Köszönöm próbálom mindig mindenben a legjobbat nyújtani amikor jöttök hozzám és azt a fél vagy 1 órát kellemesen töltsétek el velem. 🙂
Köszönöm próbálom mindig mindenben a legjobbat nyújtani amikor jöttök hozzám és azt a fél vagy 1 órát kellemesen töltsétek el velem. 🙂
Köszönöm szépen! 😊😊
Én amondó vagyok, ne támadjátok az Elisáát.... látogassátok meg, otthol a fotelből könnyű okosnak lenni..... én beszéltem vele telefonon, egy nagyon korrekt tájékoztatást kaptam tőle, kulturált hagnemben! Én se voltam nála még, igy csak azt tudom mondani telefonba teljesen okés.... vagy látogassam meg?? Vagy l@togass@tok meg és ha jó, ha rossz le kell írni kőkeményen ide! Vagy látogassam meg én.....?!?! Az is egy lehetőség🤔😉😉🤔
Már ne is haragudj de az idő nézést nem arra írta hogy addig marad ameddig akar és nem fizet! Ő arra értette hogy nem vagyok olyan mint ‘’egyesek,, akik a vendégnek azt mondják fél óra után hogy mehetnek mert lejárt az 1 óra! 😊 Remélem így már érted azt hogy ‘’nem nézi az időt’’ 😊✌🏽
Naaa erre én is kíváncsi lennék , ugyanis nem találom őket.
Bocsi h nevet elfelejtettem írni Elisaa 23 ról van szó 😉
Sziasztok! Debrecennek melyik részén lehet lányokat találni az utcán?a válaszokat előre is köszönöm.
Ő az a kendra aki most is aktív? 24 eves
Ugy latszik te is ott dolgozol:)) vagy te vagy a madam:)) feltunoen veded oket:)))))nem helga volt aki ajtot nyitott. Felfogod? Es ez nem az elso eset mar ennel a bandanal. Azert nem csodalkozom. Anno Timihez mentem. Es kesobb utana neztem.es vella nyitott ajtot. Ne nezz mar hulyenek. Csak meg tudok kulomboztetni +20 kilot.meg kb 20 centi magassagot.a tetovalasokrol nem is beszelve!!!
Claudya xxx (28)
Sziasztok!
Elég rég voltam itt a fórumon meg valamelyik hölgynél is jó pár éve voltam illetve nem is hirdet. Ha már itt tartunk nővel is elég rég voltam sajnos, hogy mióta azt majd az egyik hirdetővel megbeszélem. :)
A kérdésem lenne a következő, hogy kit ajánlátok a hirdetők közül aki türelmes, nem röhögne ki és bevállalna engem így, hogy tuti rakétasebességgel sülnék el - illetve épp fogyózom meg gyúrni járok, hogy újra a régi legyek? Szeretnék visszatérni a terepre és újra bevetésen lenni :D
Negatív kommentet kérem kerüljük segítséget illetve tanácsot kérni jöttem ide, meg hogy visszaszerezzem az önbizalmam :)
A milf kategória is bejön nekem.
Köszönjük szépen a segítséget!
Nehéz döntés.A 2 közül pro és kontra érveket várok.Kihez menjek?Laura 24 vagy Klaudia 24? :)
Fel Fel kéne venni a segítőd hozzáállását és nem érné szó a ház elejét.
Azt nem tudni hogy ez kire vonatkozik, de a menedzsment egész jó marketing szöveget állított össze.
Azért szokták finoman megkérdezni hogy voltál e már nálam.......
Foto es a jelenlevo holgy kozott ég es fold a kulombseg!!! Nem volt nehez megallapitani!!!!!!!
Végül Cindy lett meglátogatva. Rég voltam nála, de minden remek volt. Sajnos az infláció érezhető lett nála, de összességében semmit sem bánok
Szerencsére "ízlések és pofonok..."
Elnezest elirtam. Jenny 25 😊
AZ eppen pecsen hirdeto Jenny 22nel jart mar valaki?