Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek sőt a vendégeinek is sok 😘 puszi 😍
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek sőt a vendégeinek is sok 😘 puszi 😍
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, és dugásban gazdag újévet mindenkinek.
hello olyan selyem kedvelő hölgyet keresek aki igazán fogad és nem használ ki !!!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Békés Boldog Ünnepeket Mindenkinek!
Gabo30 · Kvázi-tag · Kellemes Ünnepeket! Boldog Karácsonyt🌲🌲Hirdetőknek,Fórumozóknak,és a kedvenceimnek. 😊 🙂
Boldog karácsonyt és vendégekben gazdag boldog új évet kívánok hölgyek! 😁 ✌️❤️🍑
Kellemes ünnepeket minden régi és új vendégemnek,valamint mindazoknak akik bármilyen formában hozzájárultak eddigi utam sikeréhez! Külön köszönet barátaimnak és orvosaimnak egyaránt!Sok boldogságot!
Boldog Katácsonyt kívánok mindenkinek! 🎄🙂
Nekem az elmúlt évben 13 hirdető hölgyet sikerült felkeresnem több mint félszáz alkalommal. Az én listámat is Claudia31 vezeti magasan utána Rami 22 és a Gaby-Dóra páros következik. Ezúton szeretném megköszönni nekik, hogy annyiszor elviseltek és mindig elsőosztályú szolgáltatásban részesítettek. Köszönöm lányok😘
Hagyd a p*csába. A képeken tényleg jól néz ki, de a helyszínen egy csoffadt 30+ -os vézna (tehát nem 'szép' vékony), semmi-mellű nő fogad. Arcra is gyenge, biztos nem ő van a képeken. Ugyanott rendrl a Bella is, ki tudja még hány néven, hát neki sincs sok köze a képekhez, illetve ő van rajtuk, de már nem olyan karcsú. Viszont a hozzáállása jó volt, csak ezért nem akarom kritizálni, mint szolgáltatót. A képeit kellene frissíteni...
Én is szeretnék nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni Mindenkinek!
További szép napot és kellemes ünnepet!
Neked is drága Claudia! Sok bolgod karácsonyt!
Nándi · Őstag · Békés Boldog Karácsonyt Kívánok a hirdető hölgyeknek, és a "sógoraimnak" is!
staffi · Őstag · Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok az itt hírdető hölgyeknek, kollégáknak, haveroknak és persze a szerkesztő úraknak! 🎄🎄🎄😊Lassa itt az év vége, ebben az eltellt egy évben értek pozitív és negatív élmények is! Pozitív élmények az első négy legjobb, és tényleg abc-sorrendben: Claudia31, Rami 22, Zara 28(Árok utcai) Zsófi 36!😍😘Negatív élmények :Toldi utca, Vécsey utca 😒🤔😔☹️😣😣 De azt mondom a negatív élményekből is lehet tapasztalatot szerezni, ha a jóisten is ugy akarja jövőre is szeretnék pár hölgyet meglátogatni főleg akikhez nem jutottam el ebben az évben! Van egy pár ilyen úgy, hogy a cél adott.... 😉😉😊
ghost1 · Újonc · Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok,mindenkinek! ;)
Tudtok ajánlani vkit első popó élményre?
MA próbálkoztam több helyen de zátonyra futottam!
Vki fel se vette (Zsani), vki már a telefonba unszimpatikus volt (Bianka, régen szofi) olyan is van aki csak ünnep után lesz.
Lia (régen Korina) pedig nálam tiltólistás lett, nagyon flegma és futószalag effektus, extra rózsákkal tüzdelve.
Nem értem h akkor miért aktív a hirdetésük? Ez nagyon félrevezető és káros.
Kellemest mindenkinek!
Mia. vékony, Magas lány, apró mellekkel. Hozzáállása kiemelkedő.Lakas átlagos panel. Francia, szex szuper.
Kedves Ismerőseim! Új vállalkozásba kezdek! 🎄
Családi karácsonyi ebédekre felbérelhettek és elmegyek helyettetek:
- Összeveszni valamelyik családtaggal: 7500ft/óra
- Csak ülni, mosolyogni és enni: 3500ft/óra
- Iskolával, munkával és szerelmi témával kapcsolatos kínos kérdésekre válaszolni : 6000ft/ rossz kifogás
- Karácsonyi ajándék zsé átvétel "Jaj nem kellett volna!” felkiáltással: a kapott pénzből való 45%-os részesedés!
Hívjatok bizalommal!
😁😁😁😁😁
Kellemes ünnepeket ❤