Kár érte. Kiváló ügynök volt.
Fortwolf · Újonc · Kár érte. Kiváló ügynök volt.
Grétike 21 érdekelne, ha van vkinek infója
Kiara 22 bátran menj ha szereted a magas, vékony lányokat! Magasabb mint gondoltam...
Ha megbízható akkor igen :)
Alexan · Újonc · Sziasztok.Lenus 30 nál voltam debrecenben,múlt hét pénteken.Első hívásra nem reagált,de visszacsörgetett.Elmondott minden infót ami fontos lehetett.Hát a rózsák száma itt is emelkedtek ,a múlt évi találkánk óta.Így csak fél órára mentem,de ha úgy alakult volna és nem sietek máshova,akkor rászánom magam az 1 órára.Lakás,panel.nagy kényelmes franciaágy,fürdő kicsi de a célnak megfelelő.Ajtóban kedvesen fogadott,szexi bodyban.Hálóban megbeszéltük mire lenne igényem.Én beértem az alapokkal nf,kf és aktus.Elmentem lefürödni,majd kifelé már ott várt meztelenűl.Hát nem semmi teste van.Cici nagyon szép,teste is nekem bejön.Jó kis faros menyecske.Szuper volt a franciája.Kf-nél ellazul ő is.Aktus missziben és kutyában nagyon szuper volt.Csak a hideg kézre és a nyakcsókra érzékenyen reagál.:) Szóval csak ajánlani tudom.Aki már volt nála,az tudja milyen.Aki még nem volt,az mihamarabb tegyen latogatást nála.Igaz szüneteket tart a város látogatás után.De ő rá érdemes várni.Üdv.
Sziasztok fiatalabb kategoriában jelenleg van megbízható személy ?
Tiffany 21-ről infó, tapasztalat?
Köszi!
Dóra 23 mindenképp ajánlott! Kedves, nagyon ügyes és külsőre is hibátlan!
Fórum
Veled nem is beszélgettünk, csak rólad.
Elhidszed?! 🤣🤣🤣
Szia Bálint28!
Egy időbe Pesten tűntek fel nagyon hasonlító fotók, de ez végül nem nyert megerősitést. Lehet végleg abba hagyta vagy külföldön van.
Szia Boby10!
Szerintem: Rami, Erika, Szöszi, Anna
Sziasztok Maya Pamela Bella egy és e ugyanaz. Nem rég meglátogattam, parkolás egy irányú utca kissé nehézkes, kecó rendben, a hölgy mint a képeken összkép nem rossz, félóra tucatrózsa, francia nem rossz de volt jobb, bf nincs legalábbis nálam nem volt, kf nincs.összesegeben nem volt rossz de semmi olyan se hogy visszatérjek, tipikus fizes lőj,minél hamarabb és távoz jelenség.
Sziasztok! :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akik ismerték és jártak is hozzá a Víz utcán rendelő Zsuzsa 38-hoz... Valaki tud róla valamit? Végleg abbahagyta?
Engem is érdekelne. Elég bőséges a repertoárja :)
Akkor a kedvelések száma,nem a szolgáltatás minőségére utal,hanem a szép fotókra. Pedig én fordítva gondolnám,és akkor lenne értelme.
felejtsd el teloban van minden mire odaérsz ö ilyet nem mondott nemis értem ki jár még oda plusz higiéniailag is hagy kivetnivalot maga után .....
nem sokáig birta :Dd
Sziasztok! Kira 25 valaki valamit! Próbáltátok már? Válaszotokat előre is köszönöm!
Helló. Dia 35 valaki volt már nála? Nem sok kedvelést kapott még,de az nem azt jelenti, hogy nem jó. Lehet csak nem olyan No.1 nő. Ha valaki tud valami hasznosat róla kérem , jelezze! Köszi