Hello,
a neha Debrecenben illetve Gyorben hirdeto Claudya xxx (27)nel jart valaki, aki tudna egy kis beszakoloval szolgalni?
elore is koszi!!!
Hello,
a neha Debrecenben illetve Gyorben hirdeto Claudya xxx (27)nel jart valaki, aki tudna egy kis beszakoloval szolgalni?
elore is koszi!!!
Szoni masszázsról valaki tud valami hasznosat?
Teljesen egyetértek híd kollégával! A régebbi szolgáltatók, már törzsvendekkel rendelkeznek(bár egy sörözőben is az a jó, aki mindennap alairja a jelenlétit) , akikből simán megelnek és nem érdekli őket, a negatív fórumos vélemény sem! Néha beesik náluk, csúcsidon kívül egy-két vendég akit tudnak fogadni, de előtte azért megnezik, kivel is van dolguk. Ezért is van az hogy pár, jól menő hirdető, már válogathat is, kit fogad és kit nem, pusztán szimpátia alapján! Viszont ha mégsem szimpatikus a vendég már paszolja is tovább a kolleganojenek! Nemrég én is megfordultam ilyen helyen... Előttem is vendég, utánam is két vendég! Nem akartam a szememnek hinni, hogy létezik ilyen... pedig egy nagyon sok like-os, megbízhatatlan hirdetőről van szó.
Rebecáról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Február 3-án reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép napot!
Kellemes hetet Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok!
Liza 59 és Lilla 49 hölgyeknél ki járt már? Az infókat megköszönném!
Üdv.
Sziasztok, Xéna vagyok Nyíregyházáról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet... Szép estét mindenkinek 😘😘8
Sziasztok! Tud valaki valamit Aniról Cserszegtomajon?
Sziasztok, Csilla 33 ról van valakinek már tapasztalata?
Már az előtt kinéztem magamnak hogy Debrecenbe jött volna, de most itt lehet a lehetőség :)
A beszámoló hiteles. Desire nagyon komoly szinten hozza amit kell. Sajnos ritkán jön Sopronba és akkor is csak 2-3 napra. Volt szerencsém többször meglátogatni, tabuk nélkül mindent bevállal, em utolsó sorban nagyon okos nőszemély a szememben! Nekem eddig ő az ,aki teljesen kielégítette a vágyaimat! Üdv. Panama
Nándi · Őstag · Inkább klónok mint ikrek!
A baj az, hogy egy inkorrekt szolgáltató is mindig talál balekot ha meg már nem talál regisztrál más fotokkal más néven és kezdődik minden újra. A rossz hír nem terjed kellőképp, és ha terjed is lehet az lejáratás is. Tehát nagyon nehéz hiteles beszámolót olvasni.
Hát nem tudom, én képek alapján már el is felejtem. Le lehet olvasni az arcáról, hogy rossz döntés. Az ilyen búbánatos arcok többet mondanak minden szónál, szerintem :)
Kellemes délutánt mindenkinek, Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstófüröröl, szeretettel várom Non-Stop régei és új vendégeimet diszkrét lakásomon. Hívj vagy írj bátran Víberen, sms-re nem válaszolok. Kellemes napot mindenkinek. Sziasztok Xéna voltam 😘
Nekem egyszer sikerült eljutnom hozzá, minden rendben volt. A szolgáltatás tökéletes volt. Igaz, elég furcsa lány.
Hali,
Ma reggel én is hívtam Odett (33)-at, érdeklődtem nála, hogy a képek és az adatlapon megadott paraméterek (165/60 illetve 100-as mellbőség) közül melyik fedi a valóságot? Azt mondta nőies alkat! Az interjú során kiderült, hogy akivel beszélek az nem is Odett hanem a lakótársnője Barbi! Mondtam hogy így látatlanul nem érdekel és letettem a telefont. Utána megnéztem Barbit az interneten, Barbi (37) lehet az, hát jó hogy nem tettem egy lépést sem feléje. Adatlapja szerint "csinos lány" = 170/80, ha egyáltalán helyesek az adatok! Hát nincs egy csepp önértékelése??! Nem lehet egy korrekt nő sem, mert el akarta halászni a kuncsaftot a kolléganője elől! Nem tudom miért nem adott korrekt tájékoztatást Odettről, így még mindig nem tudom hogy néz ki Odett! Felhívom megint!
Pali60
staffi · Őstag · Iza 25 nem ajánlott. Engem kétsze is becsapott! Egy napokra látogat el az adott városokba vagy max két nap....! Szereti változattni a nevét ... Iza drága akit a múltkor Debrecenbe vendéget megröviditetted egy kis "*** moderálva ***" a tudta nélkül az egy haverom.. és Nyiregyi.... szerintem *** moderálva ***.... 😊
Nándi · Őstag · Én pedig azzal kezdeném ha kinézek egy lányt a hirdetések között akkor ahoz akarok érkezni akit a hirdetés képein látok alkatilag! Nos Lizykénél viszont nem ez a helyzet! Liftől kilépvén a folyosó ajtóban várt! Megpillantván rákérdeztem Ő a Lizyke?? Igen volt a válasz! Igy mivel a hirdetése képei és a valóság köszönő viszonyban nincsenek, vissza léptem a liftbe és távoztam!
Szerintem sztrájkoljunk!!!!
Yvette 22, tud valaki valamit róla?