Köszönjük Boglárka! (vagy más néven Kataryna)
Nem kell menned még hozzá, mert folyamatosan ott vagy....
pöcörő · Kvázi-tag · Köszönjük Boglárka! (vagy más néven Kataryna)
Nem kell menned még hozzá, mert folyamatosan ott vagy....
Palika28 · Újonc · Mira 26-nál volt már valaki? Nagyon ott van a toppon csak félek,hogy a szolgáltatás nem. Valaki irhatna rólla. Köszi
A legközelebbihez Ha csalódás hamar vissza érsz.
Sziasztok! Első látogatásra melyik lányhoz érdemes menni?
Sziasztok Xéna 33 vagyok és non-stop elérhető vagyok Nyíregyházán.
Nándi · Őstag · Feleségül kellett volna venned ha ennyire elégedett voltál vele! Hogy legyen öt nyomok egyett én is :D
Sziasztok!
Zia 49 szolgáltatása nagyon ajánlott kategória, és e mellett még kedves és korrekt is
Kitti és Melinda nekem tetszik! Valakinek esetleg élménye van a lanyokról?
Mira 26 aki most nyiregyen van úgy látom erre ismerős! Írna valaki infót róla?
A Vikikeh és Tiffany párosnál volt már valaki?
Érdekelne, hogy a Vikikeh talpán tetkó van vagy más?
A Lotti 24 ugyanolyan jó szolgáltatás nyújt.;-)
Profi volt. Az együttlétben minden benne volt, ami a legtöbb helyen extra, ráadásul érzékien, türelemmel csinálta, ahogy kevesen mások. Én egy helyet se tudok jelenleg, ahol ilyen feltételekkel és hasonló hozzáállással foglalkoznának veled, nem beszélve az igencsak kedvező "csokorról", ami szintén verné a mezőnyt (a mi javunkra). Nem volt extra-rózsa-igény, nem volt nyafogás, volt viszont fullos elégedettség, legalábbis az én tapasztalatom szerint. Nem beszélve arról, hogy mindezeket egy formás MILF-fől kapta az ember. Barátom, ha te egy példát tudsz ilyenre mondani jelenleg, azzal már új infót közölsz, legalábbis nekem. Ez nem reklám (mivel már rég eltűnt sajnos), ill. szerintem nem is elfogultság, mert azért van összehasonlítási alapom évekre visszamenőleg. Akik akkoriban írtak róla, egyébként hasonló véleménnyel voltak, dehát ki emlékszik már a "régi szép időkre"...
Szép napot mindenkinek. Lilla 25-ről érdeklődnék én. Mire hazaérek hétvégén,hátha lesz infó róla. Köszönöm
Ez engem is nagyon érdekelne, akár privátban is! Köszi! (esetleg rózsák száma is)
Netti37-ről valakinek van személyes tapasztalata? Privátban várom a válaszokat
Mira 26 nál senki se volt még? Se egy pozitív értékelés se negatív! Valaki aki volt nála írns?
Nagy veszteség érte a debreceni MT-kat, Helga (19) abbahagyta a munkát. Ebben a korosztályban és a jelenlegi abszolút listában is nekem ő volt a legjobb. Teljes odaadással tudta végezni ezt a nehéz munkát. A képe még fent van, telefonját a kolléganők veszik fel.
Örülnék ha írna nekem privátban, felketesném! 😢
Ja lesd meg, aztán jöhet a beszámoló! 😁
Kerike · Újonc · Sziasztok! Niki 26 ról valakinek infója?
Léci nézd meg és jöhet a beszámoló.