Samira 25 uránváros kulturált lakás, fürdö, kedves csaj, jó az ágyban is francia jó, lehet keményen döngetni , megvoltam vele elégedve, megyek még!
Samira 25 uránváros kulturált lakás, fürdö, kedves csaj, jó az ágyban is francia jó, lehet keményen döngetni , megvoltam vele elégedve, megyek még!
Merci:
Ugyan az a tapasztalatom amit már egyszer régen-régen írtam róla. Pontosan azért mentem amit a legutóbb kaptam tőle. Franciára mentam *** moderálva ***, amit egy plusz óvszerrel egy ujjára húzva abszolválta prosztatamasszázzsal összekötve. Mindent védőfelszerelésben, kézfetőtelnítő kitéve. Remegő lábbal -far*okkal jöttem el tőle ísmét. Köszi Merci!
Sziasztok!
Új videók vannak az oldalamon. Telefonszex és kameraszexet vállalok!
Ha szeretnél szőrős, homlokos p.i-t látni élőben hívj a részletek miatt
Köszönöm
Zoe 32-ről valaki? Látom ki van rakva, hogy kétes hirdető, ez mi alapján kerül rá valakire? Hamis fénykép? vagy?
Tudom ez már semmit jót nem jelent, de valami infó, hogy miért kapta az jó lenne.
Jasson28 · Újonc · Orchidea 41!
Kulso: Teljesen megegyezik a kepekkel
Lakas:Also kategoria,ketten dolgoznak benne!
A szolgaltatasrol csak annyit,hogy teljesen atlagos sot,hatulrol nem lehet csinalni es amikor megunja akkor inkabb kiveri! Eroltetett jopofi,hula faradt,*** moderálva ***
*** moderálva ***
Nem mondom hogy ne menj hozza ezt mindenki dontse el maga de en biztosan nem megyek tobbet!
staffi · Őstag · Nekem Pl... nem hiányzik. De ha téged is megvezetett volna egy párszor, hogy a megbeszélt időpontba nem veszi fel a telefont akkor, és utaztál miatta száz kilométert, lehet te se hiányolnád.... én pl kétszer is vártam rá nem keveset a viztoronynál a Vécseyn.... már ha a Mira 29-re gondolsz....
Annára gondolsz esetleg? A leírtak alapján arra gondolnék. Viszonylag régen járt erre..kb 2-3 hónapja ...
Barbaráról tudna valaki információt adni?
Nagyon szexi .
Kérlek szépen pontosítsd már a kiírásod egy korral is!
Előre is köszönöm szépen!
Köszönöm Vivien,csodás voltál! Juj amit te csinálsz a f.......!
MILFHUNTER · Tag · 4 kommented van, az mind Vicky, Vicky, Vicky, Vicky
Elhiszem, hogy neked nagyon jó. :)
Meg hogy jó minden plusz bejegyzés ezekben az időkben, amikor feltélezhetően nagyon kevés vendége lehet mindenkinek
Szandra26, Emily, Laura, Zafira, infók ?
Gabo30 · Kvázi-tag · Rebeka 22: Belváros panel 4. emelet, olyan minta fotóin vékony nem nagy cicis magas csaj.Minden gumiba történik, mehet több pózba no nyafi testre élvezés nincs.
Bf nem sok van, nem túl beszédes aki szeretne egy gyors numerát annak ajánlanám.Majd még meglátogatom ha jól megy minden,mindenesetre megtartom....😉😉
Cintia20-nál volt már valaki?
A képei alapján nagyon bejön.
Vélemények?
Mira 23. Uránváros, rendezett lakás. Lány magas , vékony, szexi...francia jó, szex jó, beszedés is.. jó volt vele.
Naomi.180 cm. Van rajta fognivaló, de nem kövér, szexi arc, alapos francia, belvárosi lakásban fogad. Jó volt vele.
A Szandra lányt nyieregyröl nem ajánlom senkinek!!
