Krisztináról itt írtam, jó sok keresztelővel ezelőtt...
Bár valszeg ez törölve lesz, de akkor, majd írok privátban is.
Krisztináról itt írtam, jó sok keresztelővel ezelőtt...
Bár valszeg ez törölve lesz, de akkor, majd írok privátban is.
nivod85 · Újonc · Boldog Uj Evet mindenkinek!
Nicole 27. Nem tudom, hogy valós-e a hirdetés (nekem kicsit gyanús, hogy nem) ugyanis soha nem veszi fel a telefont. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre hirdeti magát Nyíregyen és D.b.-ben is. Nyíregyen 27 éves, D.b.-ben 25. Kicsit olyan érzésem van, hogy arra megy ki az egész, hogy az oldalát népszerűsítse és hátha befizetnek oda páran.
Sziasztok kedves látogatók Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és minden nap Non-Stop várom régi és új vendégeiket egy kis kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen várlak szeretettel. 😘
Sziasztok!
Tudtok jó masszőrt ajanlani?
Aki hason fekve is foglalkozik a penisszel, de megfordulás utan a előről a felső testet is átmasszirozza.
Bocsánat kihagytam hogy nagykanizsán hirdetö Milla vagy Nina hirdetöröl érdeklödnék hogy valaki tud-e valamit?
Sziasztok segitséget szeretnék kérni hogy valakinek van- e esetleg valami infoja a vl hirdetö Mia vagy Norika nevel hirdetö lányokrol jonak tünnek a képek érdemes lenne- e megprobálkoznom náluk vagy inkább felejtsem el?
Sziasztok
BUÉK
Barbara27-ről érdeklődnék.
Volt e már valakinek tapasztalata vele?
Timur · Újonc · Búék mindenkinek. Autós kalandra tudnátok esetleg ajánlani valakit? Tapasztalat? Jöhet privátba is. ;)
Timur · Újonc · Búék mindenkinek. Autós kalandra tudnátok esetleg ajánlani valakit? Tapasztalat? Jöhet privátba is.
zseze1975 · Újonc · búék mindenkinek!
nyíregyházán kit tudtok ajánlani vékonyabb forma, masszazs+ és francia végig.
Köszi
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!🎉🍾🥂
Legyen benne sok Szeretet, Vidámság, Anyagi boldogulás, de főleg jó Egészség!😊
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!🎉🍾🥂
Legyen benne sok Szeretet, Vidámság, Anyagi boldogulás, de főleg jó Egészség!😊
ghost1 · Újonc · Sziasztok! Boldog illetve boldogabb évet kívánok mindenkinek!
Boldog újévet mindenkinek.
bbbs · Újonc · Boldog új évet kívánok a hölgyeknek, makktársaknak és a VL szerkesztőinek is!
Az idei év vékonyra sikerült az ismert okok miatt.
Nálam a dobogón kevés a 3 hely. Ott kellene helyet szorítani pl.:
Zsófi, Vadmálna, Ivett, Szöszi, illetve olyanokhoz nem tudtam eljutni (sajnos), akik komolyan dobogóra esélyesek (Belly, Ramika, Ivon, Anna).
Ui.: van, aki időközben abbahagyta. Hiányzik, de csak drukkolni tudok neki, hogy jól alakuljon az élete.
Laus részt csak megerositeni tudom! Nála meg nem csalódtam!
Alexan · Újonc · Boldog új évet kívánok neked is Angyal!😘
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek itt a VL-en! 🙂🍾
spongyabob · Újonc · Kinél voltál?Mert én masszázsra járok arra a környékre és azzal megvagyok elégedve!