Sziasztok, járt valaki a bambusz masszázs szalonban? Vannak tapasztalatok?
Sziasztok, járt valaki a bambusz masszázs szalonban? Vannak tapasztalatok?
Helló! Mindenkinek!
Bianka (a 4332-es végű tel.) Aranyos kommunikatív kis bevállalós csajszika, nincs nyafogás, keményen odateszi magát....
Sinclair · Tag ·
Elnezest , ebben az esetben mindenkeppen ajanlanam Ts Mira 18 at
Sinclair · Tag · Ajanlat
Nelly 32 ről tud valaki mondani valamit ( apróhirdetésbe 26 év)nagyon csinos!?
Hali. Nyíregyházán melyik utcában és milyen órákban lehet találni lányokat? Kíváncsiságból megnêzném a felhozatalt :)
Szia.Szandra27.ajánlott nagyon a részemröl.
Réka 18 Nagykállóból van e valami infó róla?
staffi · Őstag · Látom csak baszta az orrod ,hogy megyek hozzá nem hagyott a buzgóság ugy látom,hogy megelőzz engem és meglátogasd..😉😄 Mindent leírtál amit én is leírtam volna a hölgyről! Kicsi kiegészitést: élőbe a csaj nagyon szép, nagyon komoly erotikus kisugárzással ,hangja megnyerő,értelmes lány! Max 25 évesnek néztem! 10/10 Mindenben! Ha vissza jön ráprobálok újra, mert kiváncsi leszek még pár dologra .... (ui: Franciánál amit müvelt amikor térdeltem.az ágyon) áhhh.... nem gyenge a csajszi......:)
Mi köze a kérdésemnek, hogy mióta vagyok regisztrálva? Nekem ne játszad már az agyad. Kérdeztem, normális választ vártam olyantól aki volt már nála, nem csak osztja itt az eszet.
Lana régen Zsaklin néven hirdetett...akkor 10/10 volt. Évek óta nem voltam nála, de ezek szerint még mindig topformában van.
Estella30: nagy vihar lett körülötte de engem hajtott a kíváncsiság meglátogattam:) és milyen jól tettem:) lakás tiszta rendezett zuhany kőtelező! Mint a képeken is látszik nagyon csinos lány isteni popsival:) együttlétet nem részletezem de annyit mondok nagyon ritka az ennyire jó szolgáltató! Mindent úgy csinál ahogy szeretnéd nem nyafog lehet neki adni rendesen és ennek hangot is ad rendesen:) tudta mit akarok nem kellett leirást adni neki:) Nem tudnék rá rosszat mondani:) már a franciára is jól reagált:) árakról annyit hogy a minőségi együttlétet meg kell fizetni és nincs a plafonon az itteni szolgáltatók is kérnek ennyit ha extrákat kérsz ami kb alap:) úgyhogy köszönöm az együttlétet:) aki szereti a bevállalós lányokat ajánlom:)
Sziasztok . Fonyódon keresem partnerem. Crystal
Az apróban hirdető Rékánál vajon keletkezett már férfi partner Nagykálóban? Imádom az írástudatlan hirdetőket!
Az itteni hirdetők közül kit tudnátok ajánlani szűz srácnak akár? Válaszokat előre is köszi :)
Hát persze.:)))
staffi · Őstag · Attol még lehet jo a Liza... :)
Liza 25.
Már nyúltam a telefonhoz hogy hívom,de az a bemutatkozó szöveg.......
Már túl sokan használják.:)))
Én kihagynám... elég gyakran változtatja a nevét. Egy időben pedig nagyon feltűnően meg volt photoshoppal formálva a teste 😅
Sziasztok, tócós környékéről kit érdemes meglátogatni? Privátban várom válaszokat, köszi.