Sziasztok! Most Zsanett korábban Cintia néven hírdető hölgyról vki tud konkrétumot. Jó szolgáltató? Képek valósak? Stb. Várom az infókat akár privátba is. Köszi
Sziasztok! Most Zsanett korábban Cintia néven hírdető hölgyról vki tud konkrétumot. Jó szolgáltató? Képek valósak? Stb. Várom az infókat akár privátba is. Köszi
LAURA22 KERÜLENDŐ!!!!!a lakásban elég büdös volt...az anyagiak a telefonbeszélgetés és a randi közt hirtelen megnőttek...de a hab a tortán,hogy nem fürdött le a randink előtt,ez elég kiábrándító volt,na meg hogy a *** moderálva ***
Annabell nevű tatabányai hölgyet, kinyalnám, a bugyijából.
Sziasztok!
Érdeklődésem “tárgya(i)”a következő hölgyek lennének:
Tina (45)
Nati (23)
Rita (37)
Akinek van tapasztalata a fent említett hölgyekkel kapcsolatban, az ne tartsa magában! Köszönöm előre is!
Follyon aminek folynia kell! 😁🙋♂️
Sziasztok! Győrben orális szexre kit tudnatok ajálani?
Sziasztok!
Én Zita28 (Mira21) - Nati48 és Nikolett35 nevű hirdetőknél voltam. Mindhárom lánnyal meg vagyok elégedve, egyikkel sem volt semmi problémám. Egyik sem lehúzos vagy átverős, nyugodtan tudom ajánlani őket. Nekem Zita tetszett a legjobban külsőleg, emellett nagyon kedves és aranyos volt, ami nagyon tetszett benne. Ha lesz lehhetőségem szeretném még meglátogatni. Nikolettel már kétszer voltam (jó nagy kihagyással) ő ahhoz képest hogy sokkal idősebb nálam nagyon bejött nekem, és igazi profi. Natinál egyszer voltam de nem is hiszem hogy visszatérek, ő már túl idős nekem, én pedig a fiatalabbakat szeretem. Csupán kínáncsiságból próbáltam ki ezt a korosztályt.
KEDVESEIM! MÁJUSBAN BALATONON TUDUNK RANDEVÚZNI.. CSÓKJAIM:) ML
Kifejtenéd? :) Dóri hangulatember vagy a *** moderálás ***?
Sziasztok
Pamela(25)-ről van valakinek hiteles infója? Illetve a Gaby - Dóri páros is érdekelne :)
Cintia hírdetőről van vkinek infója? Kérem ne tartsa magában. Kíváncsi lennék rá milyen szolgáltató. Képek alapján nagyon kis csinos.
Amiránál volt valaki? Elég fullosnak néz ki, csak sajna rossz tapasztalatom van hasonló hirdetőkkel :(
Valaki esetleg tudna mondani valamit erröl a 2 lányról?
minerva · Újonc · Helga tényleg olyan amilyennek mondják,érdemesebb hozzá menni még délelőtt ha van hely akkora,mert akkor nem fáradt annyira és nem sietett.
Helga19. Mivel sok dicséretet kap és a kolléganői is nálam jó szerepeltek.,igy én is felé vettem az irányt. Nem csalódtam tényleg egy csodaszép lány nyitott ajtót, gyönyörű szemekkel. Amit vállalt azt nagyon ügyesen csinálta. De én inkább maradok a kolléganőinél. Lehet nem voltam szimpatikus vagy sietett, de zuhany után 10 perccel már szólt is mindgyárt lejár az idő. Hívástól kocsiba beszállásig 28perc. Ilyen hamar még nem végeztem ebben a házban
Most pecsen van Claudya 28. Ot is erdemes latogatni.
szuper mellek gyonyoru punci!
Hali makktársak!
A kérdésem az lenne hogy járt-e valaki Judynál mióta visszaött városunkba? Csak régi képei vannak :(
Valami infó?
Üdv tagok, egy régi ismeröst keresek valaki hátha tud valamit róla. Itt győrben és egerben hirdetett főként Amanda S, később Emma névvel, 35+os milf aki találkozott vele biztos nem felelyti el *** moderálva *** de teszek egy próbát itt :) nagyon jó lenne találkozni vele:)
Ö hirdet vlahol?vKöszi.
Kiara 38ról nem találtam infót. Képeken egész jó!
Belly Nyíregyházán