Ha mögmondtam hát mög mondtam neked... rendös lány ez a Nati hölgy.... 😉😉 Látom böigazolodott... 😊😊
staffi · Őstag · Ha mögmondtam hát mög mondtam neked... rendös lány ez a Nati hölgy.... 😉😉 Látom böigazolodott... 😊😊
slimjohn · Újonc · Viki (19) - Nagyállomás környéke. Telefonos egyeztetés: 14 óra: nincs a lány Debrecenben, majd egy óra múlva. 15 óra: Nincs a lány Debrecenben, épp jegyet vált. 16 óra: még most szállt le a vonatról. 15 perc múlva: türelmet kér, mert a barátnőjétől most megy el a vendég. 8 perc múlva: 2 perccel később nyomhatom a kaputelefonon a megfelelő számot. Két sorozat kicseng. Semmi válasz. Eltávozom. 8 perc múlva csörgetnek. Nem hallották a csengetésem. Visszamegyek. Rosszul tették le a kaputelefont. Felmegyek. A lány nem hasonlít az adatlapon lévő fotókra. *** moderálva ***. Ekkor kellett volna eljönni. A Melltartót nem veszi le, mert még szoptat. Megkóstoltam volna a tejét pedig... :) Francia átlagos, 69 átlagos. Lovaglás, kutyapóz kizárt: túl nagy a farkam. Missziben nyöszörög, kérdezem: kivegyem. Válasz: csináljam végig. Próbálok finomkodni. Csak összejön a dolog. Törlés, a lány ráveti magát a telefonjára, s távozásomig le sem jön róla. Mindezt az ággyal szomszédos ülő alkalmatosságon. Következtetés: járt utat a járatlanért el ne hagyd! Még egy következtetés: Mekkora balf@sz vagyok!
Nati34 Képek valósak élőbe is ilyen:) lakás tiszta! Korrekt lány! Ad hangot az élvezetnek ami szerintem fontos:) franciába is igen jó:)
Sziasztok!
Keresek egy hölgyet akinél tavaly nyáron voltam Nyíregyházán. Akkoriban Roxy(vagy Roxi) néven hírdetett előtte azthiszem Maya néven futott és 3x éves volt, vörös/lilás haj, szilikon cici, piercingek, tetkók és vállalt popsit is. Nagyon kedves közvetlen lány volt és jó szolgáltató, azóta viszont nem láttam egyik ilyen oldalon sem. Valaki esetleg tud róla valamit?
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Mai napon rendelo Claudya 28nal meg kuldoldon jartam parszor.
nagyom jo csaj!!
a musor inkabb vanilia, de ha normalis vele az ember akkor o is az tud lenni. Sajnos neha valtakozo volt a hangulata, de tulnyomo reszben mindig korrekt volt velem!
ha esetleg valaki ma eljut hozza, majd irjon beszamolot!
kivancsi lennek, hogy milyen a musor mostansag...
Pédé · Tag · Emily (25) a képek erősen retusáltak a testalkat sportos helyett inkább telt. Vagy régebbi képek vagy ügyes volt a fotós a retusálásnál.
Mellek tényleg nagyok, szép feszesek, arcra kicsit mást vártam, de egyáltalán nem csúnya. A szex jó volt vel, franciájával sem volt gond, azzal viszont már igen, hogy franciázás közben kiszaladt és felvette a telefonját (közvetlen azelőtt is mielőtt nekikezdtünk volna, de azt még valahogy megemésztettem....)
MÁV bérház egyik lakása a sok közül, teljesen kultúrát, tisztaság és rend mindenhol. A zuhanyzóban a magasabb úriemberek bajban lehetnek, mert csapott a tető és így elég alacsony.
De amúgy korrekt, tágas lakás.
Egyszer jó volt vele, akiknek bejönnek a telt(ebb) lányok, azoknak kifejezetten jó lehet. Én is jól éreztem magam, de nem hiszem, hogy visszamegyek.
Sziasztok!!!
Xéna vagyok Nyiregyháza Sóstóról és szeretettel várok mindenkit lakásomon Non-Stop akar egy gyors vagy egy kellemesen nyugodt együtlétre. Hívj bátran vagy írj Viberen nyugodtan.
Puszi Xéna voltam 😘
Gabo30 · Kvázi-tag · Ha már itt van Nati 34 megyek meglátogatom. 😊🔥🔥
Melyik Kira?
Kira? Volt vki?
Sziasztok, Rebekaa nevű leányzórol tudtok valamit? Volt már nála valaki?
slimjohn · Újonc · Bizonyára nem ugyanannál a lánynál voltunk, de múlt héten nekem is volt találkozásom egy olyan lánnyal, aki a levezető, sima hátmasszázs közben 3-4 után jelezte, hogy elfáradt a keze. Előzőleg én masszíroztam a hátát és a fenekét, de neki abból is elég volt 5-6 perc. Más lányok bezzeg szívesen veszik, ha masszírozom őket. Minden relatív...
Sziasztok. Szeretnék Debrecenben is szétnézni a lányok terén. Tudtok ajánlani jó szolgáltatót??köszi
Sziasztok. Laura23, Petra 25 ről valakinek infó? Nagyon megköszönném
Az én véleményem nem ilyen pozitív vele kapcsolatban.
Rebekaa 22 megbízható és jó is, nála már többször jártam!
loneswordman · Újonc · Nem tudom hol olvastál kedvenceimet, egyet emeltem ki a 3 közül kedvencnek az meg, hogy mennyit kérnek az általuk nyújtott szolgáltatásért nem az én dolgom.
*** moderálva ***
Voltam olyan lánynál akinél az alap kevesebb, de minden extra, egy órába csak egy aktus fér bele, masszírozás kb 5 perc mert "elfáradt a keze" beszélgetni a "milyen volt a napod-on kívül" nem lehet semmiről.
Nem beszélve azokról a hirdetőkről akiknek a képe köszönőviszonyban sincs a valósággal...
De mint írtam, a, hogy nekem milyen jó az nem garancia arra, hogy más is ugyanezt kapja.
*** moderálva ***
Van akinek jó a várda keserű is, van aki inkább Hennessy-t kortyolgat.
Mindenkinek megadatik a választás lehetősége.
Többször szóba került ő, mindig más néven. Három éve találkoztam vele, szerintem a teste olyan, mint a fotókon, írtó szexi, még női szemmel is, főleg a csípője, popsija. Az arca is helyes, de érettebb, mit a képein, lehet, hogy Dinho erre gondolt, a többit pedig szintén leírta.
Sziasztok:).
Vivi masszázsról van valakinek tapasztalata?:)
Előre is köszönöm