Az, hogy "hivatásosnak" néz ki, nem jelent semmit, lehet sima kelet-európai szindróma, sajnos meg lehet figyelni, hogy nálunk és tőlünk keletre nagyon sok nő nem érzi a határt az elegánsan szexi és a vulgáris kurva között.
Az, hogy "hivatásosnak" néz ki, nem jelent semmit, lehet sima kelet-európai szindróma, sajnos meg lehet figyelni, hogy nálunk és tőlünk keletre nagyon sok nő nem érzi a határt az elegánsan szexi és a vulgáris kurva között.
Sziasztok! Niki 26-rol van valakinek infója?
Sziasztok
Egy jó kis franciára,tudtok ajánlani valakit
Köszönöm
ComePlay · Újonc · Én 1x hívtam fel,de inkább nem minősíteném.Az első fél mondat után tiszta volt,hogy ehhez soha...
Szonjárol valaki?
üdv! Anikó34-ről valakinek tapasztalat?
Az a tapasztalatom, hogy amit írunk, minimális eséllyel jelenik meg
Gyere máskor is Debrecenbe. Fantasztikus voltál :)
Kedves ZéróZénó!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam senkit fogadni.
Egy "korrekt" hölgytől bérletem volna a lakást.
Aki "korrekt módon" az utolsó pillanatban vissza mondta.
Elnézést mindenkitől. Nem én tehetek róla!
Senkit nem tudtam fogadni! Ezért nem értem a negatív lájkokat.
Minden esetre elég érdekes!!!!!
Megegyszer mindenkitől bocs!
Mihelyst találok egy korrekt helyet újra megpróbálom!
Üdv mindenkinek!
Hello!
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm drágáim!
Jaja tnap voltam is nála kibaszott jó nő nagyon ajánlott kategória
Hali. Tavaly voltam nálla kellemes csalodás volt! Vendégszeretö nincs nyafi tartja magát a megbeszéltekhez! Részemröl ajánlott kategoria!
Sziasztok! Lola 26 vagy Vanda21 - ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Én ma voltam Lauránál csak ajánlani tudom! Szép arc, szép test, kedves jó kedvű lány! Lehet vele kommunikálni, értelmes. Páratlan egyéniség! Szerintem KIhagyhatatlan!
Zita 26 Debrecenbe. Ne hagyjátok ki :)
Pont a lényeg nem derült még ki! Az Alicia 35 látogatásra vagy hanyagolásra érdemes?!
Sziasztok! Lizi23? Valaki járt nála? Előre is köszi az infót
Sziasztok!
Végül mégis elmentem Dorikához. Ha valaki szereti a gépies -mit csináljak, hogy feküdjek, de közben lehetőleg ne nyúlj hozzám- hozzáállást, akkor jó szívvel ajánlom.
Ami le van írva azt vállalja. Az alakja jó, de arcra nem az a szépség, aki nekem bejön. Barátnő érzést ne várjatok tőle.
Lehet, hogy eddig nagyon el voltam kényeztetve máshol....:-)
Kicsit mintha egy Mumbai-i callcenter legújjabb szolgáltatása lenne. XD