Nálam jelenleg a favorit minden téren, remélem eljutok hozzá újra míg itt van.
Írtam is róla pár sort nem is olyan rég...
Nálam jelenleg a favorit minden téren, remélem eljutok hozzá újra míg itt van.
Írtam is róla pár sort nem is olyan rég...
Nelly32 😍😍😍😍😍
Sziasztok!
Lora masszőz hirdetését régóta nem láttam az oldalon. Tud róla valaki valami információt esetleg? A válaszokat előre is köszönöm. Szép napot!
Sziasztok este 20:00ig elérhető vagyok...Nyíregyháza Sóstón. Szép napot mindenkinek 😘 Xéna 33
Minike (24)
Egy MT dicsérte, felhívtam, szimpatikus volt, hát felkerestem.
Könnyen megközelíthető helyen rendel, elfogadható lakásban. Vékony, szimpi lány, tiszta törölközőt ad.
Eksön: csekély barátnő feeling, nem igazán határozott hozzáállás. Francia nyelvtudás 5/10. Az együttlétet tűri, nem nyafog, de nem az igazi.
Nekem túl vékony, túl passzív lány, nem leszek törzsvendég. Aki pont ilyet szeretne, annak ajánlom.
Szegénynek igen csúnya az arcbőre. Régen valamikor voltam nála, sajnos a részletekre nem emlékszem. Pár hónapja belefutottam, mert több néven is hirdet, de nem maradtam. Tegyél egy próbát.
Sziasztok!
Marcali mellett van egy 21 éves lány, c-vágányos, igénytelen, szagos pncijú lány. Kendy névvel hirdet. A helyszínen árat emel, alap dolgokat extraként áraz fel. Csak autós kaland van. Messzire kerülendő!
Tisztelt Fórumtársak!
A napokban Nagykanizsán jártam Lilly néven hirdető hölgynél.
Az apróhirdetések között volt a hirdetése. Felhívtam telefonon, felvettem Nagykanizsán. Autós kalandot vállal. Mikor visszatértünk az árakhoz, már 5 ezret emelt a szolgáltatásai árán.
Mondtam neki, hogy nem ezt beszéltük meg és vissza vittem, ahol felvettem.
Senkinek nem ajánlom! Kerüljétek, ha nem akartok lehúzást, hazug szolgáltatót!
Ezt pont jókor írtad. Hétvégén akartam megnézni, de akkor ugrott.
Doc · Tag · Voltam nála vagy 2-3 hete, akkor az Erzsébet utcában dolgozott.
A teste gyönyörű. A hozzáállása meg olyan, ahogy Dinho kolléga megírta.
Alicia35
Már miért ne lehetne igaz? Full retus amúgy, ha van szemed hozzá láthatod.De ha elmész, majd megköszönjük a beszámolót. Sok sikert.
sziasztok kedves uraknak várom a hivásait sok szeretetel
Kerulendo! Hozzanyulni nem lehet (de szo szerint szinte nem engedi), szoval a cickokat csak lattam, aktus joforman nem volt, mert azt mondta, hogy o csak vekony es 10 centis f@rokkal szexel, szoval egy picit kiverte.
Szerintetek Hanna 24 valós, vagy túl szép hogy igaz legyen...?
Régen én is voltam sokat Ramikához még a jókain valóban jól csinálja igy tovább Ramika.
Hoppá bocsánat közben most nézem Vivien 22 tel száma is ugyan az mint az másik Emili24 nek :D
Dehogy állítom!
Tudom, hogy a másik profilodon az első 6 de talán 7 képen biztos nem te vagy rajt :) Egyébként közben Vivien22 től meg elnézést is kérek bele keveredtem a sok kamu profilba amik mostanában vannak hol ez hol az a nevük :)
Tehát!
Láttam már azt a lányt arcal is és az nem te vagy de közben van neked is fent képed. Légy szíves akkor tisztázd, hogy az egy másik lány vagy te vagy ha te vagy akkor miért van más "hirdető" képe is a tiéd közt vagy fordítva?
1887 vége a telefon számának annak a profilnak mivel legalább az és a szöveg nem egyezik! (erre a rutinosabbak már oda figyelnek) ;)
Ha Tisztázódik és semmi közöd a másik Emili(24) hez akkor vedd alázatos bocsánatkérésem és vedd figyelmen kívül amit írtam! De akkor a másik Emili korrigáljon ;)
Szia te most rólam álitod hogy kamu a hirdetésem? Bb
Köszi Staffi nagy tag vagy