Üdv mindenkinek,
A jelenlegi helyzetben úgy voltam vele, hogy ha már lányokhoz nem is nagyon tudok eljutni legalább billentyűt ragadok és megírom az elmúlt időszak tapasztalatait. Ha lecseng ez az egész talán valaki hasznát veszi. Nyilván nem egzakt tudomány az ilyen véleményírás, úgyhogy mindenki kezelje helyén a következő sorokat. Csak azokról írok, akik ma is fent vannak az oldalon. A sorrendben nincs semmi logika, csak ahogy eszembe jutnak a lányok:
Helga 19: A legkellemesebb meglepetés volt mostanság Helga. A lánglovagok környékén érhető el. A képek fedik a valóságot, de az arca ami nem látszik is nagyon szép. *** moderálva ***, sok dolgot nem vállal, de én amúgy is csak a klasszikus dolgokat vártam. Alapvetően ezt a korosztályt igyekszem elkerülni, mert sok rossz tapasztalatom volt velük, de Helga mindenre rácáfolt. Igazi szomszédlány feeling már az első pillanattól kezdve. Sőt, egy picit megerőszakolva éreztem magam:) a szó legjobb értelmében. Remélem még sokáig velünk marad, tessenek rá vigyázni. Szolíd 10/10
Trixi30: A helyszín anno a borok bírájának tere, de most nincs is Debrcenben. A képek egyeznek a valóságban látottakkal. *** moderálva ***. A telefonban rendkívűl megnyerő volt a hölgy, ám ez a személyes találkozó során 'árnyalódott'. Kezdjük ott, hogy miután lezuhanyoztam mondta, hogy neki kell még 2 perc, hogy átöltözzön. Ebből lett kb 10 perc is, ezalatt én egy szál boxerben csücsültem az ágy szélén és malmoztam. Mikor már a paranoiám kezdte elhitetni velem, hogy itt hamarosan a kandikamera stábja jön be az ajtón belépett Trixi és elkezdte a műsort. Végig csörgött a telefonja, ami miatt folyton felkelt az ágyból, hogy kinyomja, egyszer még majdnem fel is vette mondván, hogy ez fontos. Akció előtt-után próbált beszélgetni, de ez inkább faggatás volt, amitől elég feszengve éreztem magam. Akció minősítése: Akár még jó is lehetett volna, ha a fentebb leírtak nem rontják el. 1 órára mentem, fél órát maradtam.
Szofi 43: Nem is tudom, hogy írjak-e egyáltalán róla, mert szerintem mindenki ismeri és tudja, hogy az egyik sarokköve Debrecennek. Igazi szexi MILF, aki tudja és szereti is amit csinál. Kategóriájának bajnoka.
Lora masszőz: Igaz azt írtam, csak azokról fogok véleményt írni, akik fent vannak, de Lorával kivételt teszek, mert mostanság elég rapszodikus az elérhetősége, de azért el lehet kapni. Képek és a valóság 1:1 arányban felelnek meg. *** moderálva *** tekintve, hogy masszázs van, de ahogy azt később majd taglalni fogom megéri. Félve mentem el az első találkozásra, mert a telefonban egy számomra megfáradt hangú hölgy köszönt. Mint a személyes találkozó során kiderült semmi ilyesmiről szó. Lora mindent belead és bár nem képzett masszőz ezt a hozzáállásával teljes mértékben ellensúlyozza. Masszázs hirdetés lévén a szolgáltaltások listája is karcsúbb, de aki ennek tudatában látogatja meg annak garantálhatom, hogy nem fog csalódni.
Bia 30: Még Crystal művésznéven látogattam meg először. A képek, ahogy akkor is most is tökéletes képet adnak arról, mire számíthat a kedves vendég. *** moderálva ***. Bia egy viszonylag zárkózott, már-már kimért, rideg nő látszatát keltette bennem az első alkalommal. Ez szerencsére elmúlt az idők során és mostmár, ha nem is mint legjobb barátok találkozunk, de lényegesebben oldottabb hangulatban telnek a randik. Nekem ő a non plus ultra Debrecenben. Nem sietteti az embert, jól el lehet vele beszélgetni is és az ágyban is hibátlan.
minerva · Újonc · Kata(21) Nem találom a hirdetését.
nivod85 · Újonc · Kelemes Unepeket mindenkinek es jo egeseget!!!