Már biztos esett ott is annyi hó, hogy lemehet ellapátolni!
Több értelme lesz! :D
Nándi · Őstag · Már biztos esett ott is annyi hó, hogy lemehet ellapátolni!
Több értelme lesz! :D
Nándi · Őstag · Olvasd vissza amit írtál!! Tuti sajátmagadtól is kapsz egy lefelé mutató hüvelykmatyit!
Fogalmazz érthetőbben, nem olyan nehéz az!
Nyáron feltűntek ezek a lányok egy rövid időre Siófokon, sajnos lemaradtam róluk de akkor az értékelésekben elég jókat írtak, az egyetlen ami kritikát kapott az a hely, valami panzió áthallásos szobákkal, de az ugye ott volt. Azért ilyen fiataloktól nagy gyakorlatot nem kell várni, de szerintem van ami kárpótolja az embert az esetleges tapasztalatlanságért. Ha megint erre jönnének én egyből mennék valamelyikhez
Engem is érdekelne valós beszámoló. Sajnos ez a korosztály 0-24-es munkarendben legtöbbször csalódás. Némelyikükkel már beszéltem telefonon, de nem győztek meg. Gyakori a többszörös hirdetés és a sorozatos névváltoztatások.
Sziasztok. Klára 40rol kellene némi infó ha esetleg lenne valakinek jöhet privátba is. Előre is köszi csumi mindenkinek
Mai nap többször?? Jól bírod :)
Kármen és barátnői ? Valamint a 3 szőke Lilli,Denissza,Izabella van valakinek infoja ?
Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlenül a Ságvárin van esetleg hölgy mostanság?
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és ha van egy félórád vagy egy órád szabad és szeretnéd jól érezni magad vagy egy kicsit el lazulni vagy kikapcsolódni akkor látogass meg nyugodtan nem fogood megbánni. Hívj vagy írj nyugodtan Viberen is. 😘😘 Szeretettel várom régi és új vendégeimet Non-Stop
Erre csak annyit tudok mondani hogy egy lány velem is így kezdte hogy a kocsira kell... nem e tudok adni és akkor több is lehet köztünk mint vendég dolog...
Hátha veszi a lapot és magára ismer,de itt nem társkereső ne üljön fel senki egy hirdetőknek sem itt csak a pénz kell nekik és hó lehúzzák a pasikat
Engem is érdekel.
Hát az a helyzet, hogy szerettem volna tapasztalatot szerezni rólad, amikor Nagykanizsán hirdettél akkor el is mentettem a számodat, de aztán leéptél a környékről :-( meg hát így télen az autós kalandhoz már öreg (?) vagyok (vagy csak szeretem a kényelmet) :-)
Mi volt a probléma vele nekem épp bakancslistás.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóiról Non-Stop elérhető vagyok ha szeretnél kikapcsolódni vagy el lazulni akkor látogass meg, várom régi és új vendégeimet. Hívj vagy írj Viberen a részletekért. 😘
Meg kell fogalmaznod, mit vársz el, milyen adottságai legyenek a hölgynek, mert e nélkül választani helyetted nem lehet.
SZIASZTOK FIÚK... AKCIÓT AJÁNLOK❗❗❗❗❗ HÍVJATOK BIZALOMMAL. EGY AUTÓS KALANDRA.
Sziasztok. Valaki volt már Tina 48?? Infó kéne róla!!
Claudia (43) masszázsról bárkinek egy kis infója esetleg? Telefonban elég szűkszavú, ami nem feltétlenül baj, de egy kis plusz infó jól jönne...
Köszi előre is!
platina40 · Újonc · Köszi szépen!
Szombathelyen voltam vele4 nagyon szép lány, de mint a gép semmi kedvesség és kijelentette csak fél órát maradhatok. Vagy nem voltam szimpi vagy már jöttek utánnam. A szépség nem minden mert kicsit lekezeló a stíluaa