Ki az
Ki az
Sziasztok!
Tud valaki (szolgáltató is jelentkezhet) olyan hölgyet akinek intim piercing van?
Köszi!
Ennél sokkal komolyabb szolgáltatók is vannak a piacon..!
Hi! City : Pécs
Vip ide, vip oda.. lehet vissza tér egy hirdető akinek nem volt soha vip,de lehet sokan fogank azert neki örülni,mert egy megbizhato, jo szolgaltato,aki érti a ferfiak nyelvét.... en mindig csak " nagyasszonynak " hivtam....😉😊
Dolly 24-et próbálta már valaki?
Üdv! Sunny (régebben Tiffany) néven hirdető harmincas (?) hölgyről tudtok valamit? Leginkább az érdekelne, hogy a valóságban is olyan-e mint a képeken? A többi nem érdekes, de sajnos jártam már olyan hirdetőnél aki finomn szólva is nagyon túl volt már azon a formáján, ami a képeken látszott.
Sziasztok.
Vip Amira (21)
Inez (27)
Volt valaki náluk? Vélemények?
Sziasztok
Ivett33-ról tudtok valami infót
Jöhet privátba is
Köszönöm
Csak megerősíteni tudom Mackósajt állításait! Egy igazán dögös, dugni való Milf a hölgy! Szereti a farkat kényeztetni illetve imádja ha jól kinyalják a nedves punciját! Valaki pedig a nagy cicikre gerjed annak meg kész főnyeremény Sheron! Nagyon remélem kedves most már összetudjuk hozni a következő találkozásunkat!
Nem kijavítani szeretnélek, hanem megerősíteni az általad írtakat. A hölgyről írt pár vélemény amit olvastam pontosan azt támasztja alá amit látatlanban felvázoltál. Ő sem kivétel.
Jó 10 évvel ezelőtt iszonyat ritka volt, hogy a virágokat előre kérték, most meg már szinte mindenki, ennek fő oka, hogy utána már nem kell kedvedben járnia végig, inkább minél gyorsan szabaduljon a vendégtől...
De gyenge most a felhozatal
Nincs egy normális lány se ahová eltudnánk,el tudnék most menni
Én is megjártam velük, flegma bunkó hozzáállás,csak a lehúzásra mennek!
Vigyázzatok egy másik hírdetős oldalon, Mendy19,Roxi néven hírdetnek.
Messziről kerülendők!!!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok ma melátogatam niki 23 a francia a felegegbe repitett és az alapban bene volt, nagyon sok extrával ált elö, meglepöen saját magát adta, a képeken valoban ö volt , higénia 10-10 ajálani tudom !!!
Pár hete felhívtam, kellemes, intelligens hang. A lehetőségek felsorolása után úgy döntöttem, hogy sajnos nekem kicsit magas a rózsák száma.
Sziasztok Anikó (34) - ről mi a véleményetek .
Koszonom,nagyon kedves toled:)
Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok szeretnék véleményeket kérni Niki-ről (23) Pécs a segítséget előre is köszönöm.
Hmm, hát eljárogatok/tam egy pár helyre Ny.házán, nameg Debrecenbe is át-át kukkangatok, ott is van egy-két kedvencem. Talán a fővárosban is van egy pár régi ismerősöm!
De, hagyjuk is...
Én hangsúlyoztam, ez egyéni vélemény, mert mindenki valamennyire mást vár egy találkozótól, és a szolgáltatók mindenkihez egy kicsit másként állnak hozzá.
De, ha téged ennyire zavar ez a "VIP" kifejezés, akkor úgy fogalmazok, hogy nekem a kedvenceim között van Ny.házán.
Részemről lezárva...