Sziasztok. Kiara 20 és Dana 24 van valakinek infója.?jöhet priviben is. Köszi.
Sziasztok. Kiara 20 és Dana 24 van valakinek infója.?jöhet priviben is. Köszi.
Lolitarol valakinek info?
Tudom ajánlani:) de írtam róla én is:)
Palika28 · Újonc · Hali. Ivon-nál ki volt már? Ajánlatos a hölgy?
Nem teljesen.. Voltam en mar olyan csajhoz aki a kepeken is jol nezett ki es a telefonba is full kedves volt...... de a helyszinen szolgaltatas közbe már mast kaptam vissza mint amit előzöleg gondoltam.... de nem álltalanositok,nem.minden lánynal van igy..... de kevés a megbizható jo szolgaltato...
Gabo30 · Kvázi-tag · Most pedig emlékezzünk a régi jó szolgáltatókra akik már nem dolgoznak. 🙂🙂
Sziasztok érdeklődöm Dana hirdetéséről szemrevaló aki tud irjon.
Szia! Köszi az infót, ha arra járok meglesem Lau 42-t.
R.
cunnilinguist · Újonc · Sziasztok, Amanda 42-nél járt már valaki?
Szegény lány azért nem írt olyan rosszat ennyi negatívot kapjon! Nem voltam nála nem védeni akarom de hogy mindig ez a sok negatív dolog! Mintha azt várnátok végre mire lehetne rosszat reagálni vagy írni:)
2-3 éve voltam nála egyszer. Milf kategóriában viszonylag jól néz ki. Nekem fogazott kicsit és azt én nem szeretem. De kedves volt és közvetlen
Szerintem nem mindegyiken ő van.
Sziasztok.
Már régebben is meg akartam kérdezni, hogy tud e valaki valamit Amira(31)-ről?
6 éve regisztráltam, de még nem láttam tőle nagyon más képet :D
Igaz ez a kemény nem a kád széle! 😂 Persze elbírja viselni a piszkot és nem igazán szeret tiszta törölközőbe törölközni! Nagyon sajnálom teljes szívemből hogy sajnos mosok és próbálok igényes környezetet teremteni a vendégeknek! Sajnos száradóba voltak a törölközők mivel sokan járnak hozzám és nem kívánom el hogy amibe más törölközőt abba törölközzön egy másik Vendeg! Ez igazán kemény! Nem ide kell járni osztani az észt lehet te törölköznél más idegen férfi után de vannak akik igényesek és elvárják a tiszta friss törölközőt! ✌🏽😂
Sziasztok! 😊
Aki jár, vagy járt már Tina- Erotikus masszázsnál... legyen már szíves írjon róla valamit, akár privátban is! Itteni képeken ő van?
Lau 42-nek nagyon jók a képei, de vajon élőben is ilyen csinos? Illetve jófej-e?
ki volt az a tündér? :D
Szia talán lau 42 ilyen akinél érdemes beprobálkozni
Volt rá példa hogy az egy órából csak fél óra lett, de fizetnem is csak annyit kellett, plusz az anált is megkaptam ingyen, kárpótlásként :p
Ez a különbség...
Dingo, teljes mértékben igazat adok. A képei full retusáltak. Legalább 10 évvel idősebb, mint, amit az adatlapján megad...Én nagy ívben kerülöm...