondani?
cunnilinguist · Újonc · Üdv,
rendszeresen járok hozzá, tényleg bevállalós a csaj, nem igen van párja annak ahogy szopja a f*szt. Van egy stílusa ami ízlés kérdése, de engem veszettül fel tud izgatni. A héten sajna nem tudok hozzá menni, de én éltem volna a helyzettel, majd bekérdezem nála legközelebb. :D
Valaki volt mostanában kanizsai lányoknál? Hova érdemes menni vagy senki nem jár lányok hoz vagy senki nem ír semmit?
Fekete hölgynél volt valaki? :) szivesen kiprobálnám, de a telot nemveszi fel sose, tapasztalat esetleg?
6-7 éve volt ezekkel a képekkel fent azonos néven a hölgy. Akkor még az fogadott aki a képeken van. Ha csak nem egy hibernációs kapszulában töltötte az elmúlt éveket akkor lehetetlen, hogy ő fogadjon. :)
Jól írta, Gondolom vazelinnel töltött és piercinges,erre érthette.