Rendel most szolgáltató az Újkertbe.
Rendel most szolgáltató az Újkertbe.
Lara (20)
Most Hajdúszoboszlón hirdeti magát, de járt Debrecenben is, ekkor látogattam meg.
A telefonban kedves, gyakorlatias, a parkolás könnyű, a lakás első osztályú, jó francia ágy, tiszta fehér törölköző.
Nem képgaranciás ugyan a hirdetése, de ő van a képeken, sőt! Én még ilyen szép testű, szép bőrű lányt nem láttam, nem érintettem (persze az én ízlésem szerint: sportos, vékony de nem sovány). (A jobb kezén régi sérülés nyoma, de nem zavaró) Az a popsi tényleg olyan. A lány élőben is kedves, aranyos.
A mostani átlagnak megfelelő rózsaszálak előre adandók.
Nem akarok nagyon a részletekben elmerülni, nagyon csinos. Azt nem szereti ha lent simogatják - sajnos - a ciciket lehet kényeztetni. A franciska kellemes és irányítható - bár voltak jobbak, de ez csak egy kis részletkérdés. Együttlétnél odatette magát, hátulról még nem láttam szebbet életemben. Azt hiszem, visszamennék.
Talán egy csipetnyi még kellene Helga hozzáállásából. De nem - Helga szerintem jelenleg az abszolút kategóriában verhetetlen.
Köszi Lara! 🌞
Attól függ hogy milyen típusú lány tetszik és mik az elvárásaid.
Udv
Visszaolvastam a kommenteket
Felnott emberek ne problemazzanak már pár ezer forinton :D
Ebben az irányzatban, az oldalrol első összejövetelhez kit ajánlanátok?
Debrecen
23éves vagyok
Udv
Becsatlakozok közetek mint friss tag
Beleolvastam itt a beszéletésekbe, most komolyan felnőtt emberek pár ezer ft-on akadnak ki?
Megtetszik egy lány olymindegy h *** modrálva ***
Nelegyünk már ennyire sóherek
Debrecenben tartózkodom, nemsokára belendülök majd de még csak szégyenérzet miatt sem alkudoznék
Nem megy a bót?😁
Kiara 38-nál volt valaki? Mik a tapasztalatok ha szabad kérdeznem
Üdv Urak! Volt itt egy hölgy aki masszázst hírdetett.Tanara majd Bella néven! Mi lett vele, tud róla valaki valamit? Őt hiányolom.
Én szerettem hozzá járni!
Ez egy tény-megállapítás, azonban jó lenne tudni, hogy ehhez a tényhez az Örömóda hangjai, esetleg fanfárok futamai kívánkoznak aláfestő zeneként, vagy a Beatrice hajdani slágere illik hozzá inkább, szövegben? * Aki nem járatos Nyíregyházán, annak így nem sokat mond ez az információ.
*
(Azok a boldog szép napok ég veled
Te nem tudod milyen jó nélküled
Azok a boldog szép napok ég veled
Te nem tudod milyen jó nélküled)
Én lecsúsztam róla. De bizti szokan voltak Klaudiánál..persze egyik don hjuan se ír semmit. Ma hívtam egy csajt de nem vette fel.Szöszi volt most nem tudom mi a neve de jooo lett volna...Jah Viktória 26. Ő volt már csak más néven.
Lehetetlen felhívni. Legalábbis én nem ismerek olyat, aki tudott volna beszélni vele.
Dorina 21-nél járt valaki?
Egyre több a Transznemű hirdető, immáron itt, Pécsett is.
Ekkora igény volna rá?
Mi a véleményetek?
Kim és Petra együtt dolgoznak egy szobában. Kicsit kényelmetlen a helyzet. Az egésznek nagyon üzleties, csak a *** moderálva *** feelingje van. Gyere gyorsan, menjél gyorsan, *** moderálva *** szépen! Én nem ajánlom, csak ha valaki nagyon gyorsan üríteni akar. Ezt nem nevezném szolgáltatásnak...
Kedves Szerencsközelit
Mért furcsa?
Csak le írtam a véleményemet és a tapasztalatomat.
Ez a vélemény csak nekem furcsa kicsit?
Üdv.Sehike elérhető még?Dolgozik a jövőhéten?
Egy kedvenc csajszimat idézzem " az olyan k...a tátja a száját mint egy hal" És meg kell mondjam nagyon igaza van! :D
Üdv mindenkinek!
Végre el jutottam az egyik ki szemeltemhez.(Klaudia 24)
Régóta nézegettem a fotóit és egyszerűen képtelen voltam nem el menni hozzá.
Telefonban kellemes csalódás ért hisz olyan kellemes és kulturált volt hogy nem volt kérdés hogy el menjek hozzá kértem is a leghamarabbi idő pontot.
Mikor oda értem és az ajtót ki nyitotta a lélegzetem el ált.
Nem bántam meg hogy el mentem hozzá.
Az illata egyszerűn csodás volt a lakás is tiszta rendezet volt.
Amit még hiányolok a debreceni lányokba az a bőnyálal való franciázás,szerintem erre az egész országban kevesen képesek.Számomra még mindig rejtély hogy aki képes erre honnan termeli azt a sok nyálat.Az embert biztos hogy rábirnák ezzel is venni a többlet fizetésre,én személy szerint nem is sajnálnám az ilyen lányoktól a moneyt.Hissz ebbe azért komoly melót belekell tenni.