Szasztok.Tamási környéki Dórirol valakinek tapasztalat vélemény?Ne tartsátok magatokba.Hajrá!!!Szasztok
Szasztok.Tamási környéki Dórirol valakinek tapasztalat vélemény?Ne tartsátok magatokba.Hajrá!!!Szasztok
Tegnapi story in Pacsa (kb 100 csajjal voltam már innen, de ilyesmi még nem történt ) : mondta a csaj hogy nincs helye , kocsiba kell, leokéztam , pacsa is távol van a civilizációtól , de annak is olyan részére navigált ahol már az meglepő volt hogy volt térerő , és nem szakadt meg a beszélgetés. Elmondta hogy előre kéri a pénzt addig nem ül be , kifizettem utána elkezdett terelni hazamegy óvszerért, közbe petárdákat szórtak a háttérből meg köveket dobáltak stb. Ebből is kiderül , hogy mennyire pitiáner emberek lehetek, de nem akartam egyedül balhézni , mivel nem tudtam van e náluk valami, meg hogy hányan vannak. Lényeg annyi , hogy még aznap éjjel visszamentem volna haverokkal , de mivel van barátnőm , és nem szeretném ha bármelyik ismerősöm megtudná, hogy mi az indok , kicsit tanácstalan vagyok. Pénz nem érdekel , csak a becsületem, hogy ilyen pitiáner , csöves emberek esetleg úgy gondoljak megfutamodtam . Szóval egyik célom hogy ide írok , hogy senki ne fi**ssen neki, bakon , pacsán is hirdet több profillal, a másik hogy ha van még aki így járt , akkor látogassunk el közösen hozzájuk újra , hogy kulturáltan beszéljük meg a konfliktust ( ;) ) távolabb lakom onnan de bármennyit megérne nekem a dolog , vagy ha esetleg valaki tudja hogy kik állnak a hirdetés mögött ,neki is hálás lennék az infókért
Menj nyugodtan hozzá, képeihez képest kicsit plusszos de nem vészesen, pont jo! Amugy francia is gumiba volt csak akkoriban.
Sziasztok valaki Szimi 26 nál volt már tapasztalat ?
Úgy érzem, hogy hat együttlét után már illene egy kis élménybeszámolót írnom Vickyről. Idén január elején voltam nála először és már akkor éreztem, hogy többször fogok kikötni az ágyában, pedig tényleg csak egy alkalmat terveztem vele a nagy távolság miatt. Kezdeném azzal, hogy az időpont egyeztetés mindig rugalmasan és könnyen ment vele, nagyon jó belvárosi elhelyezkedésű a fogadóhelye, ami az együttlétekre tökéletesen megfelel. Eddig már több mint 20 itt hirdető lánnyal voltam együtt, de nekem ő egyből bekerült a TOP3-ba: pontosan ugyanúgy néz ki, mint a képein, bombateste van szép arccal. Emellett külön kiemelem azt, hogy egy apró tetoválás és piercing sem csúfítja el a testét, ami nekem nagyon tetszik (ez sajnos nagyon sok hirdető lányról nem mondható el). Szóval mindene teljesen eredeti. Nem néz ki 30 évesnek, szerintem öt évet simán letagadhatna a korából. A külsőségeken túl a jelleme az, amivel még igazán elkápráztatott. Rendkívül közvetlen, barátnős stílusban áll a vendéghez, emellett nagyon nyitott szinte mindenre (egy bizonyos határon belül természetesen). Mondta is, hogy gátlások nélkül elárulhatom neki, milyen dolgok izgatnak, ő megvalósítja. A szexen kívül beszélgetni is jól el lehet vele, mert nagyon értelmes lány. Így nagyon kellemes együttlétekben volt részem vele mind a hat alkalommal. A hatból három alkalommal két órát voltam vele, de még az is kevésnek tűnt, mert vele szinte repül az idő.
Ha meglátogatjátok őt, akkor nagy a valószínűsége, hogy hosszú ideig nem próbálkoztok majd más lányokkal, mert olyan magasra állítja előttetek a mércét, amit ő után nem sok lány tudna felülmúlni (vagy legalább elérni). Végszónak azt tudom írni, hogy vigyázzatok rá, ha vele vagytok és nőként bánjatok vele, hiszen a fent leírtak nyilvánvalóan csak akkor valósulnak meg.
Sziasztok! A debreceni Lotti 22-ről van valakinek releváns infója?
Szia tudom ki van és remélem még össze fogunk még futni. Nagyon szépen köszönöm a szépszavak. Puszika
Kölcsönös francia ;)
Mira te drága zenghetnek rólad ódákat ha egy uj vendéget nem fogadol. A történet röviden a megbeszélt időpontban ott vagyok hívom nem reagált. Na mondom biztos készülődik . Megpróbáltam később de semmi így tele puttonyal mentem haza Részemről nem ajánlom
Dominat keresek Debrecen-Nyíregyháza + ésszerű távolság
sziasztok szimi 26 rol valakinek tapasztalat ?:
a tetovált lia 24 röl van szo ? mi votl a gond vele ? :D én is néztem már testre jo.
sziasztok Kinga 28 rol vagy kimberly 21 ről tapasztal vkinek esetleg?
Sziasztok a KF mit jelent bocs ha hülye a krédés :D
nivod85 · Újonc · Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!!
Boldog új évet minden régi és új vendégemnek,valamint mindazoknak akik bármilyen formában hozzájárultak eddigi utam sikeréhez! Külön köszönet barátaimnak és orvosaimnak egyaránt!Sok boldogságot!
Ne haragudj Dóri, de nem találtam a *** moderálva *** sokat vártam a hidegben, kissé meg vok fázva..
Az sms-ed meg már későn jött.
Ha nem tiltottál le, holnap újra próbálkozom. Mea Culpa - Tomi.
nagyon gyengek a szolgaltatok, olyan arca van a legtobb nonek mint aki most ebredt fel.
ennyire nehez adni magatokra?
raadasul legtobben egy olyan szolgaltatot dicsernek akinek sosincs fent a hirdetese.
majd meglatjuk mit tud ha letesztelem.
Dorina (26) (meg előtte jónéhány művésznev😁)
Szép arc, csinos test. Hozzáállás, produkció értékelhetetlen. Kár érte...
Roxyhoz akartam írni,de nem engedte a hozzászólást mert tagnak kell lenni.De mindenképp leírom a véleményem.
Az a lány egy istennő! A szex vele kellemes,és élvezi is,igaz gyenge voltam mint dobostortába a ritmusérzék mert alig bírtam. Beszélgetni pár szót váltottunk,de nagyon tetszik nekem :) Ha így megismeresz velem beszéltél anyukádrol mivel nem munkám van hanem hivatásom 104 ha ebből beugrik.Legjobbakat kívánom!
Csókolom.