Egyértelmüen Helga a legjobb még mindig mostanság debrecenbe,ha visszaolvasgatsz 10 pontokat adtak rá..
minerva · Újonc · Egyértelmüen Helga a legjobb még mindig mostanság debrecenbe,ha visszaolvasgatsz 10 pontokat adtak rá..
Sziasztok. Pamella 25-ről valakinek van esetleg bármilyen tapasztalata jöhet privátba is. Előre is köszönöm. Pacsi mindenkinek
Voltam a csajnál rossznak nem mondható..a teste nagyon jó szerintem..arcra annyira nem vonzó..A franciája felejthető látszik hogy nem szivesen csinálja.Ha csak d...ni mennél arra tökéletes és nem kér sokat..
Lizi 22 is ennyire gáz? Még jo hogy nem latogattam meg. Pedig a heten volt tervbe. Akkor nezegetek tovabb.kosz az infot.
Na,akkor a jelek szerint csak én hagyom ki Staffi :)
staffi · Őstag · Még jo ,hogy boncolgattam ezt az Elisaa témát,már egy másik ismerősöm is volt hozzá,lassan mindenki meglátogatja,de én még nem jutottam be hozzá.....😉🙃
Köszönöm szépen várlak vissza! 😍☺️
Jani2 · Újonc ·
Üdvözlezem!
A mai Elisaaa kérdésnek úgy döntöttem magam járok utána, és milyen jól tettem!
Telefonon korrekt tájékoztató, az árak a helyszínen sem változnak, város széli csendes panel jó parkolási lehetőséggel.
Megérkezéskor a képeken látható hölgy fogad teljes valójában, Eszméletlen szép teste van (véleményem szerint de ízlések és pofonok). Nem tudtam eldönteni hogy mi tetszik rajta a legjobban de talán holtversenyben az arca és a feneke a befutó. Egy órás masszázsra mentem hozzá ami nem volt túlzottan nagy szám de rendkívül kellemesen csinálta és kommunikatív hozzáállásával egy pillanatra sem hagyta hogy unatkozzak, végig szóval tartott.
Az 1 órát kitöltve beszéltünk mindenféléről, végén gumis francia után kézi levezetés finish-el lett végem.
Ha valaki egy kedves, széparcú lány társaságát keresi én bátran ajánlom.
Dóra azt mondta, Gaby pihen.
staffi · Őstag · Hívd fel a Dórát a barátnőjét ,biztos tudja.mikor lesz újra elérhető a Gaby :)
Elisaaa az én figyelmem is felkeltette :) utána is járok a dolgoknak :) Ha szabad? :)
Nem írok magamnak nincs rá időm mert folyamatosan csörög a telefon és jönnek! De igazából azt hiszel amit akarsz és szeretnél hinni! Nekem nincs szükségem véleményre eddig is kedves emberek jöttek hozzam és járnak vissza! Nekem ez nem ad pluszt nekem a vélemények nélkül is jó vendég köröm van! De azért köszi a leépítő kampányod! Hidd el azok akik jönni szeretnének nem egy olyan ember véleményére fognak adni aki még egyszer sem volt nálam! Majd akkor alkoss rólam véleményt ha már voltál nálam nem szép dolog így ítélkezni! És meg egyszer elmondom nincs kamu profilom nem érek rá magamnak írni! 😊
Én az ilyen és ehhez hasonló tapasztalatok miatt kerülöm a 30 alatti lányokat. 10-ből 9-szer csalódok bennük. Van egy-két gyöngyszem, de vaktában már nem megyek egyhez sem, csak ha jó véleményt olvastam róluk.
Lizi 22 ről pár gondolat
Nagyon sokat gondolkoztam, hogy hogyan írjam le, hogy ne legyen bántó... Két és fél hete voltam nála, hagytam időt emészteni.
A hölgy gyönyörű, veszettül izgató a teste, ahogy néz.
De minden más kritikán aluli. A törölköző zsebkendőnnyi, amin hatalmas lyuk tátong. Másik két hölggyel van egy lakásban. Tudom, hiszen mindkettővel találkoztam.
Egy órára fizettem be, de csak egy aktus fért bele, mert közben kirohangált a barátnőkhöz, telefonálgatott, össze vissza fecsegett. Majd 47 perc után jelezte, hogy letelt az idő. Aktus közben egy hangtalan darab fa.
Nagyon nagyot csalódtam.
Lehetne jó szolgáltató, de sok fejlődés árán.
Üdvözletem!
Visszahúzok Belgiumba....
Volta valaki Katka 24 nél? Ha igen írna pár sort?
Sziasztok
Any39-nél járt valaki mostanság? Mik a tapasztalatok?
staffi · Őstag · Én soha nem beszélek össze senkivel. :) Amugy meg hivtam Elissát ,de csak leghamarabb éjféltől fogadott volna,mivel mondta, hogy van két visszajárosa éjfélig,amit természetesen megértettem,de ami késik nem mullik....🙃😉☺
Mondjuk Helga erősen szét van varrva. Az hogy ez a képeken nem látszik nem tudom miért lép meg. Egyrészt vannak lányok, akik nem szeretnék ha ez alapján felismernék őket és van aki kiretusálja őket, masrészt hiszed vagy sem a tetovált emberek nem tetovalassal születnek így bizony elofordul, hogy a képeken amiket látsz meg nincs közben meg már rakerult :) most majd tuti én is megkapom, hogy madame vagyok, de akkor ez van.
Köszönöm próbálom mindig mindenben a legjobbat nyújtani amikor jöttök hozzám és azt a fél vagy 1 órát kellemesen töltsétek el velem. 🙂
Köszönöm szépen! 😊😊