Stella50, Gabi32 és Kitty36 érdekelne. Valakinek van tapasztalata a jelzett lányokról?
Stella50, Gabi32 és Kitty36 érdekelne. Valakinek van tapasztalata a jelzett lányokról?
Pár beszámoló az elmúlt kb. fél évből. Olyan lányokról is írok akik jelenleg nem hirdetnek.
Anna 31 - Többször voltam nála. Korrekt, jó szolgáltató.
Chanel 24 - Még régebben voltam nála masszázson, akkor nem győzött meg nagyon. Aztán nyár végén eljutottam hozzá egy masszázs + extrák 1 órás programra. A csajnak van az egyik legjobb teste akinél valaha is jártam. Aztán, amikor megérkeztem közöltem, hogy egy órában mit szeretnék. action mert már nagyon tele a puttony + masszázs és ha marad még idő akkor megint action ( ha összejön ). De közölte, hogy nála 1 lövés van az is a legvégén. Masszázs jó volt, nagyon is jól átmasszírozott, jó erősen. majd annyira felhúzott masszázs közben, hogy mondtam hagyjuk a masszázst jöjjön az action. Nagyon ügyes volt hamar elintézett. Lehettem ott vagy 35 percig mikor is elbúcsúztam. A töltényt ellőttem, második lehetőség nincs. Szerintem megyek még, de csak a fél órás programra nevezek be.
Virág 20 - Az egyik első vendége voltam, amikor még máshogy hívták. Akkor hívtam, amikor technikai okok miatt csak franciára volt nála lehetőség. Mindegy beneveztem. Nagyon szép arcú ,baromi jó kis csaj nyitott ajtót, bár nem volt túl beszédes és a lakás is igen csak lepukkant volt. Francia kiváló volt és alap szolgáltatásként nem is finnyáskodott a végén. Néztem is mint hal a szatyorban. Sajnos azóta sem jutottam el hozzá, csak telefonon értem el, de nem tudtunk időpontot egyeztetni. Olvastam azóta hideget-meleget róla, egy kicsit el is tántorítottak a negatív beszámolók, valamint az is, hogy elérte őt is az infláció és egy csomó egykori alap dolog már extrának számít nála. De mégis kíváncsi vagyok rá, remélem hamarosan találkozunk ismét.
Viki 24 - Telefonban nagyon korrekt rózsaszálakat sorolt fel, úgy döntöttem, bár elvileg már csak egylövetű vagyok 1 órában mégis egy órára neveztem be. Legfeljebb megmutatja miket csinál a vibrátorával :) Szuper kis aranyos kedves csaj nyitott ajtót, egyetlen negatívum volt, hogy francia vegyvédelmiben történt. Nagyon ügyes volt az akció alatt is. Majd elővette a kis kütyüjét, tartott egy kis bemutatót, majd közölte ha egy órára jöttem, akkor nézzük sikerül -e még egyszer. Nagyon ügyes volt, bevetette a kis tudástárát és sikerült, amin én is meglepődtem. Nagyon elégedetten távoztam.
*** moderálva ***
Noémi 31 - Nem rossz csaj, de mégis valahogy dögösebbre számítottam a képek alapján. Ő is teljesen az átlagot hozta. Még nem tudom, hogy vissza megyek-e.
Miss Unique:Ma de.voltam nála kertváros szépen berendezett panel.Élőben még dögösebb,igazi érett milf,a műsora a megbeszélés alapján zajlott le.Aki szereti a formás beszélgetős nőket azoknak ajánlott.Kár lett volna kihagyni!
Lenuskarol kitud valami infot
Igen tina 33 johirdeto korrekt voltamnala nesiettet sot marastalt aranyos teste kisse latszikazido
Helló. Érdeklődnék én a Nyíregyházán található Sziszi 42-néven hírdető hölgyről. Nincs valamkinek tapasztalata vele kapcsolatban? Jöhet privátban vagy ide. Köszönöm előre is.
Kedves aranyos lány a pocija egy kicsit húzós
Claudya xxx 28, altalaban debrecenben talalhato.
milyen a musora manapsag?
elore is koszi a valaszt!
Űdv Makktársak.Tina 33 rol van infoja valakinek?Köszi elöre is.
