Emese, az a vékony negyvenes csaj akinek a *** moderálva *** kezdődött? Feltűnt, hogy nem hirdet egy ideje, de a vírus óta többen eltűntek az oldalról....
Emese, az a vékony negyvenes csaj akinek a *** moderálva *** kezdődött? Feltűnt, hogy nem hirdet egy ideje, de a vírus óta többen eltűntek az oldalról....
Jaqueline Brown-nál volt már valaki?
Akkor válassz másikat!
Akkor oda nem kell menni! Majd felkopik az álluk.
sziasztok várom sok szeretetel urak hivásait
Suzy (21) felhívtam a minap, megbeszéltünk egy időpontot, kérte előtte 20 percel csöngessem meg, hogy biztos megyek, hívtam bemondta címet és indultam, a kapuban hívtam nem vette fel, nem engedett be.
Airgeneral · Újonc · Cindy 32, ajánlott!
Sziasztok,
egyszer jártam, s nem az ő hibája, hogy nem jutottam el még újra hozzá. Pedig szeretnék. Kellemes, kedves lány. Jól masszíroz, remek volt a csúszka masszázs is. Aktus szigorúan nincs. Nekem csodálatos találkozás volt. Remélem eljutok még hozzá, bár az időpont amikor lehet keresni, nekem általában nem jó, de ez az én problémám.
Viszont vágyom hozzá.
Sziasztok! Nyíregyházán Erotikus Masszázs néven hirdető 39 éves hölgynél járt valaki? Ő van a képeken? Kérlek, privátba írj, előre is köszönöm.
Helló.Alexa Dux nevű hölgyeményről van valakinek valamilyen tapasztalata?
sziasztok várom sok szeretetel kedves urak hivásait puszika
Hol rendrl? Egyedül van a lakásban? á*ai? Privátban is irhatsz köszi
Malya
Szia! Kiröl is van szó?
Kivancsi voltam mit irtok rola
Par napja voltam asszem vasarnap
Nehez idoszak utan mentem hozza, emiatt eros problemam volt a fegyver hadrafogasaval de profin megoldotta
Mellette kedves is volt
(Igaz a pénzt megtoltam picit)
Szerintem nincs vele probléma
De persze lehet van aki jobban ismeri már
Szia. Melyik lány hagyta abba? Mert azt hiszem mind a ketten Jessy néven futottak. A nagy cicis vagy a vékonyabb ??
Írtam már róla, persze akkor még Pamella néven futott...
Ha valaki ír róla valami negatívumot egyből nevet vált.
Részemről nem ajánlott
Milyen Linet ? 11 eve ?
Sziasztok! Zsófi 40-ről van valakinek tapasztalata? R.
sziasztok várom sok szeretetel kedves urak hivásait