Nekem is! Más néven volt itt régebben
Nekem is! Más néven volt itt régebben
Sziasztok! Zafír 26 vagy Niki 24-ről valakinek van valami infój? Jöhet privátban is. Köszönöm!
Sziasztok Non-Stop elérhető vagyok és az űnnepek alatt is hívjatok vagy írjátok Viberen bátran. Nyíregyháza Sóstón várom szeretettel régi és új vendégeiket. Xéna 33 puszi mindenkinek és Kellemes Karácsnyt
OnlineTanácsadó · Újonc · Sziasztok, Olyan csajt keresek Pécsen, akik vállal babusgatást: ölelést, puszit eseleg masszázst (a harmadik nem feltétel). Ritka lehet szerintem, de hátha lesz. Köszi az ötleteket :)
Nekem ismerős a test...
Kb 2 éve voltam nála, akkor is 20 évesként hirdette magát, de egyébként akkor teljesen rendben volt. Kis cuki, barátnő feeling, egy kicsit az első alkalmas kislányt adta elő de a jó értelemben. Nagyon jól éreztem magam vele, voltam is nála még párszor, aztán egy időre eltünt, mióta visszajött nem kerestem.
A kis fiatal Sheront próbálta már valaki?
A pályafutása elején egyszer felhívtam, de akkoriban nem igazán volt megnyerő. Változott vajon valamit?
Az adatlapja alapján elég sok dolog van amit nem szeret!
Ez engem is érdekelne;) nekem nem foglalt csak simán nem veszi fel:)
Régen irtak jókat róla, popsi az alapban, etc. Viszont 10 éve ugyan azokkal a képekkel hirdet, szóval már biztos máshogy néz ki picit.
Nem Anna, Alma! 😀
Sziasztok MT-sak.
Volt valaki mostanában Lili22-nél ( VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Köszönöm
Hát a mai kanizsai kirándulásom végeredménye meglehetősen negatív... délelőtt egyeztettem telefonon egy lánnyal, azt mondta, hogy fél órával érkezés előtt hívjam. Hívom, boltban van, kicsit lkésőbb... aztán kiderül, hogy Letenyén van, nem Nagykanizsán, menjek le, de nincs lakás, csak autó van. Másik kettő fel sem vette, gondolom folyamatosan elfoglaltak voltak. Hát ennyi, vissza jöttem tele hócipővel. Mondjuk volt arra más dolgom is, de össze akartam kötni a kellemest a hasznossal, hiszen a többi amiért mentem
Sziasztok!
Alma nevű hirdetőnél volt már valaki? Mi a véleményetek róla?
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sikerült már valakinek elérnie, esetleg beszélni vele telefonon? Nekem mindig foglaltat jelez...
Nándi · Őstag · Alicia kedves igyekvő csajszi, hirdetésében valós képek és adatok.
Vendéghez való hozzáállása kifogástalan tesz azért, hogy visszajárós vendégkört építsen!
Részleteket most sem említek, de megkapja az ember azt, amiért megy!
Ajánlásomat megkapta!
Több mint egy éve jártam nála. Akkor még szűkösebb volt a repertoár szóval alig engedett valamit, de ennél finomabb puncit még nem nyaltam életemben. Az aktus és egyebek megtörténtek igy-úgy, de a kölcsönös francia az olyan finom, volt, hogy belepirulok.
Sziasztok! Mónikával kb júniusban beszéltem, már akkor visszavonult, de nem biztos hogy végleg.
Azt tanácsolta figyeljem hirdet-e. Sajnos eddig nemláttam hirdetését. pedig látom más is várná...Ha tudtok infót nekem is küldjétek!
Üdv az Uraknak! Érdeklődnék, hogy melyik hölgy vállal csókolózást, aki tényleg csinálja is, nem csak a telefonban mondja, és utána mindez kimerül maximum szájrapusziban?!
Igrn én voltam! Kedves aranyos arra nem lehet panasz!De a képekhez képest jóval erősebb!!! Normál dolgokat vállal reális áron!