Köszi a válaszod. Meglátogatom és teszek egy próbát.
Köszi a válaszod. Meglátogatom és teszek egy próbát.
Köszönöm!
Egyszer voltam nála, rögtön meztelenül fogadott az ajtóban. Az aktussal nem volt gond. Egyedüli negatívum az volt, hogy még lett volna hátra az időnkből, de neki sietnie kellett a buszra...
Sziasztok.Ircsi nevű hirdetőről van valakinek tapasztalata?Köszönöm
Kedves Makktársak! Érdemes lenne kérdéskor, vagy véleményezéskor az adott lány nevéhez a várost is odaírni, mert enélkül teljes káosz az egész...Üdv. R.
Sziasztok. Vivi-t szeretném majd jövő héten meglátogatni. Tudtok róla írni valamit, érdemes meglátogatni?
staffi · Őstag · Zara feeling.... az joooo..... főleg amikor utoljára itt volt a Zara na akkor az már nem volt gyenge műsor.... vissza jöhetne néha pár napra a Zara is.. meg más is.... 😊 Ez az Estellás info jol jött, nagy segitség a döntésbe.... köszi :)
Üdv makktarsak.kis info helgarol. Telefonos egyeztetes utan volt szerencsem meglatogatni helgat. De miert is nem csodalkozom a langlovagokkal szembeni csapaton? Felmentem es helga helyett egy kis alacsony tetovalt plusz kilokkal megaldott holgyecske nyitott ajtot. Kerdeztem helga hol van? Ő meg eroskodott hogy ő helga :)) ez mar nem az elso eset volt ezzel a csapattal. Erosen kerulendok!!!!!
yamann2000 · Újonc · Már Melissa név változtatással úgy hogy kérdésedre választ tudod 👺
Tegnap hívtam párszor. Telefonja nem volt bekapcsolva.😕
Félve kérdem meg, mer úgyis törlik..., de valakinek van mesélnivalója? Konkrétan Züleyah érdekelne
Hali! Tudnátok olyan lányt aki szereti a popószexet és normális is! Privátban is jöhet!
Kerike · Újonc · Sziasztok! Ma voltam Mendy 31 nél,nagyon ajánlott karegória!
Udv,
az eppen pecsen hirdeto Lara 22nel volt mar valaki?
nagyon szep csaj!
Lara 22nel volt mar valaki?
Triniti-ről nem tud valaki?Lesz még?
Natasa 25-nél járt már valaki?
Rendel most szolgáltató az Újkertbe.
Lara (20)
Most Hajdúszoboszlón hirdeti magát, de járt Debrecenben is, ekkor látogattam meg.
A telefonban kedves, gyakorlatias, a parkolás könnyű, a lakás első osztályú, jó francia ágy, tiszta fehér törölköző.
Nem képgaranciás ugyan a hirdetése, de ő van a képeken, sőt! Én még ilyen szép testű, szép bőrű lányt nem láttam, nem érintettem (persze az én ízlésem szerint: sportos, vékony de nem sovány). (A jobb kezén régi sérülés nyoma, de nem zavaró) Az a popsi tényleg olyan. A lány élőben is kedves, aranyos.
A mostani átlagnak megfelelő rózsaszálak előre adandók.
Nem akarok nagyon a részletekben elmerülni, nagyon csinos. Azt nem szereti ha lent simogatják - sajnos - a ciciket lehet kényeztetni. A franciska kellemes és irányítható - bár voltak jobbak, de ez csak egy kis részletkérdés. Együttlétnél odatette magát, hátulról még nem láttam szebbet életemben. Azt hiszem, visszamennék.
Talán egy csipetnyi még kellene Helga hozzáállásából. De nem - Helga szerintem jelenleg az abszolút kategóriában verhetetlen.
Köszi Lara! 🌞