Tina masszázsról valakinek van valamilyen tapasztalata.
Sziasztok!
Rendszeresen feltűnik itt egy Petra (20) néven hirdető hölgy. Még tavaly felhívtam, megbeszéltük, elmentem, de egy annyira lepukkant házhoz irányított (Homokkert környék), hogy végül nem mentem be.
Volt már esetleg nála valaki? Azóta is izgatja a fantáziámat 😏
Köszi!
Ma voltam Amiránál Amira20
Nem ajánlom senkinek!!!
Retusált a fotói, sokkal vékonyabb mint a fotókon,
És elég igénytelen is. Szobában állott szag.
Ápolatlan szét kent smink az arcán, stb.
Ami a legfőbb NF-át kértem amire a válasza ő olyat nem vállal csak szex van nála Natúrban plussz rózsaszálért. Vissza is kérdeztem tőle hogy talán rosszul hallottam de megismételte másodszor is..
Eléggé le dermedtem..
Távoztam is tőle.
Üdv. Mindenkinek! Rég jártam már erre...néhány évre megállapodtam...de újra kóstolhatom a husit...Konkrétan Stella50, Kitty36 és Gabi32 érdekel. Van vkinek tapasztalata velük kapcsolatban? Esetleg egyéb versenyző egy korosodó magamfajtának?
Ezért érdemes olvasni a fórumot és nem elmenni olyan lányokhoz akikről volt szó hogy kerülendő.
Minden esetre sajnálom hogy így jártál de köszönjük hogy legalább te is megerősítetted róla az infót itt a fórumon
Pontosan ezekért a sok lehúzásokért meg átverésekért úgy döntöttem hogy nem vagyok *** moderálva ***senkinek mert a legtöbb esetben csalódás az egész, látod rajta hogy nem élvezi vagy másfelé figyel, talán számolgatja hogy hány *** moderálva *** ebben a hónapban, s te dolgozol adót fizetsz s a nehezen megkeresett pénzéért mondhatn egy unott nőt kapsz de ő *** moderálva *** még arra sem hajlandó hogy rád figyeljen hát, hát csajozok másképp de az én pénzem az én életem engem meg titeket sem muszály hogy hülyének nézzen senki de lassan olyan lessz ez mintha mi kellene hogy kényelmetlenűl kellene hogy rosszul érezzük magunkat, ez egy rossz dolog ennek nem így kellene hogy lennie, azért ezelőtt 10-15 éve sokkal jobb volt ennek volt értéke is ma már semmi, hát ennyi lenne a v~élményem, csak csalódott vagyok hogy ennyi pénzért semmi viszonzás csak átverés!
Sziasztok Makktársak!
Szeretnék megosztani egy esetet: Ma délelőtt Ékszer Viki 29 voltam hivatalos, sajnos elmaradt a találkozás, amit nagyon sajnálok. Előző napon egyeztetem vele időpontot, majd annak rendje módja szerint értesítettem, hogy készülök hozzá, majd ír vissza, hogy késni fog 10 percet, azután hív és mondaná a kapu kódot, de sajnos nem hallottam mivel nagyothalló vagyok, így kértem, hogy üzenetbe adja meg, írtam azt is hogy miêrt kérem. Innentől kezdve nem ért rá. Valószínűleg megijedt, ezért nem akart fogadni, ezúton is elnézést kérek Tőle. Csak annyit kérek Kedves Vikitől, hogy legyen tekintettel az olyan emberekre, akik önhibáján kívül így áldotta meg az Isten. Ha meggondolná Magát, nyugodtan írjon. Addig is sok puszi Mindenkinek!
Szevasztok!
Kit ajánlanátok egy jó kis barátnő feelinges kalandra a jelenlegi csajok közül?
A barátnője már 3-4 éve hírdet mindenféle néven (Bogi, Berni, Lizza). Elsök közt voltam nála tócin. Akkor is egy főnöknő azt mondta csak fullos paket van sok rózsáért. A szobában a csaj aztán hírtelen amnéziát kapott és nemsokára semmit nem vállalt, mert fáradt.
Valaki tud valamit ezekröl a lányokról?
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Csak röviden: Ne hagyd ki! 😎