Nyíregyházán hirdetnek éppen de mind2 gyanús
Nyíregyházán hirdetnek éppen de mind2 gyanús
Mónika!🤣🤣🤣
Sziasztok. Judie újra itt. Egyszer voltam nála még régen, minden ok volt. Remélem most is olyan jó a szolgáltatás
Sziasztok. heni19 és a rebekaa22. Róluk esetleg van bárkinek valami infója? :) előre is köszönöm :)
Ökörapátiban ki a legjobb szolgtató?
Üdv Urak!
Monique vagy Moniqelove nevü hölgy ezen a két néven fut!Budapest 2.kerületben szokott ugyfélfogadást tartani,de szokott vándorolni is!Jelenleg Fehérváron van!Valakinek infó róla? Én akárhányszór hívom soha nem érem el!
loneswordman · Újonc · Sziasztok.
A héten nagyon aktív voltam, sikerült is puskavégre kapnom 3 gidát.
Gyengéim a fiatal vékony lányok, és most bőven volt miből válogatni.
Stella volt az egyik áldozat, olyan kerek popóval, hogy nem is hittem el, hogy ilyen létezik. Részletekbe nem megyek bele, de az biztos, hogy az utóbbi idők próbálkozásainak egyik gyöngyszeme!
Dia (19) szintén jól teljesített, ilyen mélytorkos franciában ritkán van az embernek része. Cicik fenomenálisak, popsi kerek és feszes, hozzáállás dícséretes.
Kimbi a három közül a legnagyobb kedvencem. Meg sem tudom számolni hányszor voltam nála. Olyan akihez midig alig várom hogy megérkezzek, és fülig érő szájjal távozok tőle minden alkalommal.
Nem vagyok a hosszú részletes leírások híve, mert az, hogy nekem milyen jó az nem garancia arra hogy más ugyanezt kapja, de én elégedetten távoztam mindhárom lánytól.
Persze voltak olyanok akik miatt nem ragadtam klaviatúrát, de nem célom a lehúzás, vagy negatív kritika, csak akkor ha a szolgáltatás már kritikán aluli.
Mindenkinek jó vadászatot.
sziasztok Kinga 29 vagy Mia 28 rol vkinek tapasztalat ?
Üdv!
Egyet értek a hozzászólókkal, akik szerint már alig van normális leányzó Debrecenben. Na de kezdjem a jóval!
Lotti 23: Még tavaly voltam nála, azóta lehetetlen elérni. Alkatra pont az ideálom, szép arc, jó hozzáállás, *** moderálva ***. Lánglovagokkal szemben található. Ajánlom mindenkinek, már aki el tudja érni!
Bogi 33: friss élmény. Helyszín ugyanott, szintén kiváló hozzáállás, a csaj mindent belead. Nekem már túlságosan telt volt, de a hozzáállása+ *** moderálva *** kárpótolt. Akinek bejön az ilyen alkatú lány, bátran ajánlom!
*** moderálva ***
Újévkor a Toronyházban voltam. C- csaj elég flegma volt, ő is *** moderálva ***, de legalább időt kitöltötte, bár siettetett. De legaláb illumináltan is fogadott.
Ez elég szomorú, vidéken jobb a felhozatal. Sehike vándormadár lett, többi jó leányzót nem lehet elérni.
Én magamban csak "térhajlítónak" hívtam mindig is :D A régebbi képein főleg, de a mostaniakon is egyértelműen visít a PhotoShop. Cickóknál főleg!
Volt valakinek szerencséje Ketrin 29-hez Debrecenben?
Sziasztok!
Nyh-n Korina (25)-ről van valakinek tapasztalata?
Hello
Tami már 5-6 évvel ezelött ugyanezekkel a képekkel hirdetett a valóságban már akkor is nagy csalódás. A szolgáltatásról nem is beszélve.....
Sziasztok!
Volt szerencsém Tami36 hoz.A képei erősen javítottak.*** moderálva ***
A szolgáltatása kritikán aluli,csak a vendég lehúzásáról szól.
Részemről abszolút nem ajánlott.
Sziasztok Pamela 40ről tud valaki valamit? (Vöröshajú)
Sziasztok!
Csütörtökön nem vagyok elérhető!
Viszont Péntek és Szombat reggel 8:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sofy_53_Nyh
Valakinek tapasztalata vele?
szeva! Sheron kedves csaj de nem a legőszintebb hirdető. A képeken nem látszik , h roma és az írt súly sem felel meg a valóságnak. Legalabb 20+ot számolj rá. De am tényleg vicces és aranyos
Köszönöm!Örülök,hogy megvoltál velem elégeve 😊Várlak máskor is sok szeretettel!Puszillak😉😘
Sziasztok Lizáról vélemény?