Az Árpád utcai új lánynál volt már valaki?
Az Árpád utcai új lánynál volt már valaki?
MILFHUNTER · Tag · Mostanában? Utóbbi 1-2 évben alig hirdetett szerintem :(
Nándi · Őstag · Lizyke kedves ha itt beismered, hogy Katryna vagy akkor ha erre telón rákérdezek miért is vágod rám a telót!?
Üdv! Szombathelyen lévő Alexa vagy Nancynél volt már valaki?
Nadin 23 ról valaki tudna mondani pár szót?
slimjohn · Újonc ·
Nos ez egy terjedőben lévő, kedvezőtlen tendencia. Gyakran a higiéniával és az egészségügyi kockázatokra hivatkoznak, ami átlátszó kifogás, hisz ha extraként megcsinálja ugyanezt, akkor kisebb a kockázat. Másra megy ki a játék. :(
sziasztok én voltam violánál nyiregyházán megvagyok vele elégedve szép nagy cicik kerek popsi franciája isteni a menyekbe repit vele és bizony a szex is nagyon jó csak ajánlani tudom aki nyíregyen jár vagy van
sziasztok én tegnap violánál voltam nagyon jó volt nem sietetni az embert kellemes volt vele nagy cicik kerek popsi és nem magas *** moderálva *** nagyon jó a franciája és szex is jo vele csak ajánlani tudom
Gabo30 · Kvázi-tag ·
A jó szolgáltatóknak elég 1 hirdetés.. 😎
Üdv. Fernanda 23 nevű lányról tudna vki írni pár szót?
Köszi
Az lehet, hogy 101de kapásból mondanák húsz hirdetót akit felesleges meglátogatni! Jaa, és igaz van olyan akinek 2-3 hírdetése is van(az ő dolga mennyi hirdetése van) de van olyan is, hogy egy teloszámon van három hirdető is... most felhivom megkérdem te ki is vagy?? Jaa, bocsi a barátnőddel akarok beszélni, jaa... nem veled a harmadik barátnőddel... hmmm...
gbed350 · Tag · Hazajöttek küldölről az ünnepekrel! Remélem nagy know-how-t lepleztem le ! :)))
Nextone · Újonc · Péntek este 101! 👏 aztamindenit..sok új szereplő
Anita 24
Képek régiek kicsit erősebb de nem vészes hozzáállás 0 összességébe -1 nem ajánlom
Nekem nagy csalódás volt
Szia Lindabi! Van az a szólás: mondj igazat, és betörik a fejed, ez a mi esetünkben: mondj igazat és büdös vagy! Vállalom.
Sziasztok!
Szombaton is 18:00-ig elérhető vagyok!
További szép estét!
Üdvözlettel Brigi
Üdv.
Kisvárda, Bakta, Namény részen van érdemes hölgyemény? Állnak még arra az utcán?
Sziasztok! Nettiről mit szabad tudni? Köszi
Gabo30 · Kvázi-tag · Dóra 22 új fotókkal 🔥🔥 Nice,de mintha kicsit teltebb lenne ,a hozz képest amikor anno voltam nála.. 😎
Sziasztok! Nettinél vollt valaki.. Mit szabad tudni róla.? Köszi