Boldog nőnapot kívánok,minden kedves hölgynek! :)
Boldog nőnapot kívánok,minden kedves hölgynek! :)
Boldog NŐNAPOT a hölgyeknek! 🌹🌹🌹
Sajnálom hogy így jártál..Nekem korrektebb történetem volt,többször voltam egy lánynál,aztán kávézás a városba,csavargások...Aztán közölte hogyha így vagyunk haverok,akkor többet vízszintesbe nem leszünk,nem fogad...Aztán szerelmes lett,a srác úgy tudja táncolni jár..Végül is valószínű,voltak nála érzelmek irányomba..,de nálam ugye tiszta lappal nem indulhatott..Néha még rám ír,de nem sokat zavarjuk egymást..Végül is korrekt volt.
De a 98 százalékuknak nem szabad hinni,amit mondanak azt fenntartással kell fogadni..A szemük elött csak a pénz van csajszija válogatja mennyire aljasodik le hozzá,hogy megszerezze..
Még egyszer ne ess ebbe a hibába,szépek,jók kedvesek,de csak addig amíg érdekük van,,
Minden jót!
Srácok ha felhívtok Nyiregyi hirdető csajt és Császárszállásra invitál a talira benneteket csak óvatosan, mert a képek se mindig fedik a valóságot, meg a finannszirozás is változik mikor oda értek.. jelen pillanatba öt hirdető is oda invitál, nagyon felkapott lett nekik az a hely, igaz az öt hirdetés nem öt lányt takar.. csak óvatosan makktársak... 😉😉😉
Sziasztok.
Ma este elérhető vagyok 23:00 ig ha valaki akar egy kis kikapcsolodást nálam Nyíregyházán megkapja puszi 😘
Üdv maktársak. Laura 25-ről valakinek valami infója van? Milyen a szolgáltatás és átverős csaj-e?
Az ilyen szolgáltatót jó magas ívibe kerülni kel! Itt a db számít, meg a gazdinak jósok legyen ...
Én ma hívtam fel pont a te beszámolód alapján. Köszöntem neki aztán az árakról kérdeztem,erre kinyomta a telót. Jó teste van,de a jelleme...
Üdv!
Ez a dühöngő,pici vélemény..
Itt Sopronban,nagyon alacsony a szolgáltatások színvonala..Talán olvassa ezt az a lány aki hozzánk jár ide..
Ha elkéri a rózsaszálakat bizonyos időért hogy szolgáltatást nyújtson,akkor kutya kötelessége végigszolgáltatni az időt..Nem lehet sürgetni,ki van fizetve az idő..
Ők lennének az elsők akik szólnának ha befizetnek valahova és 30 perc helyett 15 perc múlva elküldik őket.
Ők választották ezen szolgáltatást mi pedig nekik adjuk a néha igen nehezen megszerzett rózsaszálakat...
Jártam más városokban,messze nem ilyen rossz az ott dolgozók hozzáállása..
Tudom hogy az öreg osztrák kuncsaftoknak elég a 10 perc,de vannak itt magyar kedves vendégek... Hahó lányok...!!!!
Ő tipikusan az 'ingyen se' kategória. Azért eléggé zuhant a színvonal Győrben az elmúlt pár évben. Én mostanában csak Vivienn(29)-nél fordulok meg többé-kevésbé rendszeresen, másokhoz nem vitt rá a lélek. *** moderálva ***. Talán nem véletlen, hogy ők mind arccal hirdetnek.
Sziasztok !
Mai látogatásom Dominika 27 re esett.
Telon hivtam fél ora mulva fogadott is. 30 percre mentem árak átlagosak.
Külsöleg olyan mint a képeken arca is szép és azok az ajkak hmm
Hozzáálássa együttlét teljesen jo Isteni NFrancia és aktus sanos nem sokáig birtam de 1 jó élménnyel távoztam ami a mai világban már nem alap sajnos..
Csak ajánlani tudom .
Sziasztok!
Ma és Szombaton este 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Komolyan mit vártál? Nézd meg a képeit, süt róla az igénytelenség...
Sziasztok ! Nicol 28-rol pár szó ! Nagyon kerülendő . Semmi nem ugy van ahogy megvan beszélve . Együttlét nagy nulla . Hozzáállasa kb siess siess már , tudom hogy ezt is azt is megbeszéltük de nincs kedvem hozzá. Gyors élvezz el es menj . Iszonyat bánom hogy meglátogattam. Remélem maradhat üdv
Köszönjük az infót! igazi fadarab :) Kevés olyan lány van akivel tudsz is beszélgetni már ha belefér az időbe,azért vannak kivételek igaz egyre kevesebb,,lassan elfogynak a régi jó szolgáltatók :(.. az ujjak meg áhh
Angelin 21:
Telefonban kicsit kimért, unott. Ezzel szemben mivel a fotóin nagyon bejött, egyeztettem vele. Ébredés után kaptam el nem sokkal. A telefonban tapasztaltakkal szemben élőben ugyan olyn unott és kimért. :D Viszont gyönyörű, a teste, mel*e, arca, mindene.
Minden óvszerben, ez nekem pozitív, nem szívesen adom senki szájába akinek 5 perccel előtte más far** volt.
Kellemes francia, a szex ahogy forgatod, úgy csinálja. Bár a 3. pozíció után közölte már többet nem szeretne kipróbálni. Tiszta igényes, kellemes illatú! Lent nincs simogatás!
Hozzáállás 0.
Test, arc, punc*, mell TOP!!
Ha csak dugn** akar az amber és azt is egy gyönyörű lánnyal akkor tökéletes választás. Beszélgetni, egymásra hangolódni, stb elképzelhetetlen nála!
Szfvaron keresek helyet!
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyházán szeretettel várom kedves vendégeimet a nap 24-órájában. Szép napot mindenkinek puszi Xéna 😉
Kimberly 25 rol valakinek info? Gyonyoru a kepei alapjan! Thx
Kedves Makktársak!
Szeretnék megosztani veletek egy élményt:
Nemrég jártam Colette 33 -nál, Egy gyönyörű szép Nő nyitott ajtót, ahogy a képeken is látható. Igazi barátnő feelinges, csókolózós, makkos élményben volt részem. Levezetésképpen egy finom masszázsal zártuk. Akik szeretik a finom gyengéd szeretkezés, barátnő feelinget azoknak különösen ajánlom. Vissza térő vendége leszek . Ezúton is köszönöm Neki és puszilom.