Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. 😉
Valakinek esetleg van közeli vagy múltbéli tapasztalata Milf Sheron-nal, ha igen akkor kérlek ne tartsátok magatokban, privát üzenetben várnám infóitokat.
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. 😉
Valakinek esetleg van közeli vagy múltbéli tapasztalata Milf Sheron-nal, ha igen akkor kérlek ne tartsátok magatokban, privát üzenetben várnám infóitokat.
Tök mindegy. Én már egy jó ideje nem járok Dórához, az újoncok meg rájönnek. Egy-két patront azért megér.
Régebben 1 helyen rendeltek. Anno sokat jártam hozzájuk. Vivienhez sűrűbben. Nekem Ő jött be jobban. Főleg a franciája nyűgözött le. Nem tudom, hogy csinálta de fantasztikus volt. De az egész csajszi a hozzáállása meg miden. Mondom ez 2-3 évvel ezelőtt volt.
orgazmo · Újonc · Kimberly (...6948) ajánlott kategória. Annát még csak tervezem, de kíváncsi lennék hogy valaki látta-e már esetleg? :)
Amandával nem fogsz mellé az biztos,egyjjó milf, alakja 10/10 ahogy a hozzáállása is, nem finnyás, lehet döngetni rendesen! Viviennél még nem voltam...
Ági 22 és Fanni 22 számomra nagy csalódások voltak....
Tőled eddig mindig jó tippeket kaptam :) de úgy látszik ezzel a témával mellé nyúltam itt nyíregyen :D bezzeg a Pesti masszázs lányok :) :)
A sok dicséret hatására a napokban voltam Lilla (36) szolgáltatónál.Fél órás látogatás *** moderálva *** került. A lakás tiszta, de nem túl jól felszerelt panel. A hölgy megfelelt a képeknek, jól nézett ki, de talán kissé barnább bőrű a képen láthatónál. Kedves volt, lehetett beszélgetni vele, de ezt félek leírni kissé gyakorlatlannak, bizonytalannak tűnt. Igaz ez az első látogatásom volt nála. Nem igazán sikerült egymásra hangolódnunk! Talán hiányzott belőle a szexuális kisugárzás, bár ismét megemlítem, hogy jó alakja van! A szerencsétlenkedés miatt kissé hamar elmentem. Szó szerint is! :-) Egy kissé keserű szájízzel távoztam.
Pali60
Sziasztok
Amanda 35 vagy Vivien 29?
Üdv!
Keleti környékén tudtok nekem ajánlani korrekt hölgyet? Jövő héten arra járok, lesz egy kis időm. :-)
Előre is köszi!
Ettől a hüvelykujjas jelzéstől nem lett okosabb senki Miért nem írtok konkrét véleményt?
Ígéretes a képei alapján.
Hoppsz..... 3
De Rékának miért van 2 hírdetése is ?!
Dórával nem volt jó a tapasztalatom, a hölgy gyönyörű de a cicit simizni lehetett csak, egy póz misszionárius engedet, plusz közbe fogta a ezredes tövét végig. Lehet hogy rossz paszba volt, de ha én szó nélkül *** moderálva *** jó lenne egy kis kedveség és együtműködés is ezért.
Én is szemezek a Nikol maszásal,a képek nem rosszak, mondjuk a Barbara se rossz. Egyszer voltam Szandránál huszonéves csajszi úgy atmaszirozott azóta sírom vissza, Lillával volt párba de azóta se látam a hirdetését. Az az óra vele szuper pluszos volt, kedves gyönyörű.minden héten nézem hátha visszatér.
A héten nem terveztem utazást más városba. Meg ez most reggel történt, és hirtelen ötletként született meg :)
Szia. Szerény véleményem szerint,menj ABC sorrendben! :-) :-) vagyis a Barbival kezd. Aztán meg várjuk beszámolódat.
Biztos nézted az oldalt mostanában :)
Nyilván a mennyiséggel nem szokott gond lenni, hanem inkább a szolgáltatás minősége a kérdéses. Ezért is írtam célzottan a kettő hölgyet, mert róluk lehet tudni rendben van a szolgáltatás. Csupán tapasztalatra voltam kíváncsi olyantól, aki megfordult mindkét hölgyben/hölgynél :)
Nyíregyházán jár valaki masszázs lányhoz? sajnos elő jött a hátfájásom és akkor már kellemest a hasznossal elvét követve lenne akit ajánlani tudtok? :) előre is köszönöm