Igen az elég húzós .....
Igen az elég húzós .....
Én azon a ruhán nem bírom magam túltenni. :D De attól még lehet jó. Aki kipróbálta majd írja meg.
*** moderálva ***
haban · Tag · Petőfi tér Julia46. általam ismert legszebb természetes intim résszel rendelkező, ajánlani tudom Vanda28 régen voltam nála akkor a Petőfi téren rendelt közel Julia46 hoz valóságban szebb volt a a fotóknál azt nem ajánlom.
Pédé · Tag ·
Valószínűleg nem jön már.
Legalábbis nekem azt mondta, hogy eddig is csak külföldön melózott, csak a korona mizéria miatt jött haza.
De ahogy lehet és megnyitják a határokat megy is vissza.
Kedves Látogatók / Hirdetők!
Kérjük ezt a beszélgetést az általános topicban szíveskedjenek folytatni
Köszönjük
Plusz tegyük hozzá , hogy a sima masszázs lányok is már csillagászati összegekért akarnak dolgozni. És itt most nem az erotkus masszázs lányokat értem hanem a sima masszázs lányokar/nőket. Utánna meg csodálkoznak , hogy fogy a vendégkör.
Gollam · Újonc · Minnie 22
Egyáltalán nem olyan mint a képeken. Koszos, rendezetlen lakás. Nulla francia. Nem csinálhatsz vele semmit azon kívül, hogy pénzt adsz neki.
Senkinek nem ajánlom!
Szuper!! Koszi szepen a beszamolot! Megyek ha jon legkozelebb!!
minerva · Újonc · Virgoncvili kollegát megkell védenem,v milyen szinten igazat adok neki,az ember amúgy nem sajnálná a pénzt ha ezek a csajok 110%-ot beleadnának az együttlétbe és nem ilyen futószalag szerü szösszenetet produkálnának.Egy szolgáltató akkor jó hogy ha úgy távozol tőlle hogy lábod remeg és teljesen eszedet vesztetted nem is tudod mit történt valójában,visszaakarsz menni minden áron legközelebb is.Nem ez lenne a normális szolgáltatás? Sajnos erre igazán 1 lány sem képes a Debreceni mezőnyben,sőt még szerintem országban sem igazán akad ilyen.Az embernek nem csoda ha elmegy a kedve az egésztől..
Szia! Nem tudom, mi találkoztunk e már, de bízom benne, hogy nem veszed rossz néven, hogy válaszolok Neked.
Amit én tapasztalok, az az, hogy a hónapokkal ezelőtti feltételeimet sokallja sok kedves (vagyis sokszor cseppet sem kedves) vállalkozó kedvű megkereső. Állításuk szerint feléért is talál mást, amit azért nem tudok elhinni. Maximum valami eldugott út szélén,vagy olyat, aki csak ígér, vagy akinek siet az órája, és a 30perc valójában 10, az óra pedig épphogy több 30 percnél. Egyébként Teljesen normál *rlistám van, pár hete senki sem találta túlzónak, pláne, mert, aki ismer már, az tudja, hogy korrekt vagyok, és tényleg elsődleges szempont számomra, hogy a vendégemet elegedetten engedjek el.
Én úgy gondolom, hogy az elmúlt időszak teljesen kifordított embereket magukból, legyen az vendég, vagy szolgáltató. Remélem hamar visszaáll a régen megszokott rend, mert mindenkinek az válna előnyére.
Kedves Lora! AA tisztelet a kivételnek, mondatomat többek között rád is értettem. Megvoltam elégedve a szolgáltatásoddal, és igenis nőként néztem rád. További kellemes napot kívánok!
Maja 33
Nemrégiben sikerült eljutnom hozzá.
A hely teljesen korrekt. Talán a parkolás lehet kicsit trükkös és szokatlan, de egyáltalán nem megoldhatatlan feladat.
A hely egy teljesen korrekt tiszta új/ újszerű építmény.
Egy nagyon csinos kedves, bár véleményem szerint nem 33as hölgy nyitott ajtót. Ez utóbbi annyira nem gáz, sőt engem nem zavart.
Amit kapsz az egy nem túl erős, de kellemes hátmasszázs, választható "kenőanyaggal" :D
Majd mikor megfordulsz egy jókis test csiszi csuszi. Aztán rátért a lentebbi részre.
Egész jól bírtam majd hatalmasat lőttem!
Korábban írták hogy feszült volt a hangulat. Hát néha én is éreztem picit, de csak néha. Jól beszélgettünk szerintem, bár nyilván egy második alkalommal majd jobban tudok nyilatkozni. Véleményem szerint észrevehetö lesz az oldottság.
Szia!
Érdekelne hogy pontosan mik a tapasztalatok Nadine illetve Yvette fronton. A képek tényleg kiemelkedőek, de ez ugye nem garancia, már volt ilyen korábban...
Üdv!
Sziasztok! Kedves Hölgyek! Ne vegyétek sértésnek, nem áll módomban senkit sem megbélyegezni, megbántani, de szeretném megkérdezni,hogy az utobbi időben szinte dupla áremeléssel dolgoztok. Elárulnátok,hogy mi az oka a csillagászati összegek kérésének? Felháborítónak, pofátlan dolognak tartom ,hogy a minőségi szolgáltatás hiánya révén is ilyen magas árral dolgoztok!!!! Tisztelet a kivételnek! Kedves férfitársaim, lassan el kell gondolkodnunk azon,hogy inkább egy komoly barátnőre/asszonykára ruházzunk be,mint tartani a komolytalan ..... További kellemes estét kívánok!
Koszi🙋🏽♀️
Zafira 21 De cuki arca van...,
Pédé · Tag · Végül is sikerült a félreértéseket tisztázni privát levelezés során...
Erősen ajánlott.
A képek teljes mértékben fedik a valóságot.. Élőben látni valami elképesztő.
Jó fej, és az ágyban is jó fej. Talán ez is okozta a vesztem... olyan szempontból, hogy a látvány és a technikája együtt... Szóval, nem bírtam túl sokáig :)
Már csak holnap lesz a városban. Szóval, aki meglátogatná, ne habozzon, mert lemarad. Kár lenne érte...
helló mindenki ma egy nagyon,nagyon jó sőt remek élmnényben volt részem Anita Bellini kisasszony közreműködésével.Ez a lány egy csoda igazi csoda hihetetlenül odaadóés kedves.Először voltam nála,de hihetetlen hamar egymásra hangolódtunk,az alakját egy táncos is megirigyelheti és a kedvessége teljesen levett a lábamról .Legszívesebben megtartanám magamnak és szeretgetném egész nap mert amikor mosolyog még a nap is szebben süt.
Sziasztok. Melláni újra hirdet. Kb 2 hónapja voltam nála, Nyíregyháza mellet fogadott autóba. Itt megfogadtam soha többet kocsiba. Nem valami csinos, nem valami higénikus, így én hagytam vagyis így nem sikerült, *** moderálva ***. Én hanyagolnám szép napot
Szia, igen magyar. Szép, jó test, brutál cici. Nem mellesleg értelmes és normális, illatos.Hozzáállásban van egy új Patink. Már aki járt hozzá✌️