Sziasztok a hét minden napján szeretettel várok minden kedves régi és új vendégemet lakásomon Nyíregyháza Sóstón egy kis lazulásra vagy egy kellemes együtlétre 😘puszi Xéna 33 voltam
Sziasztok a hét minden napján szeretettel várok minden kedves régi és új vendégemet lakásomon Nyíregyháza Sóstón egy kis lazulásra vagy egy kellemes együtlétre 😘puszi Xéna 33 voltam
Mira(26) -ról esetleg bárkinek bővebb infója? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Vagy senki nem merte még meglátogatni?
Esetleg titoktartásit irat alá? :)
Szép lány a fotók alapján, érdekes, hogy senki semmit nem ír róla... Jöhet akár privátban is, köszi előre is!
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Vago · Újonc · Srácok! Ha valakinél voltatok és jó volt, írjatok már ide egy mondatot, hogy xy ajánlott, jó csaj! Köszi!
Az új sorrendem:
1. Dia(26) - Fantasztikus! Most voltam nála először...
2. Réka (31)
3. Roxy (28)
Sziasztok!
Zoé 22-ről valakinek tapasztalat?
Sziasztok!Anna 25 vagy Tinus 29-röl tud valaki mondani valamit?Elöre is köszönöm!Jöhet privátbankár is!
Ezt én is megerősítem. Amanda az egyik legjobb nő a városban. Tapasztalt, dögös milf, a hozzáállása, teljesítménye 5*!
Dehogyisnem. Ha csak ennyi a jelzés, az azt jelenti, hogy a hölgy nem szimpatikus, de nem a vendégeknek, hiszen ők írnának véleményt róla.
Dóra tényleg a legcsinosabb lány Nyiregyen és a szolgáltatás is kiváló!.Nagyon ügyes és lelkes! Egyetlen hiba tényleg az időbeosztás. Kevés időt hagy két vendég közt. Szinte egymásnak adják a kilincset
Ági 22: a telefonban megbeszéltekhez képest a helyszinen drasztikusan emelkednek az árak.Az órát nem ismeri a hölgy ( az egy óra nála 25 perc alatt letelik igyekszik gyorsan túl lenni a dolgon).Pozitiv viszont h tényleg nagyon csinos és arcra is bájos. Igazi kis tinilány :) és ha jó kedvében találod nagyon lelkesen csinálja amit kell.Ha nem számit a pénz,akkor ajánlott.
Ági 22-vel mi volt a baj? így elsőre elég tetszetős a csaj.
Képek nem ma készültek, és aszkorbinsavban sem szenved hiányt az illető. Amúgy viszonylag jó fej, beszélget, nem annyira unott, de nem megyek vissza.
Pali60. Hát mit ne mondjak,sajnos én is így jártam. Egy kicsit másra számítottam én is. A leírtakat megerősíteni tudom ,nekem is egy ablakon kidobott pénz volt. Szia
Sziasztok.
Írok pár tapasztalatot, hátha segít valakinek a választásban.
Kimberly 23
Kinézet ahogy a képeken, kor kb. megfelelő, hozzáállás nagyon jó, lakás megfelel a célnak. Ajánlott kategória.
Szabina 22
C kategóriás. A telefonban megbeszéltek ellenére a helyszínen már feláras volt az NF, még jó, hogy rákérdeztem. Gyorsan távoztam.
Mira 25
Több néven hirdet. Ami közös, hogy vállal popot a legtöbb hirdetésben. Arca himlőhelyes, amit a kilónyi vakolat se tud eltakarni, a teste lóg, kor jóval több. Legutóbb mikor belefutottam szőke volt.
Franciánál fogaz, nem igazán lehet mozgatni. Cél hogy mielőbb lelépj. Nem véletlen, hogy rengeteg hirdetés mögött ő van.
Réka 26
C kat. Ordenáré stílus, ha összefutsz vele menekülj!
Bianka 28
Milf, korra még rá lehet tenni jópár évet, teste elmegy, sokat dobnak a nagy cicik rajta. A kategória kedvelőinek ajánlott.
Anna 25
Képek valósak, kor valós, hozzáállás nagyon jó. Rózsaszál sok, de megéri :) Ajánlott kategória.
Alexan · Újonc · Sziasztok.Lili 24-nel voltam!Már második alkalommal voltam nála.Ő egy aranyos,kedves cukorfalat.Alakja az extrás kategoriaba tartozik.Nagy cici,szép popsi,van rajta fogni való.Hozzáállasa barátnős,közvetlen.Mindent teljesít amit kérsz,persze ami neki is belefér.Maximálisan kielégítő a vele töltött idő.Csak ajánlani tudom aki szereti az érzéki szeretkezést és korrekt hölggyel szeretne lenni.
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és szeretettel várok minden kedves erre járó vendéget aki egy kellemes kikapcsolódásra vagy egy kis lazulásra vágyik. 😘😘
Cintia 22-rol van valakinek tapasztalata? :)
Alexan · Újonc · Nagyon szívesen Lénuska!Én csak leírom amit átélhettem veled.Na persze,nem utolsó sorban a hideg kezeimet melegítem fel,amit te forrósítasz fel. ;)
Hali Kamilla 25 roo info.valakinek ??
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Innen már számomra egyértelmű a dolog. Belly jobb szolgáltató (elvileg), míg Dóri külsőre talán vonzóbb, de a szolgáltatással akadnak kisebb problémák.
Még egyszer köszönöm