Jó estét! Pécsrôl megyek hozzátok.Melyik hölgyet látogassam meg inkább? Andi36 vagy Tiffany 34? Köszi a válaszokat!
Jó estét! Pécsrôl megyek hozzátok.Melyik hölgyet látogassam meg inkább? Andi36 vagy Tiffany 34? Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Látom többen kértétek,hogy aki volt Bianka 29-nél az írjon! Anno én így értékeltem a hölgyet!
Ő van a képen!
Telefon, majd egy órán belül nála voltam!
A lakás panel 10 emeletes! Célnak megfelelő!
Hááát, egy kicsit elhízott molett! Kedvence a szája jól felszopott és a zacsikat is kényeztette!
Fél órát voltam nála,ügyesen felszopott, majd missiben megdugtam, majd kutyában k*rtam tovább a pináját,! Majd a popója következett , egész jól tágul neki, könnyen bemegy az ember farka kapta keményen de jól bírta, a hangjából ítélve élvezte is, mielőtt elmentem volna ki farkam, le a gumi és a száját keféltem mély torkosra, majd a szájában durrantam el!! Igyekezet, kedves volt!
Igyekvő volt de nekem túl molett hölgy!
Lassan egy fél éve voltam nála! Aki szereti a molett, igyekvő nőket annak ajánlom!
Kedves Kollégák!
Első sorban azokhoz a társakhoz fordulok, kik jártasabbak a vendégeskedésbe, de ha bárki bármit tud, ne tartsa magában.
Olyan lányt, hölgyet, nőt, milfet keresek akit oda teszi magát, nem nyafog és élvezi is amit csinál.
Sajnos nagyon, nagyon kevés van belőle és próbálom az ebbe a városba vetett hitem újra beizzítani.
Előre is köszönöm nektek, további szép napot!
Attól függ mire számítasz. Ha arra mint én, hogy kihúzhatod a fekete lányokat a szex bakancslistádról, akkor csalódni fogsz. A leányzó gyönyörű, alakra pont az esetem, beszédes, imádnivaló, de a képek egészen mást sugallnak, mint a valóság. Felső kategóriába céloz, de a műsor nem volt oda való. Nekem mindenesetre a látványért megérte és bár a szivem szakad meg, de nem valószínű, hogy megyek újra.
Igen!Nekem nem jött be!
Jöjjön csak!
Én sem értettem, hogy lehet egyszerre két helyen .
Sziasztok! Mendy(29)-ről vélemény? Járt már nála valaki?
Jo hogy irtal. Pont most akadt meg a szemem rajta!
Jött a városba egy új lány, fiatal, nagy cicikket, sok jó értékeléssel (telszám vége 6094). Már majdnem bedőltem amikor megnéztem az értékeléseit, mindegyik értékelést készítő aznap regisztrált mikor az értékelést készítette és azóta sincs fórum hozzászólása... :) Így a hölgy kimarad.
Én is tervezek menni nagyon régen csak sok negatívot hallottam ezért nem mentem! Pedig képeken nekem is tetszik nagyon! Jó hogy elmentél megnézted lehet valamikor meglátogatom én is végre:)
Nem! De én is kíváncsi lennék valaki véleményére.
Sziasztok. Járt már valaki Bianka 29-nél?
sziasztok várom az urak hivásait sok szeretetell
A mostani kinálat eléf biztató 🙂
Ma sikerült meglátogatnom Zoé 22-t
Két hirdetése is van így mindkettőt linkelem.
Pozitívumok: Belvárosi panel lakásban azonnal fogadott, egyedül volt, fél órára mentem hozzá és amit kértem maradéktalanul teljesítette és odafigyelt arra hogyan szeretném. Zoé egy rendkívül csinos vékony lány (nekem esetem de kinek mi) szóval az összképpel sem volt baj.
Negatívumok: A fél órás időtartam legjobb esetben is csak 20 perc volt de ez ajtón bemeneteltől távozásig. Nem tudom miért de a zuhanyzás lehetősége fel sem merült. Sajnos éreztem rajta hogy le akarja tudni és nem éreztem túlzottan hogy marasztalna. Távozásomkor már lentről telefonált a következő versenyző és valahol félúton találkoztunk is ami nem túl diszkrét dolog.
Összegzés: Pont az a lány fogadott akit a képeken láthattam és maradéktalanul teljesítette a kérésem így abszolút nem bántam meg hogy meglátogattam. Még egy kicsit csiszolna a vendégszeretetén és az időpontok kezelésén és máris sokkal szebb lenne a helyzet. Valószínűleg jövök még hozzá.
Külső: 5/5
Technika: 4/5
Vendégekkel való bánásmód: 2/5
Sikerült elérnem...még is látogattam! A képeken ő van, arcában nem csalódtam, franciája tökéletes közeli, nagyon ajánlott!
Ivon39: őszinte leszek sose voltam idősebb lánynál de most hajtott a kíváncsiság:) nos azt kell mondanom jól tettem! Ivon testalkatát sok kiscsaj megirigyelheti, feszes mindene szép formás popsi nekem tetszett:) hozzáállása pedig nagyon is de nagyon jó:) kedves figyelmes beszédes lány pont ahogy szeretem:) francia tudása valami isteni nagyon tudja csinálni az biztos:) szexben is kifogásolhatatlan:) nem részletezem a dolgokat de tényleg nagyon jó:) bátran merem ajánlani:)
Sziasztok! Lilla 25-ről tud valaki valamit? Aranyjanin rendel állítólag .
Mostantól mostmár nem Bella, és nem Bella 45 vagyok... innentől Bellácskaként találtok :-)