Attól függ hogy milyen típusú lány tetszik és mik az elvárásaid.
Attól függ hogy milyen típusú lány tetszik és mik az elvárásaid.
Udv
Visszaolvastam a kommenteket
Felnott emberek ne problemazzanak már pár ezer forinton :D
Ebben az irányzatban, az oldalrol első összejövetelhez kit ajánlanátok?
Debrecen
23éves vagyok
Udv
Becsatlakozok közetek mint friss tag
Beleolvastam itt a beszéletésekbe, most komolyan felnőtt emberek pár ezer ft-on akadnak ki?
Megtetszik egy lány olymindegy h *** modrálva ***
Nelegyünk már ennyire sóherek
Debrecenben tartózkodom, nemsokára belendülök majd de még csak szégyenérzet miatt sem alkudoznék
spongyabob · Újonc ·
Nem megy a bót?😁
Kiara 38-nál volt valaki? Mik a tapasztalatok ha szabad kérdeznem
spongyabob · Újonc · Üdv Urak! Volt itt egy hölgy aki masszázst hírdetett.Tanara majd Bella néven! Mi lett vele, tud róla valaki valamit? Őt hiányolom.
Én szerettem hozzá járni!
slimjohn · Újonc ·
Ez egy tény-megállapítás, azonban jó lenne tudni, hogy ehhez a tényhez az Örömóda hangjai, esetleg fanfárok futamai kívánkoznak aláfestő zeneként, vagy a Beatrice hajdani slágere illik hozzá inkább, szövegben? * Aki nem járatos Nyíregyházán, annak így nem sokat mond ez az információ.
*
(Azok a boldog szép napok ég veled
Te nem tudod milyen jó nélküled
Azok a boldog szép napok ég veled
Te nem tudod milyen jó nélküled)
gbed350 · Tag · Én lecsúsztam róla. De bizti szokan voltak Klaudiánál..persze egyik don hjuan se ír semmit. Ma hívtam egy csajt de nem vette fel.Szöszi volt most nem tudom mi a neve de jooo lett volna...Jah Viktória 26. Ő volt már csak más néven.
Lehetetlen felhívni. Legalábbis én nem ismerek olyat, aki tudott volna beszélni vele.
Dorina 21-nél járt valaki?
Egyre több a Transznemű hirdető, immáron itt, Pécsett is.
Ekkora igény volna rá?
Mi a véleményetek?
Kim és Petra együtt dolgoznak egy szobában. Kicsit kényelmetlen a helyzet. Az egésznek nagyon üzleties, csak a *** moderálva *** feelingje van. Gyere gyorsan, menjél gyorsan, *** moderálva *** szépen! Én nem ajánlom, csak ha valaki nagyon gyorsan üríteni akar. Ezt nem nevezném szolgáltatásnak...
Kedves Szerencsközelit
Mért furcsa?
Csak le írtam a véleményemet és a tapasztalatomat.
Ez a vélemény csak nekem furcsa kicsit?
Üdv.Sehike elérhető még?Dolgozik a jövőhéten?
Egy kedvenc csajszimat idézzem " az olyan k...a tátja a száját mint egy hal" És meg kell mondjam nagyon igaza van! :D
Üdv mindenkinek!
Végre el jutottam az egyik ki szemeltemhez.(Klaudia 24)
Régóta nézegettem a fotóit és egyszerűen képtelen voltam nem el menni hozzá.
Telefonban kellemes csalódás ért hisz olyan kellemes és kulturált volt hogy nem volt kérdés hogy el menjek hozzá kértem is a leghamarabbi idő pontot.
Mikor oda értem és az ajtót ki nyitotta a lélegzetem el ált.
Nem bántam meg hogy el mentem hozzá.
Az illata egyszerűn csodás volt a lakás is tiszta rendezet volt.
minerva · Újonc · Amit még hiányolok a debreceni lányokba az a bőnyálal való franciázás,szerintem erre az egész országban kevesen képesek.Számomra még mindig rejtély hogy aki képes erre honnan termeli azt a sok nyálat.Az embert biztos hogy rábirnák ezzel is venni a többlet fizetésre,én személy szerint nem is sajnálnám az ilyen lányoktól a moneyt.Hissz ebbe azért komoly melót belekell tenni.
Sziasztok! Volt már valaki Evelin (24) nevű hölgynél? Azt hiszem régebben Amira néven volt fent. Akár privát üzenetben is jöhet vélemény a hölgyről. Szép hétvégét mindenkinek.
Szerintem ne te háborodjál már fel légyszives amikor könyörögsz kib*szott 2 ezer kedvezményért ..... azt állítod más lányok adnak neked kedvezményt, mert minden héten jársz hozzájuk, akkor hozzám minek jöttél el? Engem minek zaklatsz? Nem vetted észre pl. Letiltottalak a viberen mert nem vagy képes felfogni hogy semennyivel se vagy különb más vendégnél 1 x voltál nálam és már azt hiszed jár a megkülönböztetés! Az évek óta hozzám járók sem kérnek ilyet , de nem is kapnának. Ez az *r ha valakinek belefér belefér, ha nem akkor menjen máshova. Hozzá teszem, nem dolgozom extra *rban :) Többek között ezt is leirtam neked de te utánna 2-3 üzenettel és 5-6 hívással bombáztál!! Nem foglak fogadni! Filléreskedő :D