Sziasztok! Abszolút nem ajánlott? R.
Sziasztok! Abszolút nem ajánlott? R.
Úgy látom a kérdezőket nagyon leértékelitek, azért még is megteszem. Hédi 53 nevű hölggyel van e valakinek élménye tapasztalata?
Sziasztok! Nagyon lágy élvezetes franciára kit ajánlanátok?
Sziasztok! Nagyon lágy élvezetes franciára kit keressek ajánlottok?
Helló !
Voltam nála de fizetés után gyorsan le akar tudni ! Semmi barátnő feeling , csak a leg szükségszerűbb ami szolgáltatáshoz jár !
Nem ajánlom !
Vandus jól néz ki,de nekem vmi nem skerek
Vkinek vélemény?
Sziasztok. Maya ról vélemény? Köszönöm.
Persze mert Emili(24) volt csak másik számmal ;) az arc nélküli képeken nem ő hanem egy másik fiatal csajszi van csak gondolom már anyira rossz híre van hogy így próbálták megjátszani a dolgot közben meg valószínűleg lelépett a másik csajszi :D sajna ez elő szokott fordulni :) én is jártam már úgy hogy telefonon beszéltem még a csajszival közben egy másik várt már a kapuban :D próbálta be adni hogy vele beszéltem :D :D
Palika28 · Újonc · Sziasztok. Hanna24 -töl valakinek infó? Nagyon jók a képek
Tudtok valamit arról a 40 körüli Mónikáról, aki autós kalandra volt elérhető? Nem tudom, hogy más nevén van vagy más vároban, esetleg visszavonult?
Sziasztok Lányok!
Van olyan aki válall vidéki
teljes éjszakát illetve popsi szexet és 30 40év közöt van akkor keressen,írjon.
Hozlak viszlek Pécstől
Nándi · Őstag · Jut eszembe! A gyengébbek kedvéért jobbra fent a nagyító ikon!
Nándi · Őstag · Komolyan nem értem, hogy az kérdezők (infó kunyerálók) miért nem használják a keresőt a fórumon!
Érdeklődők pötyögjétek már be a csajszi művésznevét,és lássatok csodát, aztán döntsetek!
Szép estét! Bianka 29-ről aki arcképpel hirdet szőke molett hölgyről van valakinek kis infója, jöhet privibe is :).
Kár hogy olyan ritkán meg random időközökben bukkan fel. Hétvégéig marad?
Szép jó estét kívánok mindenkinek. Egy kis információ ért fordulnak hozzátok. Barbara(27) és Kimberly (23) hölgyekről tudnátok nekem mesélni vagy tapasztalatot megosztani? A válaszokat előre is köszönöm.
Tavaszi virágszál.......😁😁
KEDVESEK! :-) ÚJRA ITT VAGYOK... VÁRLAK SZERETETTEL TISZTA, MEGHITT OTTHONOMBAN, HA SZERETNÉL EGY KICSIT KISZAKADNI A DEPRESSZÍV HANGULATBÓL... AZ ÖLELÉS IMMUNERŐSÍTŐ... :-) HÍVJ FEL ÉS BESZÉLJÜNK MEG EGY RANDEVÚT... PUSZI SZVETI!
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését!!! (Lilly - Letenye) ***
Sziasztok!
Lejlanal voltam. Lenti melletti kis faluban Tormaföldén.
Barátaim a pénzemert nem azt kaptam ami ígérve lett a telefonba. Sajnos szomorú tapasztalataim vannak a kislánnyal kapcsolatban.... Ugyanis kissé igénytelen sajnos és eléggé visszahuzodo. Sajnos le kell írnom a tapasztalataimat vele kapcsolatba... Sajnos nem tudom ajánlani..
Elizabeth 40 valaki info?