Köszönöm 😘
Köszönöm 😘
Üdv. Kórház közelében tudtok valakit ? Aki ott rendel. Köszönöm
Sziasztok!
Pénteken és Szombaton reggel 8:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot!
Üdvözlettel Brigi
Jani2 · Újonc ·
Legutóbbi találkozásom Dórával sajnos nem volt felhőtlen viszont most gondoltam pontot teszek arra a bizonyos I-betűre és elmegyek hozzá újra.
Helyszínre érve legutóbbi alkalomtól eltérően Gaby is pont ott volt és sikerült rábeszélniük (nem volt nehéz dolguk) egy hármasra. A produkció amit előadtak bőven meghaladta az elvárásaim és nem bántam meg hogy újra elmentem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezek után.
Jani2 · Újonc ·
Mai nap megkíséreltem látogatni Chanel (24) néven hirdető hölgyet. Megbeszéltük az utcát, időpontot, pontos címet majd a helyszínen mond. Megérkeztem időre de sajnos nem vette fel a telefont. Fél órás várakozás és elég sok sikertelen hívási kísérlet után tovább álltam. Majd egy óra múlva csörgetett meg viszont én addigra már messze földön voltam onnan.
Régebben már volt hozzá szerencsém, aranyos és kedves lány a masszázsa pedig kifejezetten kellemes és jól el lehet vele beszélgetni, talán ezért is vártam rá sokáig de így ez csak idő rablás volt ma sajnos.
Sziasztok Xéna vagyok, kellemes estét kívánok mindenkinek, Nyíregyháza Sóstón vagyok elérhető a nap 24 órájában. Hívj bátran ha ki szeretnél kapcsolodni vagy egy félóra vagy esetleg van egy szabad órád vagy több órád én szeretettel várlak diszkrét lakásomon. Részemről a diszkrécíó adott és elvárt. Hívj bátran nem bánod meg. Szép estét mindenkinek, Xéna voltam. 😘
BlackMan88 · Újonc · Mendy 24
Lánglovagoktól nem messze rendel!
Elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszahívott!
A képeken ő van, szép arcú, alacsony és szexisen vékony, testalkatához képest igen nagy cicikkel amik egy picit sem lógnak!
Kölcsönösen kényeztettük egymást 69-be, franciája nagyon jó, nagy kár, hogy csak gumis :/
Aztán hátulról meglovagolt, amit nagyon jól csinált, a technikájától és a kis formás popsijának látványától nem is bírtam sokáig! :)
Ajánlott kategória, én még biztosan felkeresem ha erre jár!
Eni 39.
Néhány napig marad csak. Nagyon jól éreztem magam! Ahogy beléptem, egyből lesmárolt!
Hibátlan francia, hibátlan mélytorok.
A képekhez képest azért van rajt némi plusz, de a kedvessége feledteti.
Sokan tanulhatnának tőle!
Hali! Debrecenben Melinda(27)-ről tud valaki valamit. Jöhet privátban. Köszi.
Odett33-ról valakinek valami személyes tapasztalat?
Azt látom hogy az adatlapon egy hét alatt ledobott magáról 30 kilót és még mindig nem látszik többnek 25-nél🤭
Megjött Unique! Az jó!
Bizony, sokszor történik ilyen. Vagy felháborodik a hölgy a kritikán, vagy törölteti az értékelést, vagy moderálásra küldi, ami után érdekesen hangzik egy-egy írás. A legtöbben már nem is engedélyezik az értékelést.(vajon miért?) Szerintem a képlet egyszerű! Ha a szolgáltatás jó, nem lesz rossz kritika. Valamit, valamiért. Ha a hölgy rendel egy Hawaii pizzát, de mire megkapja, már csak sima sonkás, hiányolni fogja az ananászt és fél lesz háborodva!
Datt · Újonc · Az egyik tuti helyen 3 lány rendel. *** moderálva ***ka telefonközpont. Ha érkezik vendég, *** moderálva *** lemegy cigizni. A lakásban rajtam kívül még egy vendég. Mindenki jön megy. Mindenki találkozik mindenkivel. Kabaré! Inkább eljöttem. Ott aztán van diszkréció!
Sziasztok! Diánáról valakinek van infója? Érdemes hozzá menni? Korban valósak a fotói? Köszi!
Lina- gyönyörű a fotókon. Több mint tízszer hívtam, és folyamatosan ki van kapcsolva. Léna- a szőke- már a telefonban sem volt meg az összhang, úgyhogy nem mentem el. Gréta 18. Belvárosban, a lakás hát... felújítandó, de a lány viszont kedves, nem nyafog szexben, barátságos. Minden gumival van, de így is jó. Aki kedveli a kislányos tiniket, annak ajánlom.
Airgeneral · Újonc · Reszemrol meguntam az irogatast, semmi reakcio. Akiket ajanlok: Édua, Vivien, Mézi, Niki.
Jó neked!
1x voltam nála. Hát épp hogy végeztünk kérdezte, hogy szeretnék e zuhizni. Mikor igent mondtam, láttam hogy kevésbé tetszik neki. Majd mondtam hogy inkább nem.... Sűrgős szoláriumba mehetnékje volt mint kiderült....
Fruzsi 26-ot hogy tudod elérni? Én nem tudom elérni a hirdetésben lévő számon.
Üdv! Az idei esztendőmet Luca(45) nevezetű hölgynél nyitottam. :) Telefonos egyeztetés során 1 óra időtartamra jelentkeztem.Hölgy az ajtóban várt, gyönyörű,vonzó virágszál. Amit kértem ,azt elégedetten megkaptam. Összegezve: Francia, aktus, masszás 10/10 Úgy vélem, hogy visszajárós vendége leszek a hölgynek! :) További kellemes napot kívánok! :)