Hol olvastál róla véleményeket?
Hol olvastál róla véleményeket?
Nekem is a "kedvencek" között szerepel, de többnyire nagyon messze van, Kaposvárig már elmennék miatta szivesen. A képei alapján top, a vélemények róla elég különbözőek, nem lehet igazán adni rájuk.
Sziasztok!Ramona 35 erosen ajanlott kategoria,tavaly voltam nala ketszer de teljesen meg voltam vele elegedve!!
Sziasztok!
Dorika26- ról szertnék kérni infót! Nagyon jól néz ki a képei alapján, de Kaposváron már többször futottam bele lehúzós csajba...🙁 Azóta inkább csak biztosra (Alice) megyek. Ő tökéletes. De, ha Dori is ksdves lány, aķkor szívesen meglátogatnám.
Sziasztok! Ma Anett Világa (43) -nál 1 órát töltöttem. A hölgy nagyon bájos, vonzó teremtés. Kiváló masszázsától felfrissültem. :) Összegezve: Anett ár/ szolgáltatása: 10/10!
Ezen ne csodálkozz, hiszen több hirdetése van ugyanazzal a számmal. Nálam ez kizáró ok, hogy felhívjam.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen nyugodtan
Sziasztok! Tamara34-ról van valakinek tapasztalata?
Azt gondoltam hátha jobb lett azóta a szolgáltatása! Köszi a válaszodat!
Nincs mit, bár furcsa volt, mert írtál róla te is beszámolót, de akkor neked sem lehetett egy maradandó élmény.
Köszönöm a válaszodat! Akkor hanyagolom!
staffi · Őstag · Tévedsz baratom :) A Minike az Nyiregyen is Minike, meg Debrecenbe is 😉😉
Meg tudom erősíteni... .elég gáz.. .
Jó reggelt!
Kérésre Annácska(36): Én még régen voltam nála, felejthető élmény. A mellek erősek, de emiatt szerintem nem éri meg. Akkor még volt aktus is, én arra mentem, most mintha csak masszázs lenne a kínálatban. A képek róla készültek, de nem most, sok már anno is régi volt ami fent van, a széparcú, egzotikus a valóságban egy fél vonót jelent. A barátjával meg a gyerekkel esetleg hugával összefuthatsz ha szerencséd van, mert mind ott voltak akkor, minden ímmel-ámmal, még az átlagot sem éri el, nekem nem jött be a kaland.
Nándi · Őstag · A tejeskávét mindíg szűri, nem szereti a pillét.
Hello! Már nagyon régen abbahagyta a szakmát, és tudomásom szerint el is költözött dunántúlra.
+1 Tina35-re! :)
Hogy érted hogy szokott e magának szűréseket végezni?
Régen a stadion utcán dolgozott Dorcika, róla nem tud valaki esetleg?