Sziasztok! Van olyan hölgy holnap estére aki házhoz jön és vállal párt? (fiu-lány pár) ?
Sziasztok! Van olyan hölgy holnap estére aki házhoz jön és vállal párt? (fiu-lány pár) ?
Sziasztok :) új tag vagyok :)
Sziasztok!
Hétfő reggel 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép estét Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Flegma lehuzos jobb elkerülni
staffi · Őstag · Ugy két hónapja beszéltem az Anikóval... azzal az "Anikóval" aki itt Nyiregyen évekig az egyik legjobb volt... akkor azt mondta nekem "már nem dolgozom, befejeztem" sajnos.... pedig valamikor nagyon komolyan vitte a primet a városba... ha azt gondoljátok, hogy lehet ez az Aniko az lenne-e... hát nem tudom.... szerintem nem az, de a legjobb az lenne ha tévednék... 😉😉
Akkor nem csak nekem tünt fel a dolog.Nem lenne rossz ha úgy lenne ahogy gondolod.
*** moderálva ***. MilfSheron 40 kedves és korrekt a telefonban. Lakásba belépve azt látom, hogy egy szintén munkás hölgy éppen eszik a konyhában. Mondom magamban semmi baj. Gyors zuhi, amely után egy jó franciát kaptam tőle. Zavaró volt, hogy valaki becsengetett a lakásba ő felpattant (francia közben,) és félve nézett ki a szobából ki lehet az. Ezen a kis szinjátékon kívül ajánlani tudom, mivel korrekten, normálisan beszélt az emberrel (telefonba és a szinhelyen is) és ami legjobb 30-tól nem néz ki többnek.
Én nem vagyok biztos ebben azért..... :)
Sziasztok!
Zoé (20)-val kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszi!
Rebekaa22 ről nektek mi a véleményetek? Szerintem ezek a mostani képei szépen tükrözik a valóságot! Elég kevés a csinos fiatal lány mostanában sajnos!
Pécsett, az apróban lévő Fanny-nál volt már valaki?
Helló mindenkinek
Kiara 21 valaki info?
Kedves urak! Szombathelyen újra elérhető vagyok! Hívj bátran sok ölelés Dorka
Sziasztok Csilla 35 masszőzzel van valakinek tapasztalata? Előre is köszi
Ékszer Viki (29)
Rengeteg próbálkozás, sms , telefon hívás után végre sikerült elérnem Vikit! Örülök neki , hogy nem adtam fel , mert ilyen szolgáltatóval ritkán találkozni.
Ő amolyan igazi hobbi k… akin látszik , hogy nem anyagi ok miatt műveli ezt az egészet hanem mert szereti csinálni, szereti a férfiakat. Ezt mi sem bizonyítja jobban , hogy még csak azt sem kérdezte meg , hogy mennyi időre jöttem hanem a kötelező pancsi után egyből nekem esett , jobban mondva a kis barátomat vette kezelésbe. Eszméletlen műsort nyomott le miközben kényeztette a farkamat.
Kényelmesen elhevertem az ágyon Viki pedig folytatta a franciát. Az ággyal szemben van egy hatalmas tükör ahonnan remekül lehet látni mindent. Kértem Vikit , hogy feküdjön a hátára most én fogom kényeztetni. Nagyon szereti ha nyalják és látszott hogy élvezi is.
Ezután a kis barátom kapott egy vegyvédelmit és Viki rá is ült. Nagyon erotikusan tud lovagolni a drága. Utána póz csere , majd hátulról kaptam el. Eszméletlen látványt tud nyújtani ez a csaj hátulról.
Oldalról a tükörbe nézve se volt gyenge, imádtam.
Szerintem Viki szolgáltatását senki nem tudja überelni jelenleg a városban!
Sziasztok Csilla 35 (jelenleg Pécs) masszőzzel van valakinek tapasztalata? Előre is köszi
Elnézést kérek a tudatlanságomért, de megkérdezhetem, hogy ki a szóban forgó hölgy?
Ő az egyetlen lány aki még soha nem okozott csalódást (pedig biztosan neki is vannak rossz napjai)
Nándi · Őstag · Remélem sokáig itt lesz még nekünk ez az elbűvölő csajszi! :-)