Kiara 38ról nem találtam infót. Képeken egész jó!
Kiara 38ról nem találtam infót. Képeken egész jó!
Belly Nyíregyházán
Majácskaa - Álmosd
A temetőhöz irányít várat magára kb 20 percet. A fogai ocsmányak, bűzölög a szája. Óvszer nélküli franciát kértem, mikor már közel volt a finish, mindig abbahagyta.
Nem ajánlom senkinek!
Ezt alairom. En is voltam nala meg regebben. Nagyon jo csaj. Filmeztunk is. Szuper a franciaja...
És maradtál végül vagy mivolt??
Sziasztok! Nyíregyen Kira (20)-nál volt már valaki? Tapasztalat?
Sziasztok!- Köszönöm a negatív, ill pozitív hozzászolásokat. - Az értetlen , alkudozó, alpári hangnemben beszélőknél ezentúl is bontani fogom a hívást. Zárom is részemről. Szép napot mindenkinek !
Hát ezen lehet vitatkozni! Már persze nem azon, hogy intelligens vagy, hogy szép (bár sajna nem sikerült odáig jutni, hogy ez kiderüljön), de akad rajta kívül más is aki persze sajnos ritkán jár erre. Ám azt is figyelembe vehetjük, hogy ki kiért van ki szorul jobban rá kire ;) nyilván meg van a visszajárós köre a többség hölgynek ha meg nem akkor saját maga alatt vágja a fát szokták mondani :)
Szerintem oruljetek annak hogy egy ilyen szep inteligens Not megkaphattok!!
Vélemény a Kapuváron hirdető Angelról Privátban.
Kedves Makktársak!
Helga 19: Mivel többen dicsérték és a barátom is, ezért gondoltam teszek egy kirándulást felé, és mondhatom NEM bántam meg, nagyon jól éreztem magam, igazi barátnő feelinges, csókolózós, punci nyalással, 69 együttlétel egybekötött fél óra volt. *** moderálva *** Magam részéről biztos visszajáró vendég leszek. Remélem megbecsülik ezt kincset.
Sziasztok!
Parként keresünk lányt. Tudnátok valakit ajánlani? Nem nagyon találunk. Köszönjük
Sziasztok,
Tina 25-ről van már valakinek tapasztalata?
Debrecenben rendel
Köszi!
Gabo30 · Kvázi-tag · Lola 25 hm már videója is van ez töccik 😊👏 Igaz még nem jártam nála,de ami késik az nem múlik 😁
Sziasztok! Valaki járt már Viktória 39-nél Debrecenből? Szívesen venném a véleményeket akár privát üziben is.
Meglátogattam Gaby 30 nevű hölgyet, eszméletlen volt. Dóra 23 is ráért, cserfesen fel is ajánlották a hármas lehetőségét. Most nem éltem vele, de legközelebb biztos! Gaby kivégzett, kedves volt, kezdeményező. Az esemény után csatlakozott Dóra is egy pár perc beszélgetésre, egy falatnyi törülközőben, felejthetetlen vizuális élmény! Biztos hogy következőre mindkettőhöz megyek!
Jasson28 · Újonc · Dora23
A napokban megvolt a masodik fordulo is,nagyon profi a kisasszony!
Natur francia,tobb poz,hangja is van,idot nem nezegeti!
Menjeteeek!
Sziasztok! Nyíregyházán ki vállal NFVSZ? Köszi
Gabo30 · Kvázi-tag · Nagyon ajánlott kategória! De csak a kiválasztottaknak 😂😂 mehh
Szia! Ő most Nina néven hirdet? Valakinek tapasztalat vele kapcsolatban? :)