Mendy19 tegnap 11 óta van fent, viszont ma 11 órakkor Münchenben is adott fel pont ezekkel a képekkel egy cikket. Ez hogy lehet?
Alexandra Einmal mit Dir in den Sex Himmel fliegen
Mendy19 tegnap 11 óta van fent, viszont ma 11 órakkor Münchenben is adott fel pont ezekkel a képekkel egy cikket. Ez hogy lehet?
Alexandra Einmal mit Dir in den Sex Himmel fliegen
MILFHUNTER · Tag · menedzsment szerintem valamit elrontott itt a nevekkel :D
amelyiknek gondot okoz, ő szerintem ki is írja a hirdetésében
Hali,
Hajdúszoboszlón hirdető Huanita(23) egy nagy átverés, messzire kerülendő!
Pali60
Sziasztok.Hanna 24? Valaki? Nem hiszem hogy nem válalta még senki??
Na! Na! Azért nem egy a szőr, a selyemmel! 😜
Pédé · Tag · Gondolom, ez nekem volt válasz.... Nekem szimplán annyit mondtál, hogy ne hívjalak többet, mert nem fogadsz.
Ha azt mondtad volna, hogy nem vagyok szimpatikus, akkor értettem volna. Vagyis akkor sem, mert egyáltalán nem voltam se bunkó, se flegma, se lekezelő, stb...és soha nem is volt rám ilyen panasz, pedig megfordultam már pár lánynál az elmúlt évek alatt.
Azt is elfogadom, hogy én szimplán már hang alapján .voltam antipatikus számodra, van ilyen.
Nem is ragoznám túl, részemről le is zártam a témát, bármennyire is sajnálom, hogy akkor nem sikerült egy találkát megbeszélni.
Szerintem a legkorrektebb, ha ezt már telefonban jelzed. Van lány, aki a hirdetésbe is beleírja, hogy ez nem gond nála, viszont van olyan aki így nem szívesen fogad.
Hát ez érdekes! A saját hirdetői profilodból írva lehúzod saját magadat? 😃
Szia! Köszönöm szépen a kedves jelzőket, a szám nincsen feltöltve csak csókos :) Mind a kettő én vagyok! Természetes mindenem! Puszi
Szia! Petra vagyok, reagálnék a beírásodra van úgy aki első hallásra nem szimpatikus. De ezt közöltem is veled a telefonba!
Csak voltak?
Mert már sehol sincs!
Általában ez nem véletlen.
Sziasztok szeretettel várlak diszkrét otthonomban ! Puszi Lilla
Szevasztok vadásztársak, Petra (26) vkinek a horgára akadt végül?
Jó bőr, bár a képei kicsit felemásak nekem: hol egy tmszetes szépségű lány tükröződik vissza róluk, hol meg egy feltuningolt plázacica (pl. feltöltött száj).
Nem tudom melyik lehet az igazi.
Tapasztalatok?
Üdv
Fórumban voltak jobb értékelései.
Pudingpróba! :) HAjrá!
Tina 47? 🙂
Sziasztok!
Vanda 21 ről valakinek tapasztalata?
Köszi
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Bármi infó a hölgyekről esetleg? Köszi előre is!
Győrben jelenleg ki ajánlott? Aki kedves, jó alaku, fehér börű?
Tamara 34 ről jöhetne kis info. Aki volt már nála ne tartsa magába