Kedves hím társam, tökéletesen fogalmaztál helyettem is. Pedig az a nő kiemelkedően szép és mindent jól csinál.
Kedves hím társam, tökéletesen fogalmaztál helyettem is. Pedig az a nő kiemelkedően szép és mindent jól csinál.
Úgy látom már elkéstem, mert elment Nyíregyházára. Amúgy egy jóseggű csinos kis hölgy akire mennék mint a tehervonat, de azt a nyafkázást amit előadott nem tűröm el senkinek. Mivel alacsony kicsi teremtés, ezért rövid a hüvely is, szóval én nem vagyok nagy faszú, de még így sem engedett egy normális finom aktust sem. Szó szerint fogta a farkam és csak a makkom hatolt bele a gyönyörű punciba. Az ember ilyenkor azt várná, hogy legalább az egyéb szolgáltatásokban legyen engedékeny, de abban is csak elutasító volt. Szóval, ha van kidobnivaló húsz rongy akkor had menjen, mert az izgalom amikor levetkőzteted, bizonyosan kitör rajtad, de aztán a veríték is ki fog törni rajtad mert nem dughatod meg kedvedre. Szóval egy rossz szolgáltató.
Alacsony keményseggű aranyos teremtés. Popót és a kölcsönös franciát megélheted vele rendkívüli finom módon. Csókot nem sikerült kicsikarni belőle, de ettől még szép élményt kaptam tőle. A lakás príma az intelligencia átlagos, a megjelenés nem kihívó, de azért előnyös. Kétszer voltam nála, mert azért a popsi szex hirdetés elég ritkán bizonyul igaznak, nála pedig ez a fő szempont.
Viszont Berny (22), talán 22 nem emlékszem pontosan, na őt képről nem ismertem fel! Jók a képei, de nem tudom mikoriak. 🤷♀️
Hozzáállás rendben volt, a technika hát olyan, amilyen, *** moderálva ***! Nem azzal találkoztam akire számítottam.. 🙁
Ezért félek kísérletezni, de az itteni beszámolók tömkelegétől sem leszek okosabb...
Uraim, ne legyünk irigyek! Osszuk meg a tapasztalatainkat.
Azt hiszem 2 vagy max 3 évesek a képek, de azért az hogy kihívásokkal küzd, az erős túlzás.
Viszont a hozzáállása még mindig ugyanolyan! :)
Aki szeretne bejutni, figyelje a hirdetést mert azért egyszer egyszer el lehet csípni.
Szöszi 44
Sziasztok. Egy jó franciát szeretnék az állomás vagy a Korzó / Sétáló utca környékén. Tudnátok ajánlani valakit? Előre is köszi.
Tatjana művésznőnél járt már valaki?Vélemény?
Sziasztok! Vivien 21 Szombathaly
- este kihívtam. Egy autós franciára.
Hamar felvette,és mondta is az utca címet. Házazám.nélkül 😀 " majd hívjam.ha az utcában vagyok"
Ennek mi értelne,azt nemtudom,de jmár itt megvolt a bonyodalom.kezdete.
Odaértem .3 perc múlva jött is.
Félre álltam,és jobban megnézve kicsit más volt mint a képeken... tlevette a felsőt.ekkir láttam,hogy telhesen más!!!
Aztán közölte,hogy *** moderálva *** plusz a natúr francia.
Pénzt azonnal.kéri
Oké. 15 másodperc múlva húzza rá a gumit .
Megkérdeztem miért.
Azt válaszolta,neki ez a munjája.nyugodjak meg,folytatja ,meghát már franciázott.fáj az uj tetoválása ...ő nem.ide valósi stb
- rákérdeztem,hogy nem.e más jött mint akit hívtam. Természetesen letagadta. Mondtam neki,hogy ilyen dolgokkal nem.lesznek jó véleménnyel róla.
-" nem érdekel,nem akarok visszajárós vendégeket"
Nem.is kellett befejezze amiért hívtam.
Hazavittem.kért egy cigit és elköszönt.
Nina 20.Bellvarosi hazban fogad.Elfogadhato korulmenyek, bar a torolkozo nem tul bizalomgerjeszto. Lany nagyon jo alaku, az arca nem fogott meg. Franciatudasa kivalo, szex hatulrol, hason fekve jo, szembol nem szereti...Beszelgetni is lehet vele. Osszessegeben Jo volt.
Virág 23 hoz senki ne menjen a kepeken nem ő van, *** moderálva ***
Sziasztok Drágáim! Mától új helyen várlak Titeket szeretettel. Ingyenes parkolás, nem túl forgalmas utca, könnyű bejutás! Változatlan odaadással fogadlak Benneteket! :)
jó ideje már csak hozzá járok, nekem jelenleg még inkább bejön mint régebben :)
Engem érdekelne Mira 26. Mit lehet róla tudni? Megbízható? Mesélj kérlek.
Hali.
Candy Sweet 31 (ófehértó) valakinek tapasztalata a hölgyről? Köszi
🤣🤣🤣
Összekeversz valakivel.
Nem baj....
Azért is menni fogok, és bebizonyítom, hogy nem az vagyok akire gondolsz :P
További szép napot!
Voltam Lanánál 7 éve is, most nemrég is. Manapság kihívásokkal küzd, pocak, comb stb nem olyan, mint a képeken, amelyek a 6-7 évvel ezelőtti állapotokat tükrözik.
Gabo30 · Kvázi-tag ·
A jövök megyek utcából balra a második ajtó 🤣🤣🤣🤣
Sziasztok. Az apróhirdetéseknél lévő Alina illetve Katáról valaki tud valamit? Volt náluk valaki?
Jártam, nem most volt. Felejthető hely, semmi extra, jereváni lakás 40-es pipikkel.
Masszázs szolgáltatók közül Rebekát ajánlanám aki most Nuru Masszázs néven fut ha jól tudom.
Sajnos ritkán elérhető de amit nyújt az nem a szokásos statikus huzogatás mint sok helyen. Igazi élmény a kiscsaj az egyetlen baj hogy nem vállal többet mint masszázsde abba oda teszi magát!