Szegasztok
Liza 25-nél volt valaki, képek nagyon jók, de...
Nem jártam még nyíregyházi lányok egyikénél sem.
Üdv Mindenkinek
Szegasztok
Liza 25-nél volt valaki, képek nagyon jók, de...
Nem jártam még nyíregyházi lányok egyikénél sem.
Üdv Mindenkinek
Sziasztok!
December 9-től azaz Hétfőn reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép kellemes estét Mindenkinek!
Hölgyeknek Mikulást, Férfiaknak Krampuszt Kívánok!
:)))
Üdvözlettel Brigi
Naomi 20. Csak átutazóban jár nálunk. Gyönyörű lány, újépítésű lakásban, belvárosban. Francia jó, szex is az lenne, ha az ágy(szemben a lakással) minőségi lenne. Beszélgetni is lehet vele, szóval szuper minden, minusz a pozíciók száma, merthogy a fekvőhely nem nagyon bírja a strapát.
Üdvözlet MK társak Ceciliáról szeretnék véleményt kérni tőletek privátba jöhet.Előre is köszönöm
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a városban olyan hölgyet akinek szerintetek a legprofibb a franciája?
Koszonom ha segítetek 😊
Szia. Még nem. Amig nem tudok róla hiteles infót, addig nem megyek.
Mától. :)
Szia. Voltál a Carnemnél Nyíregyházán végül?
Gabo30 · Kvázi-tag · Nem mindegy melyik végén vagy a műszernek 😁 mert akkor van sz*pás 😂
Lola 20- Suzana 24 ugyanaz a hirdető más korral . Érdekes
Hello
Szavazat inditás
melyik a szexi ????
1 RENDES BUGYI ??? TANGA??? FRANCIA ????
2 SELYEM??? CSIPKE??? PAMUT????
Sziasztok,
Senkinek sincs semmi tapasztalat, javaslata Komaromi lanyokal? Pedig annyiam megfordulnak a varosban.
Sziasztok!
Nyiregyházi Klára, az apróbol?
Így képek alapján érdemes.
Ez jó hír, és mikortól leszel megint?
KEdves Fórum társak!!
Segítséget kérnék, ha TOP3 hirdető rangsort kellene felállítani, ki hogy látja??
Jelenleg én nem tudnék 3 nevet írni sajons teljes szívvel!
Lia 24:
volt szerencsém pár napja. Összességében kellemes találkozó volt. A képek alapján karcsúbbnak, formásabbnak tűnik de így is kellemes volt az összkép. Kifejezetten ápolt és illatos volt! A NFV nagyon kellemes volt, és valóban végig ment aktus után, a teljes tartalmat az átlagtól eltérő nagy méretemmel együtt eltűntette a szájában. Az aktus maga nem volt rossz, 15 percre mentem. Az elején jeleztem, hogy a telefonomat magamnál kell tartanom mert fontos hívást várok, na amikor hátulról toltam, és megrezzent a telefonom amit a kezembe vettem, úgy ugrott le a fark***-ról mintha dinamit robbant volna alatta....azt hitte fotózni akarom. :) Ettől eltekintve nem volt baj. Kicsit kedvetlen, kicsit unott, kicsit gépies, de a natur befejezéssel minden negatív érzésemet eloszlatta!
Elmesélte, hogy a nyíregyházi vendékkör meglepően kis méretekkel rendelkezik. Itt hívnám fel a figyelmet, hogy erről a szolgáltató nem tehet, felesleges azért kiabálni vele, hogy miért nincs kissebb óvszere pl. :D megjegyzem , hogy szerintem 5 -6 cm-re nem is gyártanak. :D Láthatóan annak azért örült, hogy normál méret volt benne!!
Top3 ba nem került be.
Sziasztok!
Ebben igazatok van sokszor össze-vissza hirdettem.
Most már máshogy lesz!
Veszprémi Mirtillrol tud valaki valamit? Egy komment van csak itt róla de a kolléga meg nem válaszol hogy ugyanaz a hölgy-e :D
Az apróban hirdető, Alexa hívónevű, nagyon csinos hölgy nem kamu? Volt már nála valaki?
Trixi szögre akasztotta a bugyit?