Enged el őket :) nekem csak Lolahoz volt szerencsém vagyis nem 2x játszotta el velem hogy mikor oda értem nem vette fel a telefont elsőre lehet bárkinek véletlen de 2x már pápá
Enged el őket :) nekem csak Lolahoz volt szerencsém vagyis nem 2x játszotta el velem hogy mikor oda értem nem vette fel a telefont elsőre lehet bárkinek véletlen de 2x már pápá
Sziasztok!
Átgondolva alaposan a jelenlegi helyzetet, arra a döntésre jutottam, hogy egy darabig nem fogadok vendéget. Mindenkinek, így nekem is az egészségem megóvása a legfontosabb. Mivel a telefonos megkeresések alapján azt tapasztalom, hogy sajnos nagyon sok a felelőtlen ember, én nem szeretnék kockáztatni. Megvárom, hogy hogy alakul a helyzet. Addig is kérem a türelmeteket, várok mindenkit vissza remélem kis idő múlva! Vigyázzatok Magatokra, és egymásra! Sziasztok!
Szia. Hát ha bele gondolunk,bejelentkezik a csajszihoz XY azt se tudja ki. Elég egy natur francia vagy bármi és már el is kapta! Én jóhiszeműen megyek hozzá ,és hopp már haza is hoztam! Hagy legyen válság náluk is ! Bár sokan nen tartanak semmitől! Pedig kellene!
Sziasztok. Pamela 40- hirdetőről tud valaki valamit? Már egy ideje nem láttam
Esetleg valaki a telefonszámát elküldené privátba?
köszönöm ;)
Sziasztok! VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Ezekről a lányokról kérnék tapasztalatokat, ha van valakinek:
Laura(23) -
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Lola(25) -
Soffy(29) -
Előre is köszi!
Végre egy értelmes nő! Tina32! Pont napok óta nekem is ez jár a fejembe,hogy ti vagytok kitéve a legjobban. És tőletek is lehet ugyanúgy vendégként elkapni a vírust. Nézegetem az oldalt és jönnek mennek a nők,lányok,hol dunántúl,hol Debrecen,hol ki tudja. Én most bíztos nem megyek senkihez. Fő a biztonság és a védekezés! Örülök,hogy te ezt leírtad,és bevállalod!!!! Még ha vendég csökkenés is lesz! Szia
Kedves Hirdetőnk/ Látogatók!
Kérjük ezt a beszélgetést a Általános csevegés / Beszélgessünk topicban folytassák
Köszönjük
Én csak olyan lánynak adok "rózsacsokrot" aki kivételes testi adottságokkal rendelkezik, mivel ezeket a lányokat nem igen kaphatom meg.
Persze lelombozó, hogy egyenesen arányos a lány külsejével a leszarom, semmi extrát nem vallaló hozzáállás. Minél jobb egy csaj, annal kevesebbet vállal, ami valahol érthető is, mert a testi adottságának köszönhetően ezt megteheti, hogy kevesebbet nyújt. Sajnálatos mindesetre, de ettől függetlenül nem tudnék hozzányúlni olyanhoz, aki lehet sokmindent bevállal, de nem tetszik külsőleg.
Szóval lányok! Rakjátok oda magatokat! :D
Drága régi és leendő Vendégeim!
Arra kérnélek Titeket, hogy csak és kizárólag egészségesen keressetek meg! És úgy, ha nem jártatok az elmúlt időszakban külföldön!
És tudnotok kell, hogy nálam a tusolás, illetve kézfertőtlenítés MINDENKINEK KÖTELEZŐ, amikhez a feltételeket természetesen én biztosítom!!!
Megértéseteket köszönöm! Várlak szeretettel Titeket!
Szevasztok!
Lola(23), Anna(22), Heni(29) hölgyekről van vmi infótok?
Az egyik ismerős,de sztem névváltoztató. Ami... :)
Hat igen ezt en megértem...de ha mindig ez a tapasztalat az minden lányt leminősít sajnos
Sziasztok!
Valaki volt mostanában Szilvi32 hirdetőnél?
Hogy lehet elérni?
Milyen szolgáltató?
Képek alapján nagyon jónak tűnik.
Tupac · Újonc · Igazad van,az átlagos lányok valószínű odaadóbbak..
De!
'Átlagos' lány van otthon,azért keressük fel ezeket a hölgyeket,mert nem átlagosat akarunk,ezért egy szép csokrot rájuk áldozunk...Az a baj,hogy a legtöbb (tisztelet a kivételnek) ezzel vissza is él.Nem múzeumba megyünk hozzájuk,hogy csak nézegessük őket,hanem a csokor rózsáért a meghirdetett szolgáltatást várjuk és sajnos legtöbbször csak várhatjuk.......
Ami meglepő,hogy tudják hogy ide felírjuk a tapasztalatainkat,mégsem változtatnak a hozzáállásukon..
Pedig ha azt olvasod rendre egy étteremről,hogy ehetetlen a kaja,nem hiszem hogy oda mész családi ebédre...
(Még egyszer,tisztelet,akik szolgáltatnak és nem csak rózsacsokrot gyűjtenek)
Kis csávónak nagyon igaza van! Én is befejeztem most egy jó darabig az ilyen irányú tevékenységem! Nagyon felpörögtek az események! Minden józan gondolkodású ügyfélnek és szolgáltatónak ezt javasolom!
Ezen szomorú apropón kiviláglik majd, ki is volt kire inkább rászorulva! Egyes nagyszájú primadonnák elgondolkozhatnak rajta!
Jani2 · Újonc · Tudom, épp ezért is bátorkodtam meglátogatni, lehet én nem voltam szimpatikus vagy csak szimplán túl vállalta magát vendégekkel, nem tudom. Ettől függetlenül sem a szolgáltatás minősége és az ellenértékről való előre tájékoztatása sem volt korrekt így számomra tabu tereppé vált ez a lány.
Nem biztos, régebben sokat megfordult Debrecenben, egy másik hölgyel együtt. Ezt személyes tapasztalatból mondom! Jól emlékszem rá, abban az időben sötét színű volt a haja, akkor is minden nagyon rendben volt nála! Ja, és mindig Annának hívták, ez is garancia a minőségre, ha jól belegondolunk!
Zoe 25 kepei nem semmi ...mindent visz..
Mai nap megpróbáltam keresni egy lányt, holnap délelőttre. Sajnos nem volt olyan egyszerű mint régen. Volt akinek nem volt bekapcsolva a telefon, van akinél kicsörgőt de nem vette fel a telefont(biztos elfoglalt volt), akit elértem álmosan beleszólt a telefonba és elmondta részleteket. Valahogy egyik se volt vágykeltő. Sok lány van Debrecenbe, de sok lány javíthatna hozzáállásán, persze akinek nem inge ne vegye magára. Minden lány úgy gondolja vendége kocsival megy, én vagyok a kivétel. Valaki azt mondja hogy belvárosba találom meg na ezzel nem tudok mit kezdeni.
*** moderálva ***
Fő az egészség! Pont ezen gondolkodtam el ma! És ők vannak a legjobban kitéve az új vírussal szemben is,a sok vendég miatt! Inkább most felhagyok a hozzájuk járásal!
gumibogyó · Újonc · Na itt az idő most, vagy soha. A csajok a vendéget jól megválogasság, és kezébe nyomják a fertőtlenítőt. Mindenki mehet szappannal zuhanyozni.......
Fő az egészség........