Üdv!
Gingernél a natur francia másnál is extra volt esetleg? Vagy ha valaki szimpatikus neki, akkor annak nem kell fizetnie érte? Mert pár ember írta nekem, hogy nekik alapbol benne volt a NF.
Üdv!
Gingernél a natur francia másnál is extra volt esetleg? Vagy ha valaki szimpatikus neki, akkor annak nem kell fizetnie érte? Mert pár ember írta nekem, hogy nekik alapbol benne volt a NF.
Cindy ismét visszatért. Sajnálom hogy mostanában eltűnt
Nem értem miért halott ez a fórum. De akkor írok már én valamit. Kendránál voltam, felüdülés volt, egy igazi cukkerbogár a sok flegma, beképzelt, lehúzós hölgyemény után. Szívesen olvasnék még mások kellemes tapasztalatairól itt, ha már a hölgyek jó része tiltja a véleményezést.
Sziasztok Kiara 21 ről infó valakinek??? Képeken elég jó szerintem
Celldömölkre mikor jön valami szexi fiatal csajszi? Járnék hozzá minden nap!
Szia. Melyik város?
Sziasztok, Biankáról nincs véletlenül infótok?
Van az 60 is.
Egyet értek veled, akinek van család, esetleg aggressziv élettárshölgy, vagy féltékeny barátnő annak fő az óvatosság, mert amugy előfordulhat, hogy egy harcias amazon otthol palacsinta sütővel várja, ha lebukik a adott Úriember😂
Vivi 21(Db) *** moderálva *** ..... valakinek info ?
Valaki nem volt még a Nyíregyházán hírdető Kláránál? Az apróban hírdet? Legyen szíves ossza meg velem. Köszönöm!
De értem én amit akatsz mondani, de pont én meg arra gondoktam amit a Nándi írt, ha a hölgyeknek van erre a célra külön telefonjuk számmal, akkor legyen a vendégnek is 3s máris nem az "osszes vendég szarja össze magát" hanem. csak azok akik nem áldoztak saját csajozos telora :)
Alexandra 26 Győr - rol van valakinek infója?
Sokat változtak a dolgok mióta nem jártam itt. Már a natúr francia sok helyen extra. :(
Ha csajoknak van melós telójuk, az ügyfél kör se legyen rest és tartson az itteni célokra olyan telót ami pl egy csövi nevén van!
Kit is tesz ilyen esetben tönkre egy féltékeny f...kalap!??
😂😂 Majd felvil@gositom a Levit nekem haverom😉😉
Még véletlenül sem ugyanaz a két hölgy.Hidd el tudom:)))
Ebbe biztos vagy haverom??!! :)
Minek szarta össze magát az összes pasi?? Mert valaki rájott, hogy a nője kurva?? Vagy finoman fogalnazzak hirdető??
humm · Kvázi-tag · Debrecenben történt az eset, az ottani fórumba írtam eredetileg, de modik ide száműzték a hozzászólást. Nem velem történt.