Kimaradtál a néhány nappal ezelőtti összeröffenésből :D
Törölve lett néhány hozzaszólás egyéb okok miatt, és összekeveredhettek a dolgok... Ugye így volt kedves ADMIN?!
Kimaradtál a néhány nappal ezelőtti összeröffenésből :D
Törölve lett néhány hozzaszólás egyéb okok miatt, és összekeveredhettek a dolgok... Ugye így volt kedves ADMIN?!
Sziasztok !!
Tudtok nekem ajánlani korrekt szolgáltatót a belváros közelében (Széchenyi tér közelében)???
Holnap estére ...
Vendég leszek gyönyörű városotokban így nem ismerem a helyi szölgáltatókat.
Előre is köszi !
staffi · Őstag · Van egy hölgy akit már kinéztem magamnak ,hogy meglátogatom ,beszéltem is vele telefonon csak hol hirdet ,hol nem.... de egyszer csak elkapom.... :)
staffi · Őstag · Tegnap voltam repetázni az Estella 30 hölgynél! Ugyannott van abba a lakásba ahol először jártam! Együttlét kifogástalan volt számomra , megjegyzem a végén kaptam egy olyan mélytorkos franciát amit rég nem éltem át hirdetőnél, a vége a happy finis meg egyenesen a nagyon komoly kategoriába tartozott. Ez a személyes tapasztalatom. :)
staffi · Őstag · Zsófi Masszázs szerintem az egyik legszebb NŐ a hirdetők között, és a szolgáltatása is nagyon jo. Ez az én saját véleményem... :)
Bubus01 · Újonc · Natasa
Sziasztok! Nikolettáról van valakinek valami tapasztalata?
Figyelj ízlés dolga de, hogy dagi az azért kicsit erős... ha ennyi nincs egy nőn az már csontkollekció... 2016-ban ismertem meg azóta szerintem csak előnyére változott a külseje.
Szirgyu · Újonc · Kifejtenéd egy kicsit bővebben?? Én is régóta szemezek a hölggyel. Előre is köszönöm
Köszönöm a pontosítást. Tévedtem, 5 és fél éves képekkel hirdet, hiszen azóta dagi lett.
Köszönöm!
Rendben koszi szepen. Gondolom nem valtozott :)
Ezt cáfolom.
Ugyanis Zsaklinként még az eredeti cicik voltak, 2013 augusztusában csináltatta nagyobbra, miután újra hirdetni kezdett Győrben 2014 közepén, akkor váltott Lana művésznévre.
Zsaklinként így nem lehetett itt a szilikon cicikkel. Amúgy az eredeti is szuper volt, csak úgy mondom. :)
minerva · Újonc ·
Mira 26-ról nem hallotam jókat.
Sziasztok!
3 hölgyön gondolkozok nagyon, de csak egy lesz a befutó...
Triniti 43, Elisaaa 21, és Zsófi masszázs.
Megköszönném ha tudnátok infót róluk szolgáltatni!😊🍻
Ha jól tudom Szöszi és Rami már nem a Korzónál vannak, sajnos az új helyet nem tudom, de engem is érdekelne akár privátba is.
A személyes tapasztalatomat írtam le, nem a véleményemet. 7 éves fotókkal hirdet Lana, még abból az időből, amikor Zsaklin volt a neve.
Koszi az infot. Egy orat voltal vele? Lehetett nala ketszer menni egy oraban?
Heni 19 valakinek valami infó??? *** moderálva *** Szóval akinek van valami infója heni 19 ne tartsa magában 👌👌👌
Azt hiszem nagy a meleg. Vagy a rosszindulat. :)
Túlzás, amiket írsz. De nyilván ez a te véleményed, amire másképp nem tudok reagálni, minthogy nem tudom, mi a fontos : hogy van egy valóban nagyon szép lány,
aki nagyon jó is, rosszat írni róla lehet, de minek ? :) Mert akkor ki kell írni, hibát mindenkiben lehet találni, kiben sokat, kiben kevesebbet.
Ellene keveset lehetne felhozni, még a legnagyobb rosszindulattal is. Hosszú évek óta bizonyítja ezt, szerintem.
Annak idején sokszor le lett írva, kik az örök legendák, ahová ő is méltán tartozik.
Ha pedig tényleg ismernéd, tudnád, rendesen teszi a dolgát, nem foglalkozik másokkal, ez is ritka itt.
Én tisztelem, becsülöm. Ha lehet nagy szavakat mondani olyan lányra, aki ezzel foglalkozik, akkor ő ritka kincs. Valóban "felejthetetlen". :)
Ez nem túlzás, még ha annak is tűnik. De aki ismeri ( aki valóban ismeri ), az tudja, hogy ez a valóság.
Annyit még hozzáfűznék, kár őt a fórumban emlegetni. Jól elvan a törzsvendégeivel, nem hinném, hogy örülne annak, hogy itt "téma" lett. :)
Mert nincs erre szüksége.